Stemactie! Help Shelter Gaby

Snuffelbox lid Joke Rexwinkel attendeerde ons op een stem-actie voor haar favoriete shelter in Roemenië. Omdat we dit soort initiatieven graag ondersteunen vroegen we haar om erover te vertellen...

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Joke - Over de shelter van Gaby

Mijn naam is Joke Rexwinkel en ik heb drie honden uit de shelter van Gaby in Copaceni (Roemenië) geadopteerd; Corazon, Naomi-Joy en Tessy.

Joke RexwinkelDoor hun adoptie ben ik bij deze shelter gebleven voor ondersteuning en soms voor huisbezoeken en voor adopties. Gaby vangt de honden en katten op op een omheind terrein wat niet echt ideaal te noemen is.

HondenhokMaar ze zijn daar in ieder geval veilig voor de hondenvangers en mensen die hen kwaad willen doen. :)

Help Gaby - Breng je stem uit!

Momenteel doen we mee aan een stemactie om een veilig terrein aan te kunnen kopen. Daarnaast zetten we het werk voort van steriliseren en castreren van de grote hoeveelheid straathonden die Gaby ook voert. Ook spreekt ze regelmatig de mensen aan om hen over te halen hun dieren te laten castreren en steriliseren. Met onze ondersteuning worden dan ook deze dieren geholpen om het zwerfdierenprobleem op een humane manier te verminderen.

Het zou mooi zijn als we met het stemmen hulp kunnen krijgen van een grote groep dierenliefhebber. Doe je mee?

Breng je stem uit ← 🐶

Je brengt je stem uit door in het vak Projekt Unterstützen je e-mailadres achter te laten en op de knop "Stimme abgeben" te drukken. 

Alvast ontzettend bedankt.

Liefs,
Joke

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!