Opbergmand hondenspeelgoed nodig?

De meeste hondeneigenaren zijn bekend met het speelgoed dat voortdurende in het huis rondslingert. Gelukkig is er een gemakkelijke oplossing, namelijk een opbergmand hondenspeelgoed. Bekijk onze top 5 opbergmanden voor hondenspeelgoed, zodat je altijd een opgeruimd huis hebt.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Top 5 opbergmand hondenspeelgoed

Een opbergmand hondenspeelgoed is een ideaal hulpmiddel om je huis er weer op zijn beste uit te laten zien. De hondenspeeltjes van je pup of volwassen metgezel kan je bewaren voor de volgende speelsessie in de prachtig uitziende opbergmanden. We leggen uit wat je in een hondenspeelgoedmand moet zoeken en noemen een paar van onze favorieten.

1. Snuffelbox speelgoedmand

Speelgoedmand chihuahuasTwee chihuahua's met hun Snuffelbox speelgoedmand.

De Snuffelbox speelgoedmand is gemaakt van canvas en bewaart alle hondenspeeltjes. De stevige opbergmand hondenspeelgoed van Snuffelbox heeft twee handige handgrepen gemaakt van touw, zodat je de mand eenvoudig kan verplaatsen. De afmeting is met 30 x 30 cm een mooi formaat. De duurzame speelgoedmand van canvas wordt geleverd inclusief Snuffelbox Toys opdruk. 

Hondenspeelgoed opbergmand met Snuffelbox opdrukDetailafbeelding van canvas hondenspeelgoed opbergmand met opdruk.

👉Shop deze stevige canvas hondenspeelgoedmand in onze shop.

2. BoDutch opbergmand

Honden opbergmandHonden opbergmand met handvatten.

Met de BoDutch opbergmand kan je eindelijk alle hondenspeeltjes op één plek opbergen. Het unieke design en grijze print maakt dat deze mand bij iedere wooninrichting past. En dat is nog niet alles, deze opbergmand hondenspeelgoed is gemaakt van duurzaam bamboe textiel en heeft een inhoud van 20 liter. Middels de handvatten aan beide kanten kan je de speelgoedbox makkelijk verplaatsen. Bovendien is deze opbergmand ook nog eens inklapbaar.

Shop deze opbermand op Bol.com.

3. Gepersonaliseerde opbergmand voor dierenspullen

Gepersonaliseerde hondenmandenGepersonaliseerde hondenmanden.

Een gepersonaliseerde opbergmand voor hondenspeeltjes mag natuurlijk niet ontbreken in onze top 5. Op de canvas speelgoedmand kan je de naam van je huisdier op laten bedrukken. De manden zijn gemaakt van hoogwaardig canvas en zijn ideaal voor het opbergen van de rondslingerende speeltjes, zoals ballen, trektouwen en pluche hondenspeeltjes.

Shop gepersonaliseerde opbergmanden op Etsy.com.

4. Riviera Maison opbergmanden

Riviera maison opbergmandenRiviera Maison Opbergmanden - Sorrento Basket - Naturel - Set 2 Stuks

De Sorrento manden set bestaat uit 2 Riviera Maison opbergmanden, welke een afmeting hebben van 49 en 53 cm hoog. Beide manden hebben aan iedere zijde een handvat, zodat het optillen eenvoudig is. De robuuste speelmanden zijn gemaakt van zeegras en raffia. Het ontwerp met zwart witte streepjes zorgt ervoor dat deze prachtig in de woonkamer staat. Niet alleen handig als opbergmand hondenspeelgoed, maar het is ook een eyecatcher. 

5. Youngshoots opbergbox hond

Youngshoots opbergmand met hond opdrukYoungshoots opbergmand met hond opdruk.

De Youngshoots opbergbox in beige kleur heeft een grappig honden afbeelding op de voorkant. De afmetingen is 33 x 33 x 33 cm (b x d x h), waardoor deze mand ook past in een Ikea kast. De speelgoed opbergbox voor honden is gemaakt van polyester en hard plastic. Deze box is dus minder duurzaam dan de opbergmanden die op nummer 1 en 2 staan. Echter het ontwerp en formaat heeft ervoor gezorgd dat de Youngshoots opbergbox toch in onze top 5 opbergmand hondenspeelgoed staat. 

Waar op letten bij speelgoedmand voor hond kopen?

Om de perfecte speelgoedmand voor je hond uit te zoeken, moet je rekening houden met enkele belangrijke criteria voor hondenspeelgoed. Let op de volgende punten bij het kopen van een kwalitatieve opbergmand hondenspeelgoed. 

  • Capaciteit: Bedenk hoe groot je de speelgoedmand voor je hond wilt hebben. Dit betekent niet alleen rekening houdend met het aantal speeltjes dat je hond heeft, maar ook met de grootte. En vergeet niet dat grotere beste maatjes van nature groter speelgoed hebben en dus een grotere opbergmand hondenspeelgoed nodig hebben.

  • Deksel of geen deksel: Sommige baasjes geven de voorkeur aan manden zonder deksel voor een betere toegankelijkheid. Anderen geven de voorkeur aan een deksel om meer controle te hebben over de speeltijd van de deugnieten of om speelgoed uit het zicht te houden. 

  • Materialen: Je zult moeten bepalen of je een soepele mand zoekt of een speelgoedkist met een meer stijve structuur. Beide stijlen hebben verschillende voor- en nadelen.

  • Draagbaarheid: Manden met handvatten zijn een stuk gemakkelijker door het huis te verplaatsen. En als je van plan bent je speelgoedmand mee te nemen voor onderweg, is een inklapbare of lichtgewicht optie een uitstekende keuze. 

  • Esthetiek: Hondenspeelgoedmanden kunnen het eindeloze speelgoed van je hond verbergen en tegelijk passen in de woonstijl van je huis. De honden speelmand mag daarom best opvallen in je woonkamer. 

  • Honden toegang: Je kunt wel of niet willen dat je hond toegang heeft tot de speelgoedbak. Dit is persoonlijk en deze keuze moet je dus zelf maken. 

  • Beoogd gebruik: Sommige honden speelgoed manden kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Een speelmand voor buiten zal heel andere overwegingen hebben dan een voor binnen. Ga zeker na waar je de mand voor je hond denkt te gebruiken.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!