Baasje Thomas maakt bucketlist voor zijn hond Poh

Poh is een hond van een onherleidbaar ras. Zijn baasje Thomas Neil Rodriguez heeft Poh uit het asiel gehaald toen Poh nog maar 8 weken oud was. Poh is inmiddels 15 jaar en heeft verschillende gezondheidsproblemen waardoor Poh niet lang meer te leven heeft.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Poh met baasjes

Thomas maakt een bucketlist voor Poh

Dat was het moment waarop zijn baasje Thomas een bucketlist voor Poh heeft gemaakt! Wat geweldig, een baas die zo veel om zijn hond geeft. Thomas wou graag dat Poh een keer kon zwemmen aan het strand. Maar het bleef niet alleen bij zwemmen, Poh en zijn baasje Thomas reisden in totaal 25 steden af en reden in totaal wel bijna 19.400 kilometers! De reis begon op 6 maart 2015. 

Thomas:

Het was een geweldig avontuur, ik heb in totaal 7 weken mogen doorbrengen met mijn Poh. Eerst dacht ik dat hij het niet eens twee weken uit zou houden, maar hij was al die tijd bij me.

Thomas heeft speciaal voor de trip een Instagram account gemaakt. Sindsdien heeft Poh al heel wat volgers! Thomas:

Mijn leven is nogal hectisch, ik ben altijd ondereg. Maar Poh is mijn thuis, mijn kind. Ik denk dat veel hondenliefhebbers dit gevoel herkennen. Ik denk dat veel hondenliefhebbers ook op avontuur willen gaan met hun hond, maar het drukke leven zit hen in de weg. Ik voel mij erg gelukkig dat ik dit voor Poh heb mogen doen. Veel mensen denken dat ik voor Poh zorg, maar eigenlijk zorgt hij voor mij. Deze trip was een beetje voor hem en een beetje voor mij.

Poh on wheels

Wil jij Poh volgen?

Je kunt de avonturen van Poh volgen op pohthedogsbigadventure.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!