Cadeau Shiba Inu? Top 5 Shiba Inu Cadeautips!

Ben je op zoek naar een leuk, grappig of gezond cadeau voor een Shiba Inu? Bekijk dan onze honden cadeau tips. Een Shiba Inu is een zeer intelligente hond die houdt van afwisseling. Met een uitdagende cadeau Shiba Inu zit je dan ook altijd goed. Daag een Shiba Inu uit met één van onze honden cadeau top 5 ideeën.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Cadeau Shiba Inu hond kopen

Shiba Inu met PupBoxPupBox, een populaire hondenbox in Amerika.

Voordat we ingaan op leuke cadeaus voor een Shiba Inu, is het handig als we iets meer weten over dit ras. De Shiba is een waakse, zelfverzekerde, intelligente hond die zeer trouwe is naar zijn of haar baas. Maar wel met een onafhankelijke en dominant tintje. Bij een Shiba Inu ontgaat niets, ze zien en horen alles. Het is dan ook niet vreemd dat de jachtdrift nog sterk aanwezig is. Verder zijn deze honden vriendelijk naar mensen, maar wel enigszins gereserveerd. 

Een Shiba Inu is daarom een hond met een eigen gebruiksaanwijzing, die een sterke consequente baas nodig heeft. Ze zijn energiek en houden van fysieke en mentale uitdagingen. Nu we meer weten over deze ras hond, is het uitzoeken van een Shiba Inu cadeau iets eenvoudiger. We hebben een top 5 honden cadeau Shiba Inu voor je opgesteld.

Top 5 honden speelgoed Shiba Inu

De Shiba Inu, een oud Japans ras, is een kleine maar goed gespierde hond die vroeger als jager werd ingezet. Vandaag de dag is de pittige, goedmoedige Shiba de meest populaire gezelschapshond in Japan. De aanpasbare Shiba voelt zich thuis in de stad of op het platteland. In Nederland is de Shiba Inu hond ook zeer geliefd. Omdat de hond van actie houdt en zijn energie kwijt moet is actief honden speelgoed altijd een goed Shiba Inu cadeau. We geven je enkele suggesties.

Chuckit! Breathe Right apporteer bal

Chuckit! speelgoed voor hond - Shiba InuVoorbeeld van de M-variant van deze bal.

Het holle en gaasachtige ontwerp van Chuckit!'s Breathe Right bal kan de luchtstroom naar de longen van de hond bevorderen tijdens het rennen en apporteren. De bal is gemaakt van lichtgewicht natuurlijk rubber, blijft drijven in water en kan zelfs gevuld worden met traktaties dankzij het open ontwerp. Een prachtig cadeau Shiba Inu hond, omdat de Shiba hier zijn energie bij kwijt kan. En natuurlijk leuk om samen mee te spelen, wat de vertrouwensband tussen hond en baas versterkt.

Shop Chuckit! speelgoed op Bol.com

Squishy Flirtpole hond

Een flirtpole hond is een stok met een touw en een prooi. Door met de stok te bewegen, bengelt de prooi heen en weer, waarbij de hond de prooi wil achtervolgen. De Flirt Pole wordt geleverd met een vooraf bevestigd ‘lokmiddel’ (prooi) aan het einde van een bungee koord dat de hond kan achtervolgen. Het heeft een antislip grip stok die je rond kunt bewegen, waardoor ze worden aangemoedigd om te rennen, springen en van richting te veranderen.

Flirt Pole baasje met hondBaasje speelt met haar hond (geen Shiba Inu!)

Met een flirtpole kun je de Shiba Inu trainen op impuls controle, waardoor het jachtgedrag van de Shiba beter onder controle komt. Daarnaast kan de hond zijn energie volop kwijt. Resultaat is een blije en gelukkig hond en baas. Daarom is de flirtpole een ideaal cadeau voor hond en baas. Het hondenspeeltje is verkrijgbaar in een klein en groot formaat, ook uitermate geschikt voor een Shiba Inu puppy.

Lekker honden cadeau: varkensoor kluif

Naast actief honden speelgoed kan je een Shiba Inu ook een lekker cadeau geven, wat ook nog eens gezond is. Zoals een varkensoor kluif met een bacon smaak. Varkensoren als lekkernij voor honden smaken niet alleen lekker, maar zijn ook nog eens gezond voor de Shiba hond. Een varkensoor is een hard kauwkluif wat goed is tegen tandplak en tandsteen. Ook zijn ze caloriearm, wat betekent dat ze ook geschikt zijn voor Shiba’s die een dieet volgen. Hypoallergene kluif voor sterke kauwers, wat betekent dat een Shiba Inu hond die een voedselallergie heeft ook een lekker varkensoor kan krijgen.

Shiba Inu kauwt op varkensoorShiba Inu kauwt op varkensoor

Naast varkensoren kan je ook kiezen voor andere gezonde hondensnacks. Zoals Yakstaven uit de Himalaya, koffieboomwortel die niet splinteren en ideaal zijn voor honden die graag op boomtakken en hout kauwen. Of een bullen staart stuk welke erg populair zijn onder de Shiba Uni hondensnacks.

Snuffelbox puppy of volwassen hond

Je kan natuurlijk ook een middenweg zoeken voor een cadeau voor een Shiba Inu hond. Een Snuffelsbox puppy of volwassen hond is een verrassingspakket, waar 2 hondenspeeltjes, 2 beloningssnoepjes en een gezonde hondenkluif in verpakt zijn. Iedere maande stelt het team van Snuffelbox een honden cadeau doos samen met gezonden lekkernijen en de leukste hondenspeeltjes.

Puppypakket hondLuk pakt zijn bomvolle Puppybox uit!

Je kan kiezen voor een Snuffelbox puppy of volwassen hond. Daarnaast heb je de keuze om een Snuffelbox eenmalig te bestellen of een maandabonnement te nemen. Bij laatstgenoemde staan hond en baas iedere maand bij de brievenbus te wachten op hun verrassing!

Shop het puppypakket van Snuffelbox, ook geschikt voor een Shiba Inu!

Check ook deze blog: Top 3 cadeau's voor Shiba Inu's.


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!