Thema: Dierendag 2020

Dierendag thema SnuffelboxDierendagbox kaartje achterkant

Een greep uit de box

Iedere box is uniek, net als jouw hond. Daarom passen wij de inhoud van iedere box aan op jouw hond. Iedere box bevat ongeveer tien producten, waaronder twee speeltjes. We lichten enkele producten uit.

LickiMat® - Industripet

Smeer pindakaas op de LickiMat® en laat jouw hond snuffelen en alles oplikken. Je kunt jouw hond ook uitdagen door snoepjes op de mat te leggen. Houd wel toezicht om te voorkomen dat jouw hond op de LickiMat® gaat kauwen.

Paleo Bites - Denzel's

We laten jou en jouw hond graag kennis maken met deze nieuwe lijn van Denzel's. Deze versgebakken, smakelijke en hapklare traktaties zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Perfect geschikt als trainers of voor onderweg!

Hondenkoekjes Apple 100g. - Treusinn

Deze knapperige koekjes met verse appels zijn super als tussendoortje. Met liefde gebakken in een sociale fabriek voor mensen met een handicap. 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen, vegetarisch, rijk aan natuurlijke mineralen, vitamines en vezels. Zelfs geschikt voor mensen dus veel snackplezier samen!

Donkey Toy - Tiny Doodles*

Deze schattige knuffel van hoge kwaliteit runderleer is erg duurzaam. Door de geluidsarme pieper heeft jouw hond nog meer speelplezier!

*Dit speeltje is vervangen door stevigere speeltjes in boxen voor grote honden. 

Reacties van honden en baasjes

Veel van onze klanten delen hun belevenissen met hun volgers op Instagram. Bekijk hoe baasjes en honden dit thema hebben ervaren. 

Mis de volgende Snuffelbox niet

Geef jouw hond wat hij wil en ontdek hoe jouw hond reageert op nieuwe producten. Schrijf je nu in en ontvangt direct binnen twee dagen een box voor jouw hond.

Dierendag illustratie