Succesvolle verrassing! Geweldige cadeaus voor hondenbezitters

Ben je uitgenodigd en bent op zoek naar een klein cadeautje voor een hondenbezitter? In deze blogpost laten we je enkele creatieve ideeën zien van souvenirs die een groot succes zijn voor alle hondenbezitters, en waar zowel hond als baas veel plezier aan zal beleven.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Een hondencadeau voor een collega

Op het werk kan het altijd voorkomen dat je een cadeau voor een collega mag kopen. Het is allemaal wat lastiger als je niet al te veel privé-informatie over deze persoon weet. Als deze collega echter een hond heeft, is het niet zo moeilijk om een ​​leuk cadeau te vinden. Daar is de hondenbezitter blij mee en natuurlijk is de hond gegarandeerd.  

Een innovatieve hondenbal

De hondenbal is het klassieke hondenspeelgoed. Bijna elke hond vindt het leuk om de bal te achtervolgen of te apporteren. Er zijn veel verschillende soorten speciale ballen voor honden, dus er is gegarandeerd voor elk wat wils. Een bal waarin je lekkers kunt verstoppen is bijvoorbeeld geweldig. Als de viervoeter de bal terugbrengt, is er een kleine snack om zichzelf te versterken. Dit is voor beiden leuk en versterkt de band tussen mens en hond.

Is jouw hond een echte sloper? Shop deze superstevige hondenbal in de Snuffelbox shop!

Een hondencadeau voor de baas

Het maakt niet uit of het voor een verjaardag of een officieel bedrijfsevenement is, als de baas of leidinggevende reden heeft om te vieren, dan roken hun hoofden vaak. Je wilt tenslotte een leuk cadeau geven waar je positief aan herinnerd zal worden. Heeft de baas een hond? Dat is geweldig en maakt het allemaal een stuk makkelijker. Vooral goed als je weet welk hondenras het is of hoe de viervoeter heet. 

Een halsband of hondenpenning

Dit is bijzonder attent en zal de baas zeker plezieren, het toont immers de band en is een mooie blikvanger. Individuele dogtags zijn er in veel verschillende kleuren en vormen. De naam van de hond kan aan de ene kant van het label worden gegraveerd, contactgegevens en misschien het bedrijfslogo aan de andere kant. De baas zal zeker trots zijn van vreugde. 

Een hondencadeau voor de zakenpartner

U heeft een zakenpartner en wilt hen verrassen met een kleinigheidje om de band tussen u te versterken? Een leuk cadeau uitkiezen voor zijn of haar hond is dus een slimme zet. Gegarandeerd een grotere indruk dan een merkpen of mok met een hondenprint

Hondenchocolade - Chocolade geschikt voor honden

Eet je zelf graag chocolade? Honden mogen natuurlijk geen chocolade, maar er is speciale hondenchocolade! Snacks komen in de vorm van hondenchocolade repen en als snoepjes of dogbars.

Omdat veel baasjes niet weten dat er speciale chocolade voor honden bestaat is dit wel een leuk cadeau voor hondenbezitters, net als Snuffelbox (waar regelmatig hondenchocolade inzit!).

Shop hondenchocolade op Bol.com

Een symbolisch hondencadeau

Kleine geschenken houden vriendschap in stand. Des te beter als je een geschenk vindt dat uit het hart komt en een sterke symboliek heeft. Het hoeft niet duur te zijn, maar laat eerder zien hoe belangrijk je vriendschap voor je is. 

Samen naar een hondenstrand!

Samen een leuke tijd doorbrengen is absoluut het beste wat er is. Daarom kunt u gemakkelijk een uitstapje naar het hondenstrand (of naar het hondenpark) organiseren, waar u allemaal goede herinneringen aan zult hebben. Veel plezier op de dag. Dit omvat een goed gevulde picknickmand met lekkernijen voor mens en hond, koele drankjes en wat speelgoed voor een actieve tijd. 

Een hondencadeau voor de schoonouders

Wilt u uw schoonouders blij maken en verrassen met een geweldig cadeau dat indruk zal maken? Als je schoonfamilie ziet dat je aan hun hond denkt, zullen ze je dubbel dankbaar zijn. Een hond in huis is geweldig om een ​​passend cadeau te maken. 

Hond op T-shirt! Fotoprint van hond

Heb je een foto van je schoonouders samen met hun geliefde viervoeter of van de hond van de schoonfamilie alleen? Geweldig, dan is het heel gemakkelijk om er een individueel cadeau mee te ontwerpen dat de stemming opfleurt en waar elke trotse hondenbezitter blij mee zal zijn. In de drukkerij kun je het motief in de juiste kleur en maat op een t-shirt laten drukken - een echte eyecatcher!

We hopen dat we je een paar goede ideeën hebben kunnen geven voor het vinden van een geschikt cadeau voor een hondenbezitter dat door alle betrokkenen zal worden herinnerd. Veel plezier met het geven van cadeautjes en wees blij samen met de hond!

Niets geschikt? Geef een hondenbox!

Wat dacht je van een Snuffelbox - verrassingsbox voor de hond? Deze box laat de hondenstaart gegarandeerd sneller kwispelen en dat maakt het baasje natuurlijk weer blij! :)

Hier vindt u zowel geselecteerde traktaties als hondenspeelgoed van hoge kwaliteit. En het beste van alles: als je wilt, kan zo'n geweldige Snuffelbox elke maand rechtstreeks bij de ontvanger thuis worden bezorgd!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!