Tester van de maand: Skooter de Boxer test Renske Natuurlijke Diervoeding

Wij vinden het belangrijk dat de producten die wij verkopen van goede kwaliteit zijn. Één van onze leveranciers is Renske Natuurlijke diervoeding. Om te controleren of de producten zo goed zijn als wij denken hebben we hond Skooter benoemd tot tester van de maand. De komende vier weken gaat hij verschillende Renske producten uitproberen en beoordelen op smaak en kwaliteit.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Over Skooter

Skooter test RenskeToen wij een aantal jaar geleden onze boxer Max in moesten laten slapen wilden we eigenlijk niet meer aan een nieuwe beginnen. Zo naast je hond staan terwijl hij langzaam weg zakt, dat wilden we niet meer. Toch begon het twee jaar geleden weer te kriebelen. We reden naar de fokker en mijn man kwam meteen bij Skooter uit. Hij was heel erg druk, begon meteen “kusjes” te geven. Maar enthousiasme is niet erg. Er mag wel een beetje pit in zitten.

“Toen wij onze boxer Max lieten inslapen dachten wij: Nee, dit nooit meer. Toch is uiteindelijk Skooter gekomen en we zijn super blij met hem!”

Op 17 juli 2014 is Skooter geboren, de dag dat de MH17 neerstortte. Sinds september dat jaar woont hij bij ons. Dat enthousiaste is er nooit vanaf gegaan. Als wij met zijn drieën zijn dan ligt hij rustig in zijn mand, maar zo gauw er bezoek is zit hij boordevol energie. Hij speelt heel graag en is ontzettend trots op zijn speeltjes. Van de meeste is niet eens meer te herkennen wat het ooit was.

“Dat lapje daar was ooit een eend. Maar weggooien doen we niet. Eens in de drie weken wassen we alles uit en hij blijft er mee spelen!”

Verschillende soorten hondenvoer geprobeerd

Skooter heeft al veel verschillende soorten hondenvoer geprobeerd. Soms gaat het heel lang goed en dan is hij er ineens klaar mee. Wij vinden het belangrijk dat hij het eten lekker vindt. Daarnaast mag er niet te veel zout in zitten en hij mag er niet van overgeven. Hij krijgt heus wel af en toe iets lekkers tussendoor, maar snoep en andere ongezonde dingen is echt uit den boze. Gister kreeg hij nog een gehaktbal door zijn voer, daar maak je hem wel echt gelukkig mee.

Natuurlijke diervoeding

“Dat extreem dure voer van de dierenarts krijgt Skooter niet. Wij vinden ook wel elke dag een biefstukje lekker, maar dat krijgen wij ook niet!” Natuurlijke dierenvoeding hebben wij nog nooit geprobeerd. Ik ben heel benieuwd of ik er tijdens het testen van Renske verschil in zie, met name met zijn vacht. Skooter verhaart veel en ik hoor vaak dat dat door Natuurlijke voeding minder wordt. We hebben wel een keer een voer gehad met zalmolie, toen werd het wel beter, maar dat vond hij gewoon niet lekker.

Super Premium zalmbrok

Skooter gaat de komende weken voornamelijk de Super Premium zalmbrok testen. Deze brokken worden vaak ingezet bij honden met vacht- of huidproblemen. Daarnaast test hij allerlei smaken Vers Vlees Maaltijden en het voedingssupplement Golddust nummer 1- Huid en vacht. Om hem extra te belonen krijgt hij vleesrepen als tussendoortje. De combinatie van deze producten moeten er voor zorgen dat de balans tussen Omega-6 en Omega-3 vetzuren in balans raken. Over een maand vragen wij wat ze ervan vonden. Ondertussen kan je de ervaringen al volgen op Skooters eigen instagram met accountnaam @skootertheboxer.

Over Skooters Instagram: Wij zijn met instagram begonnen als grapje. Ik vond het heel fijn voor mezelf als fotoalbum. Maar het ging heel snel. Je krijgt ook bizarre verzoeken, zoals iemand uit Amerika die sokken gaat ontwerpen met Skooter er op. Zelfs vragen van mensen die hem over willen kopen. Maar daar komt natuurlijk niets van in!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!