Top 7 hondenspeelgoed voor in het water

Is jouw hond een echte waterrat en houdt hij van spelen in het water? Als je op zoek bent naar hondenspeelgoed voor in het water en andere verkoelende hondenproducten, dan hebben wij hier de ultieme top 5 voor jou! Zo kun je samen een heerlijk dagje uit beleven aan het meer, de rivier of de zee!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Hondenspeelgoed water!

Er zijn genoeg speeltjes voor honden die van water houden! Maar niet elk hondenspeelgoed voor in het water is geschikt voor iedere hond. Of het nu gaat om drijvende ballen, apporteerspeeltjes of speeltjes waar uw hond naar kan duiken, we hebben voor elke hond hondenspeelgoed wat schikt!

#1 De klassieker: Ballen voor honden als waterspeelgoed

Jouw hond is een goede zwemmer en jaagt graag achter ballen aan? Kies dan een bal die blijft drijven en goed zichtbaar is in het water als cadeau voor jouw hond.

Je kunt het beste een neonkleurige bal kiezen, zodat uw hond weet waar hij moet zwemmen. Wij raden af om tennisballen te gebruiken, omdat de vezels niet goed zijn voor het gebit en een hond vezels kan inslikken.

Shop honden ballen op Bol.com

#2 Een waterspeelplaats voor jouw hond!

Je hebt geen meer in de buurt en de zee is te ver weg, maar je hebt wel een tuin? Geweldig, wat dacht je dan van deze leuke watertuin voor je hond? Zet hem gewoon in de tuin, sluit de waterslang aan en uw hond kan zich verfrissen en ravotten door het koele water. Maar pas op, met dit hondencadeau willen alle honden uit de buurt straks spelen bij jou in de tuin. 😂

Shop waterfonteinen op Bol.com

#3 De frisbee - een geweldig cadeau voor honden! 🥏️

Als jouw hond bijzonder sportief is en ook nog eens goed kan vangen, dan is een frisbee het ideale cadeau voor jouw hond! De frisbee glijdt door de lucht en jouw hond kan de baan goed inschatten, zodat hij of zij de kans heeft om de frisbee uit de lucht te vangen.

Of je nu alleen met uw hond speelt en hij of zij de frisbee naar je terugbrengt of dat je dit spel met z'n drieën speelt, jouw hond zal er zeker veel plezier aan beleven. Je kunt het beste een frisbee kiezen van zacht en stevig materiaal, zoals nylon, zodat jouw hond zijn bek of tanden niet bezeert.

De frisbee van Chuckit! heeft geweldige recensies en voldoet precies aan onze kwaliteitsnormen. Een geweldige gezonde traktatie voor uw hond.

Shop apporteerspeelgoed op Bol.com

#4 Drijvende apporteerpop voor uw hond

Kan uw hond apporteren, d.w.z. voorwerpen naar u brengen? Als dat zo is, geweldig! Anders zal je waterrat het zeker heel snel leren met deze drijfbare dummy. De dummy wordt gewoon gevuld met een paar lekkernijen en in het water gegooid. Als uw hond het naar u terugbrengt, krijgt hij natuurlijk een smakelijke beloning en veel lof. Dit is een leuke verrassing voor de hond en voor hondenbezitters die graag samen met hun hond spelen. Natuurlijk, je kunt ook met je hond racen. Wie van jullie is sneller? 🏊

Wilt u uw hond verrassen met een leuk hondenspeeltje? Dan is deze apporteer dummy waarschijnlijk precies het juiste speelgoed voor jou!

#5 Grappige hondenstokjes extra voor het water

Stokjes apporteren is voor veel honden het leukste wat er is. En als ze hun geliefde geschenk uit het water kunnen halen, is dat een absolute hondendroom. Kent u de grappige hondensticks van BARKERS al? Deze zijn speciaal gemaakt voor honden die van water houden. Bovendien zijn ze volkomen veilig omdat ze niet splijten. Wat dacht je van dit cadeau voor je hond? Hier in de online winkel vindt u verschillende grappige modellen om uit te kiezen.

#6 Verkoeling hond? Geef de Snuffelbox Vakantiebox!

Zoek je producten die zorgen voor verkoeling voor jouw hond? Dan is dit het ultieme hondencadeau voor de zomer! De Snuffelbox Vakantiebox bevat tenminste twee speeltjes, waaronder meestal hondenspeelgoed voor in het water. Daarnaast ook snacks, hondenijs en of hondenaccessoires die van pas komen op warme dagen.

Tel daarbij op het gemak van thuisbezorging en het feit dat team Snuffelbox de box specifiek samenstelt voor jouw type hond. Als je het plezier eraf telt houd je geld over!

Shop de Vakantiebox hier

#7 Geef een hondenzwembad!

Is jouw hond dol op zwemmen? Overweeg dan om een hondenzwembad voor thuis te geven. Dit badje is geschikt voor kleine en middelgrote honden. De ideale afkoeling tijdens een warme zomermaanden!

Shop het hondenzwembad hier

Resumé, heel veel plezier toegewenst met jouw spetter!

Zoals je ziet, zijn er tal van geschikte hondenspeeltjes voor honden die van water houden. Afhankelijk van de voorkeuren van jouw hond kun je tal van goede geschenken voor hem vinden. We hopen dat we je een paar goede cadeau-ideeën hebben gegeven.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!