Recordpoging 'afliggen' bij wilde beesten

De afgelopen periode zijn diverse verhalen over wereld records van honden verschenen op dit blog. Honden die knappe trucjes kunnen en daarmee zelfs een record hebben weten te vestigen! Op het Animal Event wordt elk jaar een recordpoging ondernomen met honden. Dit jaar is het Animal Event op 6, 7 en 8 mei 2016.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Recordpoging hond

Kleurrijke dierenbeelden

De recordpoging van dit jaar staat in het teken van "Bij de wilden beesten 'af'" . Onder leiding van trainer Judith Lissenberg mogen op zondag 8 mei zoveel mogelijk honden allemaal oefeningen doen bij de kleurrijke dierenbeelden van Ocean Sole. Deze kunstwerken komen uit Afrika en zijn gemaakt van gerecyclede teenslippers. Uiteraard is deze recordpoging voor een Nederlands wereldrecord toegankelijk voor alle baasjes en honden!

Als deelnemer ga je leren om met de dierenbeelden te poseren, zodat je de kans krijgt om leuke, grappige en gekke foto's te maken van jezelf en je hond. Afliggen naast een olifant, slalommen bij een giraf of neuzen met een neushoorn? We zien in elk geval graag jouw foto's verschijnen! Je kan thuis alvast wat oefenen, Animal Event heeft een lesplan voor je voorbereid met oefeningen. Veel plezier en succes!

Bron: Animal Event

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!