Top 7 perfecte cadeau voor hondeneigenaar

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor hondeneigenaar? Bekijk onze top 7 ideeën waarbij je zowel het baasje als de hond een plezier mee doet. Denk hierbij aan een cadeaubox hond en baas, een gepersonaliseerd cadeau of accessoires voor het uitlaten van de hond.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Cadeau voor hondeneigenaar uitzoeken

Zoek je een perfect cadeau voor hondeneigenaar? Er zijn zoveel leuke speeltjes voor de hond en baas, maar wat moet je nu geven? Een bal is natuurlijk altijd welkom, maar denk ook eens aan een frisbee of een trekspelletje voor de hond. Speeltjes met geluiden zijn er in alle vormen en maten, maar is dit wel een geschikt cadeau voor hondeneigenaar? De hond vindt de geluiden fantastisch maar geldt dat ook voor het baasje? We hebben een top-7 opgesteld voor het perfecte cadeau voor hondeneigenaar. Deze ideeën zijn voor diverse gelegenheden geschikt, zoals Kerstmis, verjaardag of Vaderdag cadeau hond.

#1 Opbergmand hondenspeelgoed

Het lijkt erop dat een opbergmand hondenspeelgoed meer een geschenk voor het huisdier is dan voor zijn verzorger. Maar niets is minder waar. Met een hondenspeelgoed mand kan je alle speeltjes die niet in gebruik zijn eenvoudig ordenen en op dezelfde plaats opbergen. Met een handige mand kun je het hondenspeelgoed netjes opbergen en orde in huis bewaren. Bovendien staat zo’n opbergmand hondenspeelgoed ook nog eens gezellig in huis. En je trouwe viervoeter weet ook precies waar hij moet zijn als het tijd is om met de baas te spelen. 

Shop dit product hier

#2 Snuffelbox honden cadeaupakket

Ben je op zoek naar een verrassend cadeau voor hondeneigenaar? Kies dan voor een Snuffelbox honden cadeaupakket. Deze cadeaubox hond is gevuld met verrassingen voor zowel de hond als de baas. In de Snuffelbox zitten namelijk 2 speeltjes, 2 zakjes met lekkernijen en een kauwsnack voor de viervoeter verpakt. Iedere maand stelt Snuffelbox op basis van een thema een honden cadeaupakket samen. Het is een uniek en ook absoluut een perfect cadeau voor hondeneigenaar. Je kan je bovendien abonneren, zodat er iedere maand een cadeaubox hond vol verrassingen wordt thuisgestuurd naar het adres van de hond en baas. 

#3 Accessoires voor hond uitlaten

Hond uitlaten doet de baas dagelijks, als het goed is zelfs meerdere keren per dag. Een goed gekozen riem of goed zittend hondentuig garanderen maximaal wandelplezier voor een huisdier en zijn baasje. Als honden zich helemaal vrij voelen, worden wandelingen tussen baasje en huisdier een tijd van gezamenlijke ontspanning en genot. Als je weet dat de hondenbezitter graag rent, is de aanschaf van een speciaal tuigje waarmee hij samen met zijn hond kan hardlopen heel praktisch. Verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en materialen.

#4 Trekspeeltje hond en baas

Een trekspeeltje hond is altijd leuk. Spelen is namelijk één van de meest band-versterkende activiteiten tussen hond en baas. Een trekspeeltje hond staat daarom ook in onze top-7 cadeau voor hondeneigenaar. Tijdens het spelen is er veel sociaal contact, waarbij baas en hond werken aan de vertrouwensband. Het zorgt bovendien voor een fysieke en mentale uitdaging voor beiden. Een trekspel is waarbij de viervoeter en de eigenaar het speeltje ieder aan een kant vasthoudt en eraan trekt. Ook honden onderling kunnen het trekspel spelen door beiden aan een kant van het speeltje te trekken.

#5 Stijlvolle poepzakjes (houder)

Op de vijfde plek staat de stijlvolle poepzakjes houder voor de baas. Bij het uitzoeken van een cadeau voor hondeneigenaar denk je al snel aan een cadeau voor hond. Maar de bedoeling is natuurlijk dat zowel de hond als het baasje er iets aan hebben, een echt cadeau voor hond en baas. Hondenspeeltjes komen vaak als eerste naar voren, maar voor een echt cadeau voor hondeneigenaar moet je iets creatiever zijn. Zoals een stijlvolle etui voor hondenzakjes. Een uiterst handig hebbeding voor een hondenbezitter. Er zijn vele modellen verkrijgbaar, zoals een poepzakjes houder die je aan de hondenriem bevestigd, maar ook een hondenzakjes houder die je aan de riemlus van een broek kan vastmaken. Een stijlvol en functioneel etui voor hondenpoepzakjes is voor een hondeneigenaar onmisbaar.

#6 Hondenboek

Er zijn heel wat handboeken over honden. Een hondenboek is een interessant cadeau voor hondeneigenaar, daar hij of zij meer te weten komt over de omgang met honden. De baas leert meer over het leven van een hond. Ook krijg je vaak tips & tricks die je kan gebruiken om dichter naar de hond toe te groeien. Er zijn veel verschillende soorten boeken te verkrijgen, bijvoorbeeld over het hondenras, de opvoeding, een puppy hondenboek en meer. Dankzij alle nieuwe informatie krijgt de baas betere inzichten om de relatie nog sterker te maken dan voorheen. Een goed, waardevol boek is daarom de perfecte metgezel voor een gezellige avond bij de open haard met je hond.

#7 Gepersonaliseerd cadeau hond

Welke hondeneigenaar houdt nu niet van een gepersonaliseerd cadeau hond? Een poster, ingelijste foto of een drinkbeker met de afbeelding van de viervoeter erop. Een verjaardagskalender met foto’s van de hond en eigenaar is een andere interessant gepersonaliseerd cadeau hond. Verder is een schilderij waarop de eigenaar en zijn hond staan afgebeeld een echt opmerkelijk geschenk.

Cadeau voor hond en baas kopen

We hopen met onze top-7 je een aantal goede ideeën te hebben gegeven voor het kopen van een cadeau voor hond en baas. Je hoeft natuurlijk niet één cadeautje uit te zoeken, je kan ze ook combineren. Geef bijvoorbeeld een Snuffelbox cadeau tezamen met een mooie hondenriem, welke je ook kan laten personaliseren. Of een hondenboek over het ras gecombineerd met een honden speelgoedmand. Stop het boek met wat honden lekkernijen in de mand.

Genoeg opties voor een perfect cadeau voor hond en baas!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!