Snuffelbox Thema: Kerst

Deze box maakt onderdeel uit van het tweemaandelijkse Special abonnement.

Sneak preview Kerstbox

De Kerstbox bevat elk jaar 10 artikelen, waaronder 3 speeltjes, 5 traktaties en 2 kauwsnacks. Zoek jij nog een leuk cadeau voor onder de boom dit jaar? Verwen jouw lieve hond met de leukste box van het jaar; onze Kerstbox. Lees hieronder wat je ongeveer kunt verwachten van deze box en hoe je kunt bestellen.

Kerst thema SnuffelboxKerstbox achterkantIedere box is uniek, net als jouw hond. Daarom passen wij de inhoud van iedere box aan op jouw hond.

Schots Hertengewei - Snuffelbox

Dit gewei is van een Schots edelhert uit de Schotse hooglanden. Het product is een natuurlijke tandenborstel voor honden. De geweien zijn zuiver, duurzaam en puur natuur. Er komt geen dierenleed aan te pas, omdat herten de geweien vanzelf afwerpen.

Xmas iced trios - The Barking Bakery

Xmas iced trios - The Barking BakeryDeze knapperige koekjes gemaakt van wortelen zijn super als tussendoortje. Met liefde gebakken in een sociale fabriek voor mensen met een handicap. 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen, vegetarisch, rijk aan natuurlijke mineralen, vitamines en vezels.

Christmas cracker for Dogs - Best in show

Lekker knapperig zonder de knal! Open deze Kerst cracker met je hond om de 'Fabulously Festive Biscuit Bites' te laten proeven. Jouw hond gaat vast en zeker smullen van deze heerlijke traktatie met natuurlijke ingrediënten.

Yappy Kerstboom speeltje - Best in show

Hondenspeelgoed Kerst - Pluche knuffelDit grappige speeltje in de vorm van een gevulde kerstboom is stijlvol en super leuk voor jouw hond. Het kraakt en piept en ook grote honden kunnen ermee uit de poten omdat het speeltje stevig is gestikt. 

Reacties van honden en baasjes

Veel van onze klanten delen hun belevenissen met hun volgers op Instagram. Bekijk hoe baasjes en honden dit thema hebben ervaren.

Labradoodles - honden - Bo, Evi en Tess met hun Kerstbox.Bo, Evi en Tess met hun Kerstbox.

Sandra en haar Ridgebacks.

Mis de volgende Kerstbox niet

Geef jouw hond wat hij wil en ontdek hoe jouw hond reageert op nieuwe producten. Schrijf je nu in en ontvangt direct binnen twee dagen een box voor jouw hond.

Bestel eenmalig

👉 Shop de Kerstbox los via onze webshop.

Bestel via Special-abonnement

👉 Meld jouw hond aan voor het Special abonnement en ontvang een gratis extra speeltje in jouw eerste box.

Kerst illustratie