Thema: Vakantiebox

Een greep uit de box

Iedere box is uniek, net als jouw hond. Daarom passen wij de inhoud van iedere box aan op jouw hond. Iedere box bevat ongeveer tien producten, waaronder twee speeltjes. We lichten enkele producten uit.

Zeewier Kauwsnack 3st. - ChewBello's

ChewBello'sDeze unieke kauwsnacks zijn ontworpen om het kauwinstinct van jouw hond te stimuleren. ChewBello's zorgen tevens voor een schoon gebit. Kauwen is belangrijk om een gezond gebit te houden. Gezond tandvlees maakt dat een hond minder vatbaar is voor ziektes en infecties.

Dog Freeze PawPops Treat - Woof & Brew

PawPopsDeze kant-en-klare ‘PawPops’ is een geweldig hondenijsje. Verfrissend in de zomer om jouw hond koel te houden. Simpelweg invriezen en trakteren! Gemaakt van vlierbloesem, lindebloesem en ginseng, op basis van advies van veterinaire experts.

Tropical Dog Chew - Denzel's

Denzel's Tropical Dog ChewsDeze feestelijke zomersnack is gloednieuw en iedere hond is er dol op. Semi-moist waardoor de kauwstick zacht en halfvochtig is. Lekker sappig dus en gemakkelijk te kauwen, waardoor ze de ideale traktatie zijn voor oudere honden of honden met een gevoelige maag.

Dolphi de Dolfijn - Coolpets

Dolfijn speeltje hond drijvendHet perfecte speeltje voor in de zomer! Drijft perfect op het water en bevat een robuuste pieper voor extra speelplezier. Neemt vocht op en blijft toch drijven. Doordat de hond Dolphi in de bek pakt komt er water vrij waardoor dit speeltje helpt uitdroging te voorkomen. 

Reacties van honden en baasjes

Veel van onze klanten delen hun belevenissen met hun volgers op Instagram. Bekijk hoe baasjes en honden dit thema hebben ervaren. 

Mis de volgende Snuffelbox niet

Geef jouw hond wat hij wil en ontdek hoe jouw hond reageert op nieuwe producten. Schrijf je nu in en ontvangt direct binnen twee dagen een box voor jouw hond.

Illustratie Snuffelbox strandstoel