Pitbull redt zijn gezinslid

Ember is een geredde pitbull, op het moment dat ze bij Tracy Daniels en haar familie kwam wonen was Ember nog een puppy. Ember heeft altijd een sterke band gehad met de kinderen uit het gezin.

EmberOp een avond kwam Ember bij het bed van Tracy zitten en maakte een geluid dat Tracy nog nooit had gehoord. Het was geen gegrom, het was meer een soort gerommel vanuit Ember haar keel. Er was in ieder geval iets goed mis! Ember rende naar de badkamer en Tracy volgde haar, daar trof Tracy haar zoon Tre aan die daar in elkaar gedoken op de vloer lag. Hij had net een aanval gehad.

Hero dog

Geadopteerd bij Adore-a-Bull

Ember is geadopteerd door de familie bij de organisatie Adore-a-Bull, een organisatie die zich inzet voor de wat minder geliefde rassen. Zonder Ember hadden Tracy en haar gezin nooit gemerkt dat er iets goed mis was met de gezondheid van haar zoontje Tre. Gelukkig kon Tre door Ember naar het ziekenhuis en heeft hij zijn bloed laten onderzoeken. Er was gelukkig niets mis! Maar stel je voor dat dat wel zo was en niemand het had geweten...

Honden zijn echte 'life-savers!'

Geef jouw hond een eigen box cadeau

Maandelijks een volledig op maat gemaakte box met themaspeelgoed en traktaties voor jouw hond.

Aanbieding claimen