Pitbull met lachwekkende persoonlijkheid en grappige outfits

Deze pitbull is de laatste tijd een enorme sensatie geworden op instagram. Op zijn account kan je leuke foto's van hem zien in grappige outfits waarin zijn geweldige persoonlijkheid goed tot zijn recht komt.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Otter de PitbullOtter de pitbull verdrijft op deze manier natuurlijk de fabels over zijn ras: pitbulls zijn leuk! De 6 jaar oude kruising was een zwerfhond toen hij als 18 maand jonde hond werd geadopteerd door Leslie O'Neill (Philadelphia, Amerika):

Mijn man en ik namen Otter in huis als een asielhond en hij is nooit meer weggegaan. Toen we hem in huis kregen, was hij een zielig hoopje ellende. Hij woog maar 17kg, maar inmiddels weegt hij er 27! Hij was dus erg mager en uitgeput, hij had een gewonde poot en had giardia en wormen. Inmiddels is hij een lid van ons gezin, hij was deel van onze bruiloft, gaat mee op vakantie en is gewoon het beste wat ons is overkomen.

Otter houdt van wandelingen, ijsblokjes en autoritjes. Hij is inmiddels erg bekend in Philadelphia en heeft online duizendend fans. Omdat hij een dunne vacht heeft en helemaal geen vacht heeft op zijn nek, buik en bij zijn rug, draagt hij vaak sweaters en jassen als het koud is. Als snel viel het Leslie op dat Otter het niet erg vond om te poseren met haar zonnebril op en hier maakte ze dan ook gretig gebruik van!

Otter de hond

Otter is grappig - we zeggen vaak dat hij een cartoon is van zichzelf. Hij is altijd vrolijk, elke dag is de beste dag van zijn leven en elke morgen wordt hij wakker alsof het kerstochtend is. Hij vindt mensen geweldig en vindt iedereen even leuk. Je kan zijn gekke bekken niet missen. Soms word ik 's ochtends wakker en dan doe ik mijn ogen open en dan zie ik zijn lip die blijft hangen op zijn tanden terwijl hij me met grote ogen aankijkt. Dan kan ik niet anders dan lachen. Hij slaapt graag op zijn rug en dan zakt zijn bovenlip naar achter, wat er natuurlijk ook erg grappig uitziet.

Elk jaar worden er ongeveer 1 miljoen pitbulls ingeslapen in Amerika, oftewel 2800 per dag. Leslie zegt:

Otter is een speciale hond, en zeker omdat hij een pitbull is, is het belangrijk om te laten zien hoe leuk ze zijn om te hebben als huisdier. Toen wij hem adopteerden wisten we natuurlijk niet dat hij zo leuk zou zijn en dat hij nu als ambassadeur voor pitbulls zou fungeren. Vrienden en familie waren in het begin wat terughouden, maar zijn nu zijn grootste fans en zien hem zoals elke andere hond - want dat is wat hij is: een hond!

Blijf op de hoogte van Otter zijn leuke outfits en gekke bekken via zijn instagram account: Otter the Pitbull.  

Bron: Daily Mirror

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!