Top 10 honden cadeau voor middelgrote hond

Wil je een honden cadeau kopen voor een middelgrote hond, maar heb je inspiratie nodig? Bekijk dan onze zorgvuldig samengesteld top 10 honden cadeau voor middelgrote hond. Van lekkernijen tot actief hondenspeelgoed en mentale hondenspelletjes.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Cadeau voor middelgrote hond kopen

Middelgrote hond cadeau'sEen prachtige hond snuffelt in zijn speelgoedmand.

Wil je een cadeau voor middelgrote hond kopen? Bekijk dan onze zorgvuldig samengestelde lijst met geschenken voor middelgrote honden. Houd je harige vriend bezig met het beste hondenspeelgoed en heerlijkste hondenkluiven. We hebben honden cadeaus uitgezocht voor super kauwers, apporteerders, brainiacs, puppy’s en meer. Als hondeneigenaar is het essentieel dat je de fysieke voordelen van lichaamsbeweging voor je huisdieren inziet, en de intellectuele voordelen van je interactie met hen. Hondenspeelgoed is een geweldige manier om deze mentale stimulatie te bieden, terwijl je ook tijd met je hond doorbrengt en de band die jullie hebben versterkt.

Top 10 honden cadeaus medium hond

Er zijn duizenden soorten hondenspeelgoed en lekkernijen op de markt om uit te kiezen, waarvan wij een top 10 honden cadeaus voor medium honden hebben opgesteld. Let altijd op bij het hondenspeelgoed dat je deze geregeld inspecteert om zeker te zijn dat het in goede staat en veilig is om mee te spelen. Je hond mag geen vulling, plastic, of andere schadelijke materialen inslikken.

1. Kauwspeelgoed in de vorm van een bot

Tasty bone kauwspeelgoed hondTasty bone kauwspeelgoed geschikt voor middelgrote hond.

Dit kauwspeelgoed in de vorm van een bot heeft een echte speksmaak. En we weten dat honden dol zijn op deze smaak. De kromming van het kauwspeelgoed maakt het gemakkelijk voor honden om te grijpen, spelen en te bijten.

2. Pluche blikjes drinken

Pluche blik speelgoed hondGrappig pluche blikje hondenspeelgoed.

Pluche speelgoed is er in vele soorten en maten. Maar een pluche blikje drinken is speciaal. Het heeft precies het goed formaat voor een middelgrote hond om in zijn bek te nemen. Jouw viervoeter kan hier heerlijk mee spelen en voor iedere hond is er en lievelingssmak. Van wodka tot bier en frisdrank, er zijn wel meer dan 30 verschillende drank smaken te verkrijgen.

3. Chuckit! Ultra medium bal

Kleine tot middelgrote hond met Chuckit hondenspeelgoed.Hond met Chuckit! hondenspeelgoed.

De Chuckit! Ultra bal moedigt beweging en speeltijd aan. Deze ballen voegen een element van plezier toe met hoog-stuiterend en drijvend materiaal. Deze rubberen ballen zijn gemakkelijk schoon te maken en dankzij de felle oranje kleur eenvoudig terug te vinden in de sneeuw of het water. De stevige ballen zijn verkrijgbaar in vijf maten. Kies voor je middelgrote hond de M van Medium. Ze zijn compatibel met Chuckit! balwerper, maar let erop dat de maten van de ballen en de werper bij elkaar passen.

👉 Shop Chuckit! hondenspeelgoed op Bol.com.

4. Klassiek Kong kauwspeelgoed

KONG hondHond likt aan zijn KONG speeltje met pindakaas.

Kauwen is goed voor de hygiëne van het gebit van je hond. Het gaat namelijk tandplak en tandsteen tegen. Rubberen Kong honden kauwspeelgoed is sinds zijn introductie consequent een bestseller. Dit speeltje wordt in de volksmond ‘de KONG’ genoemd en biedt een uitstekende kaaktraining voor stevige kauwers. Je kunt de Kong gooien en hij stuitert alle kanten op, waardoor deze geweldig is om mee te apporteren met je middelgrote hond. Een andere manier om Kong hondenspeelgoed te gebruiken is om deze te vullen met pindakaas en hem in te vriezen. Je hond kan er urenlang aan kauwen en likken. Kong hondenspeelgoed wordt algemeen genoemd als een van de beste onverwoestbare hondenspeeltjes.

