Snuffelbox inside: Benjamin en Pino

Wij houden van viervoeters en wij houden van cadeaus voor honden, net als jij. In deze blog post "Snuffelbox inside" willen we je voorstellen aan Benjamin, de manager van Snuffelbox Duitsland. Dit interview is vertaald vanuit het Duits. Leer Benjamin - en daarmee ons bedrijf - wat beter kennen!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Benjamin en zijn hond Pino

Benjamin (41 jaar) kwam eind 2021 het Snuffelbox-team versterken en is verantwoordelijk voor de marketing in Duitsland. Hij en zijn hond Pino (Mini-Podenco) komen uit Hamburg en zijn beiden natuurlijk echte fans van Snuffelbox.

Benjamin met PinoBenjamin en zijn mini Podenco Pino

Vraag 1: Waar komt jouw liefde voor honden vandaan?

Ik hou van het gevoel om een trouwe, dierlijke partner aan mijn zijde te hebben. In het dagelijkse leven, in de vrije tijd en het beste van alles 24/7. Dit is een echte verrijking voor mij.

Vraag 2: Hoe lang staat Pino al aan je zijde en hoe is het sindsdien veranderd?

Pino woont nu al zeven jaar bij ons. Hij kwam van de Spaanse dierenbescherming en was al bij zijn pleeggezin in Hamburg. In oktober 2015 besloten we dat Pino een perfecte match voor ons was en dat we hem zijn "forever home" wilden geven. Deze beslissing was de beste van mijn leven! Hij verrijkt mijn leven op vele niveaus en is gewoon mijn beste kleine maatje! Door hem ben ik elke dag actief en zelfs in stressvolle momenten zorgt hij ervoor dat ik kan ontspannen en tot rust kan komen. Onze lange wandelingen zijn de beste manier om mijn hoofd leeg te maken.

Vraag 3: Wat vind je het leukst om met Pino te doen?

Benjamin samen met zijn hond op pad.Benjamin met Pino, zijn metgezel, samen op pad.

Ik vind het heerlijk om alles samen met Pino te doen! Hij is mijn constante metgezel in het dagelijkse leven, tijdens het werk en natuurlijk mijn beste maatje in de vrije tijd. Pino heeft twee gezichten: ontspannen als een kat binnenshuis en actief buitenshuis, de perfecte mix voor mij. We houden van allerlei uitstapjes en ik vind het geweldig dat ik bijna alles met hem kan doen. Pino gaat met me kanoën, is al op de woonboot geweest, we verkennen onze omgeving op de BMX-fiets in de fietskar. Echte wandeltochten zijn vooral voor ons geweldig. Ik zal onze week samen over de Lüneburger Heide nooit vergeten, het was geweldig en bracht ons dichter bij elkaar.

Thuis is Pino mijn oase van rust. Zijn ontspannen manier van doen en zijn lieve karakter zijn ook op mij overgekomen. En dat elke dag opnieuw.

Vraag 4: Hoe heeft de Snuffelbox jouw leven verbeterd?

Benjamin pakt Snuffelbox uit met Pino (Duitstalig).

Sinds we de Snuffelbox hebben leren kennen, zijn we echte fans! In het begin vonden we het ontwerp erg creatief en toen de eerste box bij ons thuis kwam, konden we de hoogwaardige producten met eigen ogen zien. We vinden het leuk om samen nieuwe dingen te proberen en de nieuwe snacks en traktaties elke maand zijn altijd een hoogtepunt. Hoewel Pino liever in het wild op muizen jaagt, is het knuffeldier met de haai nog steeds een van zijn favorieten. Hij is terughoudend om het te delen!

Ik gebruik de traktaties in de Snuffelbox veel voor zoekspelletjes of als kleine snack als ik ga wandelen. Zo heb ik altijd genoeg verse versnaperingen voor mijn kleine viervoeter. Ik hou ook van de tandverzorgingsproducten die regelmatig in de Snuffelbox te vinden zijn. Als we speelgoed in de cadeaubox krijgen dat Pino niet zo opwindend vindt, geven we het graag weg aan andere hondenvrienden - gedeelde vreugde is dubbele vreugde!

Vraag 5: Waarom vindt Pino het zo leuk dat je voor Snuffelbox werkt?

Het is duidelijk: we hebben altijd genoeg lekkers in huis! Pino herkent Snuffelbox aan het kleurrijke ontwerp en hij weet dat de inhoud exclusief voor hem is. We vieren dan samen het uitpakken van de box, meestal springt Pino van opwinding en vindt het heerlijk om zijn lange slurf in de box te steken en aan alle verrassingen te snuffelen.

Podenko Pino pakt Snuffelbox uitEindelijk weer snuffelplezier!

Vraag 6: Wat motiveert je het meest in jouw dagelijks werk?

Ik werk graag met honden, ik hou van hun verschillende karakters en dat ze hun vreugde zo heerlijk ongefilterd kunnen tonen. Niets is aanstekelijker dan een hond die zo blij is en niet weet wat hij met zijn vreugde moet doen! Ik deel dit gevoel graag met anderen en de wetenschap dat vele andere honden en hondeneigenaars ook genieten van een maandelijkse geschenkbox vervult me met trots en motiveert me elke dag opnieuw. Het is geweldig dat andere hondeneigenaren hun ervaringen delen op Instagram met de hashtag #snuffelbox, zodat we kunnen delen wanneer het grote moment van uitpakken aanbreekt.

Verwen jij jouw hond met een eigen box?

🥳️ Meld mijn hond aan voor Snuffelbox

Of geef jij Snuffelbox cadeau aan een vriend(in)?

🎁 Geef Snuffelbox nu cadeau

Podenko met eigen cadeauboxZichtbaar trots! Pino met zijn allereerste Snuffelbox.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!