Malteser Toby is helemaal hip met zijn trendy bril

Van vlinderdasjes tot petten en leuke vestjes: Toby heeft het allemaal in zijn kledingkast. Hij is sinds kort trending op Instagram, met meer dan 85.000 volgers.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

TobyDe Malteser pup, van eigenaar Joyce Chen, poseert voor de camera sinds hij ruim drie maanden oud is. Joyce vertelt:

Het begon allemaal op een zonnige dag bij Starbucks. Toby zat naast me op het terras en ik besloot om hem mijn zonnebril op te zetten. Gewoon, voor de lol. De meeste honden houden gelijk hun hoofd naar beneden om de bril eraf te halen, maar Toby bleef keurig zitten. Ik maakte snel een foto van hem met mijn telefoon en plaatste deze online. De reacties hierop waren geweldig! Al snel realiseerde ik me dat Toby een natuurtalent was voor de camera en toen kwam het allemaal vanzelf.

Zijn beroemde status en mooie poses leveren Toby ook werk op: hij mag reclame maken voor onder andere Dyson, Daniel Wellington en Sudio Sweden. Joyce vertelt verder:

Toby vindt foto's maken op het strand het leukste. De beste foto's krijg ik wanneer hij naar mij toe rent, dan kan ik geweldige actiefoto's maken. We krijgen veel reacties van mensen die zeggen hoe leuk ze Toby's foto's vinden en de humor die er in verwerkt zit.

Toby is een hondje met veel vertrouwen, hij is onafhankelijk en serieus. Maar hij is ook heel gevoelig en heeft behoefte aan veel aandacht, voornamelijk wanneer er kaassnoepjes in de buurt zijn! Toby is echter wel de baas, dus ik laat hem beslissen hoe het verder loopt in de toekomst. Voor nu is het erg leuk en zijn we blij dat we grappige foto's kunnen delen met onze fans.

Toby volgen op Instagram?

Hipster hond TobyFoto: Hipster toby met bril.

Dat kan via @toby_littledude.

Zit jouw hond ook op Instagram?

Meld je aan op Dogfluence.com om kans te maken op sponsoring door de beste merken in de hondenbranche.

Bron: Daily Mirror.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!