Top 7 gepersonaliseerd cadeau hond

Ken je iemand die het, samen met zijn of haar hondachtige metgezel, verdient om in het zonnetje gezet te worden? Dan kan het baasje dit jaar verblijd worden met een gepersonaliseerd cadeau hond. Een speciaal cadeau gemaakt voor hond en baas wordt namelijk altijd op prijs gesteld, zeker bij speciale gelegenheden.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Uniek gepersonaliseerd cadeau hond kopen

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor hond en baas? Denk dan eens aan een gepersonaliseerd cadeau hond. Je kan het zo gek niet bedenken maar bijna elk honden cadeau kan je personaliseren. We hebben een top 7 samengesteld met gepersonaliseerde cadeaus voor hond en baas. 

#1 - Waterbak en eetbak hond

Gepersonaliseerde hondenvoerbak met de hondennaam BellaHondenvoerbak met de naam 'Bella'.

Een hondencadeau hoeft niet altijd speelgoed te zijn. Met een nieuwe, schone en glanzende waterbak en of eetbak hond, kan je nooit de fout ingaan. Laat de waterbak hond bedrukken met de naam of een mooie spreuk. Dit geldt ook voor de eetbak van de hond. Jouw viervoeter voelt zich speciaal als hij zijn overheerlijk brokjes of natvoer uit zijn nieuwe etensbak mag eten. Zorg bij het eten ervoor dat je altijd de waterbak gevuld hebt met vers water. 

👉 Shop een hondenvoerbak met de naam van jouw hond op Etsy.

#2 - Bandana voor hond

Gepersonaliseerde hondenbandanaGepersonaliseerde hondenbandana.

Je hond wil er fris uitzien en stoer uitzien als hij samen met het baasje op pad gaat. En dat geldt waarschijnlijk ook andersom. Daarom staat op de tweede plek gepersonaliseerd cadeau hond een bandana. Een modieus honden cadeau voor hond en baas. Maak je hond klaar om de stad in te trekken met een nieuwe bandana voor hond, waarop zijn of haar naam is gedrukt of geborduurd. Verkrijgbaar in vele stijlen, maten en kleuren. 

👉 Shop een hondenbandana met de naam van jouw hond op Etsy.

#3 - Snuffelbox met naam

Snuffelbox Puppybox met naam hond - Gepersonaliseerd cadeau hondLuk, trots op zijn Snuffelbox Puppybox!

Je kunt Snuffelbox niet bestellen met de naam van je hond, maar - zoals je hierboven kunt zien - wel zelf personaliseren, door de naam van jouw hond op de verpakking te schrijven.

De inhoud van de Snuffelbox is ook afgesteld op de maat van jouw hond. Toch leuk een verrassingsbox die helemaal gepersonaliseerd is voor jouw hond? Ook ideaal om als cadeau aan de baas te geven. De box is overigens gevuld met 2 speeltjes, overheerlijke honden beloningssnoepjes en een hondenkluifje. 

👉 Shop een Puppybox of Verjaardagsbox via de shop of word lid!

#4 - Gepersonaliseerd notitieblok

Notitieblok met teckel opdrukNotitieblok voor teckel liefhebbers.

Hondenliefhebbers kan je altijd tevredenstellen met een gepersonaliseerd notitieblok. Bijvoorbeeld met de afdruk van een Mechelse herder, Siberische husky of Golden Retriever. Ook kan je ervoor kiezen de naam van de hond erbij te laten afdrukken om het nog persoonlijker te maken. Met een gepersonaliseerd notitieblok tover je een glimlach bij zowel kinderen als volwassen op het gezicht. Of ze nu op school of op kantoor zijn. Een notitieblok of dagboek is perfect voor iedereen die graag aantekeningen of tekeningen maakt, en een passie heeft voor honden. Zoals we allemaal weten, zijn honden niet alleen huisdieren, ze zijn familie!

👉 Shop meer gepersonaliseerde schrijfwaren voor hondenbezitters op Etsy.

#5 - Gepersonaliseerde hondensnoepjes

Hondensnack met naam hondGepersonaliseerde hondenkoekjes met naam hond.

Laat hond en baas zich extra speciaal voelen door gepersonaliseerde hondensnoepjes. Dit hondencadeau is natuurlijk voor beide erg leuk. De viervoeter zal het verschil van het hondensnoepje niet merken, maar het is de gedachte die telt. De baas daarentegen voelt zich elke keer bijzonder als hij of zij een gepersonaliseerd hondensnoepje mag geven. Is toch leuk als de naam erin gedrukt is? Een prachtig cadeau om te geven tijdens de verjaardag van de hond of de hondenbezitter.

👉 Shop gepersonaliseerde hondenkoekjes via Etsy.

#6 - Geëtste drinkglazen

Gepersonaliseerd drinkglas met Franse BulldogGepersonaliseerd bierglas met de kop van een Frenchie!

Ben je op zoek naar een bijzonder gepersonaliseerd cadeau voor hond en baas? Dan zijn geëtste drinkglazen ene schot in de roos. Ook verkrijgbaar met bijpassende wijnglazen. Een stijlvol drink- of wijnglas, welke met laser gegraveerd is met de hondennaam of een tekening van het hondenras. Een elegant, chique en verfijnd honden cadeau, welke ook nog eens vaatwasmachinebestendig is. Combineer de geëtste water drinkglazen met de chique wijnglazen en een kaasplankje voor de hond.

👉 Shop geëtste drinkglazen op Etsy.

#7 - Honden telefoonhoesje

Telefoonhoesje met mijn hondTelefoonhoesje met een foto van jouw hond!

Met een gepersonaliseerd honden telefoonhoesje bedoelen we natuurlijk een telefoonbeschermer. De hoes van de smartphone kan je laten bedrukken met je favoriete hondenras of de naam van de hond. Voor hondenliefhebbers die zijn geliefde huisdier de hele dag door willen zien, kies je voor een gepersonaliseerd telefoonhoesje voor je smartphone. Je draagt je favoriete ras aan je zijde, want je smartphone vergeet je niet zomaar. Want waar je ook bent, je mobiel heb je altijd op zak. Ze zeggen toch altijd dat je niet tussen hond en baas kan komen? Dat bewijst dit mooie gepersonaliseerde cadeau maar weer.

Dit was de top 7 gepersonaliseerde cadeau hond welke is samengesteld door Snuffelbox. Met één van deze honden cadeaus zal de hond kwispelen van blijdschap, evenals de hondenbezitter zelf. Alleen daarom al is het al leuk om een gepersonaliseerd cadeau hond uit te zoeken, te kopen, te geven en te ontvangen.

👉 Shop telefoonhoesjes met hondenrassen op Bol.com;

👉 Shop een gepersonaliseerd telefoonhoesje met jouw hond op Etsy.


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!