Sterrenstof themabox

Januari thema

Reis mee door de ruimte!

Deze box is ter nagedachtenis aan Laika, het Russische straathondje dat op 3 november 1957 de ruimte in werd geschoten. Daarmee werd zij de allereerste ruimtereiziger en eindigde zij in sterrenstof, zoals wij allemaal. Ga je ook naar de ruimte? In deze box zit een voorraadje aardse snacks om samen met jouw hond speeltjes te ontdekken in orbit.

Max the space explorer

Uitgelicht speeltje

test

Superfood Bites - Denzel's

Erg handig als snoepje tussendoor tijdens een ruimtewandeling. Zacht, dus ook geschikt de oudere superhelden onder ons! Deze snack is 100% natuurlijk en bevat géén conserveringsmiddelen.

Churu Dog - Inaba

Door gebrek aan zwaartekracht is snacken wat lastiger in de ruimte. Vandaar deze handige vloeibare traktatie(topper), met veel vocht wat bijdraagt aan een goede gezondheid.

Spinach Stick - Braaaf

We hebben een primeur met deze gloednieuwe glutenvrije kauwsnack van Braaaf. Het product is bevat géén dierlijke producten, wat de CO2-uitstoot van jullie raket een beetje compenseert. ; )

Speeltje - Dog Comets

Welk speeltje komt jouw hond tegen in de planetoïdengordel tussen Mars en Jupiter? Is het een speelbal of een snackbal? Dog comets zijn gemaakt van stevig TPR rubber en zijn haast onverwoestbaar!Iedere box is uniek, net als jouw hond. Daarom kan de inhoud van jouw box afwijken van bovenstaande producten. 

#snuffelbox