Op zoek naar een cadeau Border Collie?

Ben je op zoek naar een cadeau Border Collie? Maar weet je niet wat je jouw lieve viervoeter moet geven? Of wil de Border Collie van een vriend een leuke honden cadeau geven? Snuffelbox geeft je 5 suggesties voor een uniek, bijzonder en mooi Border Collie cadeau.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

5 leuke ideeën voor cadeau Border Collie

Een cadeau Border Collie uitzoeken is niet alleen leuk, maar het kan soms ook knap lastig zijn. Want wat geef je een hondenliefhebber Border Collie cadeau? Wil je een cadeau voor hond en baas? Of combineer het geschenk door een honden cadeau box samen te stellen met leuke speeltjes en lekkernijen voor de Collie en mooie cadeaus voor de baas. Je kan alle kanten op met een cadeau Border Collie. We geven je een 5 ideeën voor een Border Collie cadeau.

1. Cadeaubox hond abonnement

Een cadeaubox hond abonnement is een verrassingsbox die elke maand naar je huisadres wordt verzonden. De cadeaubox is gevuld met hondenspeelgoed, hondensnoepjes en kluifjes welke goed zijn voor het hondengebit. Een cadeaubox hond is niet alleen een geschenk voor de hondenbezitter, maar ook het perfecte cadeau voor je Border Collie hond.

De speeltjes zijn natuurlijk bedoeld voor hond en baas om lekker te ravotten met elkaar. De hondensnoepjes kan je inzetten als extra traktaties of als beloningskoekjes bij goed gedrag. Zeker als je een Border Collie pup in huis hebt, zijn beloningskoekjes altijd welkom tijdens de training. Je kan geen jas aantrekken zonder dat er een ‘verdwaald’ koekje in zit. De honden kluifjes zijn goed voor het gebit en tanden van je hond. Ook het tandvlees blijft gezond. 

Een cadeaubox abonnement bestel je bij Snuffelbox. Iedere maand wordt er een nieuw thema bedacht door de hondenliefhebbers van Snuffelbox. Het honden cadeau wordt met veel liefde en aandacht samengesteld. En het mooie is dat jullie als hond en baas iedere maand een leuk honden cadeau thuisgestuurd krijgen! 

2. Cadeaus kopen bij dierenspeciaalzaak

Border Collies zijn heel slimme en gehoorzame honden. Wist je dat ze in de Schotse borders gefokt werden voor het hoeden van vee, vooral schapen? Als je op zoek bent naar een cadeau Border Collie, kijk dan ook eens bij een dierenspeciaalzaak die gespecialiseerd is in dit prachtige hondenras. Je vindt hier prachtige cadeaus met afdrukken van een of meerdere Collie honden.

3. Border Collie telefoonhoesje

Voor de Collie hondenliefhebber die zijn geliefde huisdier de hele dag door wil zien, kies je voor een Border Collie telefoonhoesje voor je smartphone. Je draagt je favoriete ras aan je zijde, want je smartphone vergeet je niet zomaar. Want waar je ook bent, je mobiel heb je altijd op zak. Ze zeggen toch altijd dat je niet tussen hond en baas kan komen? Dat bewijst dit mooie cadeau Border Collie maar weer.

Shop telefoonhoesjes op Bol.com

4. Mok Border Collie met onderzetter

Geef jezelf of het hondenbaasje een mok hond met onderzetter cadeau. Er zijn fantastische Border Collie honden mokken te vinden. Of personaliseer een mok met hond en baasje. Wil je het bureau van iemand nog meer opfleuren? Koop dan naast de mok hond met onderzetter een bureaukalender welke gevuld is met prachtige afbeeldingen van de Border. Ook kan je deze laten afdrukken met gepersonaliseerde foto’s van de hond.

Shop een mok op Bol.com

5. Border Collie kunst hond

Elders in huis kun je ook je voordeel doen met de Border Collie kunst hond. Laat een prachtige Border-kussen ontwerpen die elke bank of bed siert. Wil je kunst aan de muur? Kies dan voor een hondenportret van je trouwe viervoeter, gemaakt van aquarel verf bijvoorbeeld. Welke past in iedere kamer van je woning. 

Kado Border Collie kopen

Of je nu een verjaardag van harige viervoeter viert of een cadeau voor hond zoekt om er dit jaar een echte Border Collie Kerst van te maken. Een kado border Collie kopen doe je met plezier. Waarom laat jij je huisdier niet zien hoe schattig hij is door zijn portret op zijn eigen voerbak en snoeppot te laten ontwerpen, zodat hij zich de koning van het huis voelt? 

De prachtige ontwerpen vormen het perfecte kado Border Collie en zijn echt persoonlijk voor je hond. Kijk ook eens naar gepersonaliseerde geschenken, zoals bandana’s om hem of haar er stijlvol uit te laten zien tijdens de wandelingen. De collectie hondenbedden, hondendekens en jassen is om de harige metgezel warm en behaaglijk te houden bij koud weer. 

Als je op zoek bent naar een cadeau Border Collie, dan kan je altijd wel iets unieks vinden. Van een honden Snuffelbox tot een gepersonaliseerde hond mok. Om je kado Border Collie dat tikkeltje extra te geven, voeg je een honden wenskaart toe. Welke je zelfs kunt combineren met honden inpakpapier en cadeaulabels voor de finishing touch!

Lees meer over Snuffelbox voor jouw hond.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!