Nest puppies is tonnen waard

Werelds grootste Pitbull knuffelt er lekker op los met zijn nieuwe nestje pups, die maar liefst 226.000 euro waard zijn. De acht puppies worden onder andere groot gebracht door lieftallige vader Hulk, die een schamele 76 kilo weegt.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Al hoewel zijn eigenaren beweren dat een enkele beet van hem ‘een man zijn arm kan breken als een tandenstoker’, laat hij op de foto’s zijn zachtere kant zien door zijn puppies te besnuffelen en te likken.

Hulk met zijn puppiesAfbeelding: Hulk met puppies.

Marlon, 28 jaar, vertelt:

Dit is zeker te weten een van de meest waardevolle nesten die we gehad hebben. Als het gehele nest getraind worden als beveiligingshond, dan loopt de waarde op tot 450.000 euro. Absoluut. Over ongeveer vijf tot zeven weken beginnen we om ze apart te beoordelen, om een goed beeld van elke pup te krijgen en om te kijken hoe groot ze gaan worden.

Familie HulkDe eigenaren van de puppen hopen zelfs dat eentje van hen groot genoeg wordt om vader Hulk van zijn troon te stoten.

Hun vader is niet voor niets een legende, maar we hebben ook zeker de potentie om een hond tussen zijn pups te hebben die opnieuw het wereld record breekt. De meeste van hen zijn al verkocht. Dat komt omdat men hoog opheeft van Hulk zijn bloedlijn.

HulkHulk zijn puppies zouden normaal gesproken verkocht worden voor ongeveer 27.000 euro per stuk, alleen al omdat Hulk hun vader is. Maar als ze opgeleid worden als beveiligingshonden voor de elite, dan worden ze voor 50.000 euro of meer verkocht, vertelt Marlon. Hulk, die pas de internationale koppen haalden toen hij eerder dit jaar (2015) onthuld werd, is ook getraind om een beveiligingshond te zijn, bij ‘Dark Dynasty K9s’ in New Hapshire, Amerika. Dit bedrijf verzorgt beveiligingshonden aan high-profile beroemdheden, billionairen en vermogende professionals, maar ook aan de politie over de hele wereld. Hulk is geleerd om iets vast te pakken en los te laten op commando, maar ook om tegen aanvallers op te springen en hen aan te vallen, of ze zich nou in of op een auto bevinden.

Nest puppies is tonnen waard Hulk hoort bij de familie. Dankzij zijn gebalanceerde karakter, kunnen voormalig boxer Marlon en zijn vrouw Lisa, hem nog steeds laten spelen en zelfs laten trainen met hun drie jarige zoontje Jordan. Naast het trainen, zijn Jordan en Hulk beste vrienden en gaan ze samen graag in bad en zingen ze samen, waarbij Jordan op zijn harmonica speelt en Hulk huilt. Lisa zegt:

Hulk is een geweldige, goed gebalanceerde hond en hij raakt niet gestressed van dingen waarvan een andere hond misschien wel overstuur raakt of afgeleid raakt. Jordan is nog nooit gebeten door een van onze honden en ik zou hem ook nooit in een positie brengen waarin dit zou kunnen gebeuren. Hij is 100% veilig als hij met de honden werkt. We zijn professionals en we leven zo elke dag. Onze zoon is erg veilig bij deze honden en met wat we doen.

Nest puppies is tonnen waard Jordan en Hulk: beste vrienden.

Hulk is een lieve gigant en een goede vader. Hij doet niets anders dan liggen en zijn puppies likken. Hij is heel voorzichtig met hen. Hij is echt een geweldige vader.

Alhoewel Marlon in het verleden diverse aanbiedingen heeft gehad van diverse duizenden euro’s om Hulk te verkopen, heeft hij deze keer op keer afgewezen, omdat de hond echt deel uit maakt van de familie. Hij zegt:

Hulk heeft de wereld laten zien dat wanneer dit ras zachtaardig en gebalanceerd is, ze de beste honden van de wereld kunnen zijn. Ik hou zoveel van deze hond, dat ik het werkelijk niet in woorden kan uitdrukken. Er zijn gewoon geen woorden voor om het te beschrijven.

Hulk de geweldige vaderHulk is een geweldige vader.

Bron: Barcroft

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!