Man smokkelt hond mee naar ziekenhuis voor laatste afscheid

Een mooi verhaal over de liefde van een hond voor zijn baasjes, met helaas een zwart randje. Het gaat over een toegewijde man en zijn hond die allebei afscheid moesten nemen van hun vrouwtje, die helaas niet meer uit het ziekenhuis kon komen.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Ongeveer een jaar geleden werd duidelijk dat de vrouw in kwestie, na een niet succesvolle operatie niet meer naar huis zou kunnen. Ze was ernstig ziek en verdoofd van de medicatie, maar wist toch haar man te overtuigen om hun hond voor een laatste afscheid mee te nemen naar het ziekenhuis. Hoe kon de man deze laatste wens, om hun hond nog eenmaal te zien, nu weigeren?

Hond in tas

Er waren echter geen honden toegestaan in het ziekenhuis en al helemaal niet op de intensive care afdelingen. Gelukkig was de man niet voor een gat te vervangen. Man:

Onze hond is een 25 kilo wegende Australian Shephard, en wat bleek? Ze paste precies in een normale tas. Ik liet haar in de tas stappen, met de rits open, en plaatste haar in de auto. Toen we bij het ziekenhuis aankwamen vertelde ik tegen haar dat ik de rits over een paar minuten weer open zou maken en dat we dan bij het vrouwtje zouden zijn.

Met de geweldige gevoeligheid zoals alleen onze trouwe viervoeters dat kunnen, ging de man het ziekenhuis binnen en vertelde de man tegen de verpleegsters dat hij nog wat spullen had meegenomen voor zijn vrouw. De hond bleef muisstil... Hond mee naar ziekenhuis. De man vervolgt:

Toen we de kamer binnenkwamen, sliep mijn vrouw. Ik deed de tas open en de hond sprong direct op het bed en kroop voorzichtig naast haar. Op de een of andere manier wist ze alle slangetjes en het infuus te vermijden. Ze ging zo liggen, zodat ze precies in mijn vrouw haar ogen kon kijken en ze bleef stil liggen totdat 20 minuten later mijn vrouw wakker werd en kreunde van de pijn.

SmuggelOp dat moment ging de hond staan en begon haar gezicht te likken. De vrouw kroelde voor meer dan een uur met de hond en de hond bleef al die tijd stil. In de tussentijd kwam er nog wel een verpleegster kijken, maar ze was zo aangedaan door wat er zich afspeelde dat ze beloofde er niks van te zeggen.

Toen de vrouw weer in slaap viel, pakte de man de hond weer in en ging terug naar huis. Helaas overleed de vrouw een paar dagen later, maar zelfs een jaar later wanneer de man de tas pakt, wordt de hond helemaal vrolijk: hij denkt vast dat hij nog een keer hun vrouwtje gaat bezoeken!

Rust zacht lief vrouwtje, snif...

Bron: Examiner.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!