Top-7 kado voor hondenliefhebber

Van huisdiereigenaren wordt gezegd dat ze een diepe band met hun dieren voelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een grote keuze is aan geschikte geschenken voor dierenliefhebbers. We geven je zeven honden kado ideeën speciaal voor een hondenliefhebber.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Kado voor hondenliefhebber: 7 honden kado ideeën

Van verstandig tot grappig, een hondenliefhebber zal blij zijn met één van onze zeven honden kado ideeën. Hondenbezitters en -liefhebbers zijn meestal goed bedeeld met honden kadootjes en investeren niet alleen tijd maar ook geld in hun dieren. Daarom is het misschien niet zo gemakkelijk om een kado voor hondenliefhebber uit te zoeken. Ze moeten het geschenk immers niet al in drievoud hebben.

Hondenfans genieten van geschenken die thematisch met hun (voormalig) huisdier te maken hebben, en een dosis humor mag het geschenk ook geen kwaad doen. We hebben tien originele en zinvolle geschenken voor een hondenliefhebber opgesteld.

#1 - Hondenboek: de mooiste uitspraken over honden

Hondenboek - De mooiste uitspraken over honden.Hondenboek - De mooiste uitspraken over honden.

Geef een hondenliefhebber een hondenboek. Niet zomaar een boek, maar eentje met de mooiste uitspraken over honden. Geïllustreerd met grappige, mooie en aangrijpende foto’s van diverse honden. Van klein tot groot en van pup tot senior hond. Eén zo’n mooi uitspraak is bijvoorbeeld “Wat is er nou gezelliger dan één hond? Twee honden.”

#2 - Teckel hondensokken

Teckel hondensokkenSokken met teckel-print.

Schattige hondensokken doen het hart van hondenliefhebbers sneller kloppen. Het materiaal is gemaakt van 80% katoen, 15% acryl en 5% spandex en wordt daarom geacht een hoog draagcomfort te bieden. Deze worst hondensokken zijn een schot in de roos als kado voor hondenliefhebber.

#3 - Honden mok met koekjes sleuf

HondenmokHonden mok.

Deze hondenmok brengt zeker vreugde in het dagelijks leven. In de toekomst zal deze honden mok met koekjescompartiment de hondenliefhebber met een klassieke hondenblik aankijken tijdens de dagelijkse ochtendkoffie. Aan de voorkant van deze keramische hondenmok kan je gelijk een koekje opbergen. Een uniek kado voor hondenliefhebber.

#3 - Foute Kersttrui met hondenmotief

Zwarte trui met HuskyZwarte trui met Husky.

Als je een last-minute cadeau voor een hondenliefhebber zoekt, is deze Foute Kersttrui met teckelmotief een hit tijdens de Kerstperiode. Een dieren kersttrui is verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Zoals de foute trui met husky voor heren. Deze grappige en ook vooral warme truien zijn verkrijgbaar met verschillende hondenrassen. Naast de Husky, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Mopshond, Australische herder, Poedel, Chihuahua of Britse Bulldog. Een prachtig cadeau voor een hondenliefhebber.

#4 - Jogging riem hond

Jogging riem hondHond rent met baasje aan jogging riem.

Sportieve hondenbezitters nemen hun hond graag mee tijdens het joggen. Op deze manier kan de bewegingsdrang van de hond praktisch gecombineerd worden met de eigen gewoonten. Een klassieke hondenriem die in de hand vastgehouden moet worden is echter onpraktisch. Deze joggingslijn hond is beter geschikt omdat hij om de taille gedragen wordt en elastisch is. Bovendien verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk rood, blauw, roze en zwart.

#5 - Snuffelbox voor hond en baas

Snuffelbox met witte LabradoodleWitte Labradoodle met Snuffelbox vol speeltjes en snacks.

Voor een hondenbezitter is het ultieme hondencadeau de Snuffelbox. Deze honden kadobox is een ware verrassing en wordt per post bij je thuisbezorgd. In de hondenbox zitten 2 hondenspeeltjes, 2 zakjes met overheerlijke hondensnoepjes en 1 kauwsnack voor de hond. En het mooie van dit cadeau voor hond en baas is dat je een abonnement kan nemen op Snuffelbox. Iedere maand wordt er aan de hand van een thema een honden kadobox samengesteld en opgestuurd naar het huisadres. Ook kan je de honden Snuffelbox eenmalig bestellen.

#6 - Fotolijst met pootafdruk

Fotolijst met hondenpootafdrukFotolijst met hondenpoot-afdruk.

Een uniek kado voor hondenliefhebber die zelf ook een hond bezit, is een fotolijst met pootafdruk. In deze fotolijst passen twee prachtige foto’s van de harige viervoeter met aan de rechterkant een pootafdruk in klei. Met de meegeleverde kant en klare klei, maak je binnen enkele minuten een pootafdruk van je geliefde hond. Daarna droogt de klein snel op en is het zo hard als gips. Plaats er twee leuk, grappige of lieve foto’s naast en je fotolijst met pootafdruk is klaar voor gebruik. Geeft het lijstje een mooie plek in huis.

#7 - RVS theelepel hangende hond

RVS hangende theelepel.

Voor iedere hondenliefhebber is deze roestvrijstalen theeloep in de vorm van een hangende hond een must-have. Het theelepeltje hond kan je gebruiken voor meerdere doeleinden, zoals voor het roeren van de melk door de koffie, het eten van een eitje of als lepeltje in de suiker. De zilverkleurige RVS theelepel hangende hond kan bovendien in de vaatwasser.


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!