Thema: 'Be my Valentine' 2021

Valentijn thema SnuffelboxAchterkant boxkaartje Valentijnsbox

Een greep uit de box

Iedere box is uniek, net als jouw hond. Daarom passen wij de inhoud van iedere box aan op jouw hond. Iedere box bevat ongeveer tien producten, waaronder twee speeltjes. We lichten enkele producten uit.

Dog Rewards 100g - Yora

Yora Rewards 100gAls aanvulling op het voer heeft Yora ook snacks gemaakt van insecten larven. Ze zijn semi-moist en ideaal voor tijdens het trainen met uw hond. Smul maar lekker!

Farmers Pride Duck & Turkey 200g. - Riverwood

RiverwoodDeze snack is topfavoriet onder onze viervoetige klanten. 100% natuurlijk, krokant, graanvrij en licht verteerbaar.

Brunch Bites 100g. - Denzel's

Denzel'sDenzel’s hapjes zijn zacht gebakken in hapklare stukjes. Perfect als trainer, of voor onderweg. Deze snack bevat avocado, ei en zalm. Een rijkelijk gevulde snack, die door de honing ook geschikt is voor honden met een gevoelig buikje.

Super Tough Rope Flamingo - Urban Zoo

FlamingoFlamingo gemaakt van super sterk canvas. De vleugels zijn gemaakt van heerlijke zachte stof waar de hond lekker mee kan knuffelen. De poten zijn gemaakt van floss-touw. 

Reacties van honden en baasjes

Veel van onze klanten delen hun belevenissen met hun volgers op Instagram. Bekijk hoe baasjes en honden dit thema hebben ervaren.

Mis de volgende Snuffelbox niet

Geef jouw hond wat hij wil en ontdek hoe jouw hond reageert op nieuwe producten. Schrijf je nu in en ontvangt direct binnen twee dagen een box voor jouw hond.

Valentijn illustratie - Cupidog