Top 4 Mechelse herder cadeau

Ben je op zoek naar een sensationeel cadeau voor een Mechelse herder? Bekijk dan onze Mechelse herder cadeau tips. We hebben namelijk een top 4 samengesteld met leuke geschenken voor hond en baas. Van een actief tot intelligent hondenspel met lekkernijen. Geschikt voor een Mechelse herder pup en volwassen hond.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Cadeau voor Mechelse herder kopen

Mechelse herder op het grasEen cadeau voor een Mechelse herder kopen is natuurlijk leuk, maar ook zeker een uitdaging. Om een goed cadeau voor hond en baas uit te zoeken is het belangrijk om je enigszins te verdiepen in dit mooie hondenras. Pas dan kan je een ideaal cadeau voor een Mechelse herder kopen welke is afgestemd op dit ras.

De typische eigenschappen van het Mechelse herder karakter zijn: 

  • Waakzaam & beschermend

  • Hardwerkend & trouw

  • Intelligent & gevoelig

  • Energie & energie!

Mechelse herders zijn een energiebom! Ze hebben dan ook de nodige beweging nodig van zo’n 2 uur per dag. Ze vinden het bijvoorbeeld heerlijk om met de bal te spelen tijdens de wandeling. Apporteren zijn ze heel goed in. Maar daag ze ook mentaal uit, zoals met speuroefeningen buiten of met honden puzzels binnen. Ze luisteren graag, dus trainen van commando’s moet geen probleem zijn. Gehoorzaamheid trainingen vinden ze dan ook erg leuk.

Top 4 cadeau voor hond en baas

Nu we weten dat een Mechelse herder een veeleisende en zeer intelligent werkhond is, kunnen we ook makkelijker een prachtig cadeau voor hond en baas kopen. Wij hebben een Top 4 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee als je op zoek bent naar een cadeau Mechelse herder.

1. Tennisbalwerper voor honden

De populaire tennisbalwerper voor honden staat absoluut op nummer 1 in de lijst beste cadeau voor Mechelse herder kopen. Dit ras heeft veel beweging nodig en is dol op het klassieke apporteer spelletje. Natuurlijk vindt de ene hond het leuker dan de andere, maar over het algemeen halen herdershonden veel plezier uit apporteren. Mechelse herders zijn zeer baas gericht en voeren daarom graag de apporteer taak voor je uit.

Met een automatische tennisbalwerper kan je de bal lekker ver gooien, zodat je hond ook een heerlijke afstand op volle snelheid kan rennen. Goed voor zijn uithoudingsvermogen en om energie kwijt te raken.

👉 Shop ballenwerpers op Bol.com

2. Hondenpuzzel met snacks

Denkspelletjes voor honden is erg populair hondenspeelgoed. Vanwege de nieuwsgierige aard van de Mechelse herder, is dit speelgoed uitermate geschikt voor dit ras. Bij de meeste hondenpuzzels moet de hond een specifieke handeling uitvoeren om vervolgens een lekkere beloning te ontvang; een hondenkoekje.

👉 Shop dit product op Bol.com

De iQuties Bone slot hondenpuzzel is een puzzel in de vorm van een hondenbot. Deze puzzel is speciaal ontwikkeld voor intelligentie stimulatie en training. Met in totaal 10 plekken om een hondensnacks te verschuiven en 6 bewegende onderdelen, wordt de Mechelse herdershond niet alleen beloond, maar ook uitgedaagd. Met een hondenpuzzel is jouw viervoeter een tijd bezig en daardoor ook ideaal als het minder goed weer buiten is.

👉 Zoek een ander leuk denkspel uit op Bol.com

3. Snuffelbox honden cadeau

Bekijk een YouTube short clip waarin een Mechelse Herder Snuffelbox uitpakt.

Een Snuffelbox is een perfect honden cadeau om te geven en te ontvangen. Dit honden cadeau is een verrassingsbox, welke gevuld is met 2 uitdagende speeltjes, 2 zakjes hondensnoepjes of beloningskoekje en een gezonde kauwsnack.

Iedere maand wordt er een nieuwe Snuffelbox zorgvuldig samengesteld. En dat is ook het leuke van die honden cadeau. Je kan namelijk een Snuffelbox eenmalig online bestellen of je kan een abonnement nemen. Dan wordt iedere maand een nieuwe Snuffelbox naar het huisadres van hond en baas gestuurd. Daarom is dit zo’n leuk cadeau voor de Mechelse herder en zijn of haar baasje. Je weet nooit wat er in de doos verstopt zit en dat maakt het iedere maand weer spannend.

Ook voor een Mechels herder pup is er een speciale Snuffelbox puppy.

👉 Shop de Puppybox!

4. Agility wip

Een uitdagende en energiek Mechelse herder Cadeau is een agility wip. Niet alleen scheppen gemeenschappelijke activiteiten van de hond en baas een band, het zorgt ook voor vertrouwen waardoor de Mechelse herder nog harder voor je wil werken.

Bron: https://www.blazing-amber.nl/

De agility wip is een onderdeel van de hondensport waarbij de hond op de proeft wordt gesteld. Zodra hij over de plank van de wip loopt, moet hij bij het kantelpunt zijn evenwicht goed weten te bewaren. En dat is geen alledaagse klus voor een hond. De plank van de honden wip is voorzien van rubberen loopvlakken, zodat de grip altijd goed is.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!