Poseren met je eten? Dat doet Sid graag!

Waar veel honden elk kruimeltje van de vloer proberen te likken valt Sid niet onder 'veel honden', Sid poseert namelijk graag eerst met zijn eten alvorens hij het daadwerkelijk opeet. De vijfjarige geredde Beagle van Alex Hopes (uit Amerika) is een echte internethit!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Sid met baasje AlexBaasje Alex:

Sid is geen showhondje, hij is gewoon goed gemanierd. Telkens als hij iets pakt wat niet van hem is houdt hij het in zijn mond en wacht hij op toestemming om het op te eten.

Toen Sid pasgeleden naar zijn favoriete burgertent ging in Austin (Amerika) bestelde Alex een chocoladekoekje. Sid mag natuurlijk geen chocola maar de eigenaar van de burgertent vond Sid zo enorm lief dat Alex hem even liet poseren met het koekje in zijn mond. Arme Sid, hij mag het niet eens opeten haha!

Eten als talent

Door dit koekje heeft Alex ontdekt wat voor talent Sid heeft! Sindsdien maakt Alex foto's van Sid met allerlei soorten eten in zijn mond. Hij laat Sid hotdogs, bacon en donuts vasthouden, alles waarbij onze eigen honden het geduld zouden verliezen! Dat maakt ons toch een beetje jaloers, niet?

Sid is echt een apart hondje, sommige van zijn lustobjecten vindt hij niet eens lekker. Hij houdt bijvoorbeeld helemaal niet van hotdogs. Maar gelukkig krijgt Sid na elke truc wel een heerlijke beloning. En bacon? Dat eet Sid wél heel graag! Alex:

Iedereen in Austin kent Sid.

Sid verkreeg zijn roem een jaartje geleden toen er een GoFundMe account werd geopend voor Sid. Sid had namelijk geld nodig voor een operatie nadat hij was aangereden door een auto. Duizenden dollars werden gedoneerd aan Sid. Hierdoor kon Sid geholpen worden en de operatie ondergaan.

Sidventures

Sid met een eigen kinderboek. Hoe leuk?!

Alex en Sid zijn echt een team. Alex heeft zelfs een kinderboek uitgebracht over Sid. Sid zijn bekendheid kent geen grenzen en veel beroemdheden delen zijn InstaGram pagina. Wij zijn benieuwd wat Sid de volgende keer weer in zijn mond zal hebben, vast iets heel lekkers ;-)..

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!