Top 10 honden influencers op Instagram

Wie denkt dat alleen mensen ons influenceren, heeft het mis, want de beste influencers zijn onze eigen trouwe hondenvrienden. Zij zijn namelijk dogfluencer! Dogfluencer staat voor dog influencer, ofwel een honden influencer. Of het nu het beste speelgoed is of de lekkerste plantaardige hondensnacks zijn, onze favoriete bekende honden weten precies wat goed voor onze eigen trouwe viervoeter is. Vandaag presenteert Snuffelbox jullie de top 10 honden influencers op Instagram. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

#1 Aussies_pixel_and_payo

We beginnen bij onze gezellige zuiderburen, want daar wonen Pixel en Payo. Twee mannelijke Australische herders. De driejarige Pixel en de kleine Payo van nog geen jaar staan altijd prachtig op de foto en zijn niet alleen hondenvrienden, maar ook nog eens familie. Pixel is de oom van de kleine Payo. Leuk detail: hun ouders gaan trouwen en ze zijn groot fan van onze Snuffelbox. Hoe kan het ook anders dat wij dol zijn op deze echte honden influencers. 

@Aussies_pixel_and_payo

#2 Thegoldenbailey_

We gaan door met een hondenvriend van eigen bodem: Bailey. Deze lieve golden retriever heeft laatst zijn vijfde verjaardag mogen vieren en wordt door zijn baasjes geregeld verwend met een lekkere snack of een handige snuffelmat. Voor ons is het duidelijk: Bailey is een echte honden influencer.

@thegoldenbailey_

#3 Pomsk_ybailey

Van Bailey de golden retriever gaan we naar Bailey de pomsky uit Duitsland. Deze zuivere kruising tussen een pomeranian en een Siberische husky is te schattig om niet te volgen. Zijn ouders noemen hem gekscherend ‘the Wolfluencer’, maar wat ons betreft is hij dat ook echt. We genieten niet alleen van zijn vrolijke hondensnuit, maar ook van de mooie omgeving waar hij in opgroeit. Wij kunnen er niet omheen: Bailey is een heuse honden influencer.  

Leuk detail: Bailey woont in Duitsland, maar is in Nederland geboren. 

@Pomsk_ybailey

#4 Abitofluk 

Met zo’n leuke Instagramnaam kun je niet anders dan een leuke honden influencer zijn. Luk is een Yorkshire Terrier uit Nederland en heeft met recht ons hart gestolen. Deze jonge hond van nog geen jaar is in korte tijd een echte honden influencer geworden en wij van Snuffelbox begrijpen dat wel. Deze hondenvriend wordt door zijn hondenouders heerlijk in de watten gelegd. 

@Abitofluk

#5 Ziggy_the_kooikerhondje

Ziggy heeft ons hart gesloten en als je in zijn trouwe hondenogen kijkt, dan hoeven we jou niet langer uit te leggen waarom je deze viervoeter moet volgen. Ziggy is een jong kooikerhondje. Die niet alleen in Nederland woont, maar ook nog eens van een Nederlands ras is. Wij zijn fan van Ziggy en zijn avonturen en Ziggy is fan van Snuffelbox, zoals het een echte honden influencer betaamt. 

@Ziggy_the_kooikerhondje

#6 Forrest_the_westie

Een echte influencer maakt vaak reizen, dit geldt ook voor onze honden influencer Forrest. Forrest is een West Highland white terrier, ofwel westie, en woont samen met zijn hondenouders in Duitsland. Wij van Snuffelbox genieten van de leuke trips die Forrect maakt. Leuk feitje: Forrest mag morgen, op 23 oktober 2022, vijf kaarsjes uitblazen. Wij wensen hem vast een fijne verjaardag. 

@Forrest_the_westie

#7 Rafiki.bordercollie

Dat bordercollies geboren honden influencers zijn, dat bewijst Rafiki, de derde bordercollie in onze lijst met honden influencers. Deze bordercollie geeft ons een kijkje in zijn leven door foto’s te laten zien van zijn leuke wandelingen en dagelijkse leven en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Volgens zijn hondenouders is hij een beetje stout en zit hij vol energie. Dat belooft een heleboel plezier als je hem volgt. 

@Rafiki.bordercollie

#8 Bo_evi_tes_thelabradoodles

Drie voor de prijs van één. Het Instagramaccount van Bo, Evi en Tes biedt ons een uniek kijkje in het leven van drie lieve en zachte labradoodles. Hoe leuk is het dat de vachtkleur van de drie dames anders is? Zo is de negenjarige Bo wit van vacht, de zevenjarige Evi chocoladebruin en de jonge Tes van vijf jaar oud tankleurig. Ben je benieuwd naar het leven van deze drie vriendinnen? Wij raden dit account zeker aan. 

@Bo_evi_tes_thelabradoodles

#9 Amstaff_guno_ostra_toro

Van drie dames gaan we naar drie heren. Deze Amerikaanse staffordshireterriërs wonen samen met hun hondenmoeder is België en laten zien hoe lief deze stoere honden zijn. De drie mannen zijn bijna niet van elkaar te onderscheiden, maar variëren toch echt in de leeftijd van negen tot vier jaar. Hun hondenmoeder moet toch wel veel van ze houden, want wij zien geregeld plaatjes voorbij komen van een bank vol hondenvrienden. Een honden influencer krijgt natuurlijk ook een ereplek. 

@Amstaff_guno_ostra_toro

#10 Sjefkethepug

Last, but not least presenteren wij Sjefke. Deze mopshond maakt ons eindeloos aan het lachen met zijn leuke outfits en grappige filmpjes. Sjefke en zijn hondenmoeder hebben eindeloos veel energie en dat is duidelijk te zien op de foto’s. Houd je wel van een lolletje, dan is dit account het helemaal voor jou. 

@Sjefkethepug

Is jouw trouwe viervoeter ook toe aan een leven in de spotlights, meld hem dan aan op www.dogfluence.com. Zo kunnen jij en jouw hond samenwerken met verschillende leuke mensen, zoals Snuffelbox! Zo verkoopt Snuffelbox, hoe kan het ook anders, de Snuffelbox. Deze Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!