Thema: Kerst 2020

Kerst thema SnuffelboxKerstbox achterkant

Een greep uit de box

Iedere box is uniek, net als jouw hond. Daarom passen wij de inhoud van iedere box aan op jouw hond. Iedere box bevat ongeveer tien producten, waaronder twee speeltjes. We lichten enkele producten uit.

Schots Hertengewei - Snuffelbox

Dit gewei is van een Schots edelhert uit de Schotse hooglanden. Het product is een natuurlijke tandenborstel voor honden. De geweien zijn zuiver, duurzaam en puur natuur. Er komt geen dierenleed aan te pas, omdat herten de geweien vanzelf afwerpen.

Xmas iced trios - The Barking Bakery

Deze knapperige koekjes gemaakt van wortelen zijn super als tussendoortje. Met liefde gebakken in een sociale fabriek voor mensen met een handicap. 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen, vegetarisch, rijk aan natuurlijke mineralen, vitamines en vezels.

Christmas cracker for Dogs - Best in show

Lekker knapperig zonder de knal! Open deze Kerst cracker met je hond om de 'Fabulously Festive Biscuit Bites' te laten proeven. Jouw hond gaat vast en zeker smullen van deze heerlijke traktatie met natuurlijke ingrediënten.

Yappy Kerstkaart speeltje - Best in show

Dit grappige speeltje in de vorm van een gevulde kerstkaart is stijlvol en super leuk voor jouw hond. Het kraakt en piept en ook grote honden kunnen ermee uit de poten omdat het speeltje stevig is gestikt. 

Reacties van honden en baasjes

Veel van onze klanten delen hun belevenissen met hun volgers op Instagram. Bekijk hoe baasjes en honden dit thema hebben ervaren.

is de volgende Snuffelbox niet

Geef jouw hond wat hij wil en ontdek hoe jouw hond reageert op nieuwe producten. Schrijf je nu in en ontvangt direct binnen twee dagen een box voor jouw hond.

Kerst illustratie