Nieuwe pup? Cadeaus voor hond en baas

Heb je een nieuwe pup gekregen of ken je iemand die net een puppy heeft gekocht? Dan is het leuk om een cadeautje te kopen. In deze blog geven wij je 6 tips voor cadeaus voor hond en baas. Benieuwd of er wat voor jou bij zit? Lees snel verder.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Cadeau voor hondeneigenaar

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een hondeneigenaar? Iets wat het baasje van de hond kan gebruiken om het leven gemakkelijker te maken? Of juist iets waardoor het baasje zijn hond nooit meer zal vergeten? Kijk dan eens of de volgende cadeau’s iets voor het baasje van de nieuwe pup zijn: 

Hondentoilet

Het zindelijk maken van een pup is niet altijd een prettige bezigheid. Als je even niet oplet, kan het zomaar zijn dat er weer ergens een plasje te vinden is. Misschien is een hondentoilet iets voor jou. Dit kunstgras is op een bak geplaatst waar de plas van de hond in druipt wanneer de pup erop plast.

Omdat dit gras aanvoelt als het gras van buiten, zal de pup leren dat hij alleen op gras mag plassen. Je moet dit hondentoilet natuurlijk wel schoonmaken, want anders gaat het stinken en dat wil je natuurlijk ook niet. 

LED halsband

Een nieuwe pup moet vaak uitgelaten worden. Ook op de meest onmogelijke momenten sta jij met je hondje buiten om hem uit te laten. Dit betekent dat je ook midden in de nacht de straat op moet. Om ervoor te zorgen dat jouw pup niets overkomt, is het handig om hem een halsband om te geven die licht geeft. Als er dan een auto voorbij rijdt, kan de bestuurder de pup zien en zal hij de hond niet aanrijden. 

Draagbare waterbak

Er bestaan tegenwoordig draagbare waterbakken. Wanneer je met de hond een lange wandeling gaat maken, kan je deze meenemen. Deze draagbare waterbak is verkrijgbaar in de vorm van een fles.

Hond met paardenbloem

Cadeaus voor honden

De eerder genoemde cadeaus zijn leuk om aan een hondeneigenaar te geven (en de puppy heeft er natuurlijk ook wat aan). Er zijn ook honden cadeaus die een hondeneigenaar misschien wat minder leuk vindt om te krijgen. Deze cadeaus zijn extra leuk om aan de puppy cadeau te doen:

Een speelgoed kip

Dit is een kip waar de puppy in kan bijten. In de binnenkant van het speeltje zit een piepje. De puppy kan lekker kauwen op deze kip en je kan de kip ook gebruiken om met de puppy te spelen (apporteren). Voor het baasje is dit misschien wat minder leuk, omdat de kip veel geluid kan maken wanneer de hond erop bijt.

Waterfontein voor je hond

Wil je zorgen dat jouw hond zichzelf lekker kan koelen in de zomer? Dan is deze honden waterfontein wat je zoekt! Je sluit het product aan op een tuinslang. Daarna kan jouw hond zelf met zijn poot de fontein activeren.

Automatische ballenwerper

Je hebt er misschien al eens eerder van gehoord, maar de automatische ballenwerper is een uitkomst voor ieder baasje. Dit apparaat werpt ballen voor de hond. De hond kan ze dan gaan halen en dan wordt er weer een nieuwe bal geschoten. Het is dus eigenlijk een automatisch apporteer apparaat. Wanneer jouw hond lekker speelt met dit apparaat, kan jij een boekje lezen. Let wel op dat je met een nieuwe pup nog niet teveel mag spelen, omdat dit niet goed is voor de heupen van de hond.

Een koelmat

Dit is een perfect cadeau om tijdens de warme zomerdagen te geven. Dit is een van de betere honden cadeaus, omdat de hond via een koelmat zijn warmte kwijt kan. Om erachter te komen welke koelmat je nodig hebt, ga je naar deze blog. Wanneer de zon schijnt en de temperaturen richting de dertig graden schieten, hebben honden het vaak veel te warm. Met deze koelmat kan de hond even lekker afkoelen. Wil je meer weten over manieren waarop je jouw hond kan afkoelen? Lees dan deze blog.

Puppy met Snuffelbox

Cadeau voor hond en baas

Wil je een hondencadeau kopen voor hond en baas? Dan is het natuurlijk leuk op zoek te gaan naar iets wat zij samen kunnen doen. Een leuke wandeling is altijd goed, maar als je echt iets fysieks wil geven, zijn de volgende opties beter:

Een boek voor het opvoeden en trainen van honden

Dit boek is handig wanneer je een nieuwe pup in huis haalt. Op een gegeven moment moet de puppy toch worden opgevoed. Je wilt dat de puppy luistert en zindelijk wordt. Dit boek helpt je hierbij. Daarnaast is het natuurlijk ook handig om naar de puppytraining te gaan. 

Snuffelbox

Tweemaandelijks een box in huis met alle spullen die je nodig hebt voor jouw hond. Van speeltjes tot snoepjes en handigheden om het leven met je hond makkelijker en leuker te maken. Je kunt ook een Puppybox bestellen.

Puppybox van SnuffelboxDeze box bevat alle spullen die je nodig hebt wanneer je een nieuwe pup in huis haalt.

Een weekendje weg

Heb je zin om even inspiratie op te doen in een andere omgeving of ga je gewoon lekker op vakantie? Neem je hond dan mee. Op sommige accommodaties is het meebrengen van je huisdier gewoon toegestaan.

Zoek dit dus wel even van tevoren uit, want het is natuurlijk niet fijn als je een weekendje weg boekt en je erachter komt dat de hond niet mee mag.

Hond met zalmolie en snack

Andere cadeaus voor hond en baas

Wil je liever een gepersonaliseerd honden cadeau? Denk aan een pootafdruk of een foto gedrukt op canvas van de hond en zijn baasje. Of wil je graag een beeld van de hond geven?

In deze blog vind je verschillende honden cadeaus voor hond en baas. In deze blog staan thema’s beschreven met leuke ideeën voor cadeaus die bij elk thema passen. 

Cadeaus voor honden zijn leuk, maar er zitten ook cadeaus bij die niet mooi staan in je interieur. Wij snappen dat als je net een huis gebouwd hebt, je ook iets wil hebben wat het interieur een beetje mooier maakt. Dus ben je op zoek naar een cadeau dat ook mooi is om in je huis neer te zetten of in je tuin neer te zetten? Neem dan eens een kijkje op deze site.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!