Ontdek de ervaringen van Husky Reef met Snuffelbox

Wat doet een hond nu liever dan snuffelen? Snuffelen tijdens de wandeling, snuffelen tijdens het spelen, snuffelen aan andere honden, snuffelen op nieuwe plaatsen, snuffelen aan boxen!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Spelen en snacken!

Er zijn twee dingen die honden graag doen: spelen en eten! 

Reef met geel speelbotReef, onze Siberische husky van bijna 1,5 jaar, is een heel moeilijke eter. Vanuit het ‘nest’ kreeg hij brokjes mee van een beter merk. In het begin ging dit heel goed, tot van de één op de andere dag hij niet meer at…

Nu staan huskies hier wel wat om bekend, maar toch, voor ons voelde dit niet goed. Reef weigerde niet enkel zijn brokjes, ook snoepjes spuugde hij uit! Dat is niet handig bij een (jonge) hond die niet gemotiveerd raakt voor een snoepje tijdens het trainen. Natuurlijk zijn er nog manieren, maar met een groot roze touw gaan wij niet wandelen. 

Reef SnuffelboxDus toen begon onze zoektocht naar lekkere, goede voeding en snoepjes waarmee wij meneer konden interesseren. Al snel vonden we via social media de optie van verrassingsboxen. Je bestelt een box. Dat kan eenmalig, dat kan via een abonnement, en een heel pakket wordt thuis gestuurd. Wij hebben veel verschillende boxen uitgeprobeerd, van binnen- en buitenland, maar onze grote favoriet is toch wel Snuffelbox. 

Reef's allereerste Snuffelbox

Husky Renske met bierAl bij onze eerste snuffelbox werden we verrast! Er zat een pakje natvoer (Renske Natural Petfood B.V.) in. We hebben dat meteen aan Reef gegeven. Voor we onze rug hadden gekeerd was het al op. Wauw, dit hadden we nog nooit meegemaakt. Nu maanden later krijgt Reef nog regelmatig dit natvoer.

Snoepjes zijn een ander verhaal… Reef raakt snel verveeld. Lust hij vandaag iets graag, morgen niet meer… Groot voordeel van Snuffelbox is dat ze elke keer iets anders, iets nieuws en meerdere soorten snoepjes/koekjes aanbieden. Wanneer het pakje op is, kan er gewisseld worden. Wanneer de voorraad op is, ligt de nieuwe Snuffelbox op de mat!

Reef aan het spelenQua speeltjes is Reef een super gemakkelijke. Het is echt een goedzak. Waar de meeste honden pluchen speeltjes vernielen, het piepertje eruit slopen, doet Reef dat niet. Ligt dat aan de kwaliteit van de pluchen speeltjes of aan Reef, ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat er in de Snuffelbox altijd leuke nieuwe ontdekkingen zitten wat speeltjes betreft: een Rubberen botje met kippen smaak, een balletje waarbij je het piepertje kan in- en uitschakelen, pluchen speeltjes zonder vulling en bijvoorbeeld speeltjes gemaakt van stevige maar zachte materialen. Reef heeft drie favoriete speeltjes, allemaal uit Snuffelbox!

Het enthousiasme van Reef

PlubberAls baasje vind ik het heel leuk dat Reef al enthousiast wordt, wanneer het pakketje wordt geleverd. Hij weet het direct en begint luidt te ‘praten’ en snuffelen! Hij kan zijn enthousiasme bijna niet bedwingen en weet niet waar hij moet beginnen als de box wordt geopend. Reef zal het niet doorhebben, maar als baasje vind ik het heel leuk dat er ook heel veel themaboxen zijn, denk hierbij aan: dierendag, Kerst, valentijn, vakantie, verjaardag, en de themaboxen die niet gelinkt zijn aan feesten, zoals de Keltische box.

Wist je dat er vaak een handgeschreven briefje of kaartje in de box zit voor je hond?

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!