👉 Shop KONG kauwspeelgoed op Bol.com.

5. Snuffelbox: mix van hondenspeeltjes en lekkernijen

Zwart witte hond met honden cadeauboxHond blij met zijn Snuffelbox.

Geef een hondenliefhebber een prachtig hondencadeau door een Snuffelbox te geven. Een Snuffelbox is een doos die zorgvuldig is samengesteld met meerdere verrassingen. Een echt cadeau voor hond en baas, want de hondenbox is gevuld met 2 hondenspeeltjes, 2 zakjes gezonde hondensnoepjes en een overheerlijke hypoallergene kauwsnack. Je kan de Snuffelbox hond eenmalig online bestellen, maar je kan ook een maandabonnement afsluiten. Een prachtig cadeau voor middelgrote hond om te geven en te krijgen.

👉 Meld jouw hond aan voor Snuffelbox!

6. Honden speelgoed touw

Hondenspeelgoed touwD&D Home hondenspeelgoed touw.

Wanneer jouw middelgrote honden van touwspeelgoed houdt, is dit een geweldige keuze die ook nog goedkoop is. Je hond kan er mee touwtrekken, apporteren of op kauwen. Honden speelgoed touw is bovendien verkrijgbaar in verschillende maten, zodat jouw middelgrote hond het juiste formaat speelgoed heeft. De vezels in het touw helpen ook het gebit van je viervoeter te flossen.

👉 Shop hondenspeelgoed

7. Interactieve snackbal hond

Husky met snackbalHusky met interactieve snackbal.

Een interactieve snackbal stimuleert een hond om te blijven spelen. Het speeltje is verkrijgbaar in verschillende formaat, en je kunt de moeilijkheidsgraad aanpassen naarmate je hond sneller traktaties leert te bemachtigen. Stop in de snackbal hond het favoriete droge hondensnoepje uit de Snuffelbox en je viervoeter zal er zeker door geïntrigeerd zijn. De honden snackbal is gemaakt van hard plastic of rubber en is geschikt voor iedere vloer; tegel-, hardhouten of tapijtvloeren. Een interactieve honden snackbal vermoeit je middelgrote hond niet alleen lichamelijk, maar is ook een geweldig hondenspeeltje voor mentale stimulatie.

👉 Shop interactieve honden snackbal op Bol.com.

8. Mentale uitdaging met hondenpuzzel

Grappige hondenpuzzel met pluche wortels.

Veel middelgrote honden hebben uitdagende mentale stimulatie nodig om ze tevreden te houden. Dat is waar de hondenpuzzel superhandig van pas komen. Ze helpen verveling en destructief gedrag tegen te gaan door je pup of volwassen hond mentaal bezig te houden, vooral als je geen tijd hebt om met je viervoeter te spelen.

👉 Shop hondenpuzzels op Bol.com.

9. Pluche piepspeeltjes

Schattige hond geniet van de piepspeeltjes in de SnuffelboxSchattige hond geniet van de piepspeeltjes in de Snuffelbox.

Als je hond een liefhebber is van pluche, piepend speelgoed maar het binnen enkele minuten vernietigt, dan kun je de ZippyPaws speeltjes overwegen. Ze zijn duurzamer dan veel andere pluchen speeltjes en hebben geen vulling om rommel te maken. Heb je echter een super kauwer, pas dan op met deze leuke hondenspeeltjes want, hij zal waarschijnlijk de pieper tevoorschijn halen, wat verstikkingsgevaar kan opleveren.

👉 Shop piepspeeltjes voor honden.

10. Hertengewei voor honden

Hertengewei witte hondHond kauwt op zijn favoriete hertengewei.

Ben je op zoek naar een gezond hondencadeau voor middelgrote hond? Denk dan eens aan hertengewei voor honden. Het lekkerste van het hertengewei hond is de binnenkant waar het zachte merg zit. Door het speeksel wordt het merg zachter en kan je hond dit rustig eraf likken en/of schrapen. Kies daarom voor een hertengewei voor honden die doormidden is gezaagd, want de buitenkant is erg hard. Als een hond op een heel hertengewei kauwt om deze doormidden te breken, kan een tand of kies afbreken, en dat wil je natuurlijk niet. Hertengewei voor honden is hypoallergeen en glutenvrij.

👉 Shop hertengewei op Bol.com.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!