Trainingssnoepjes, een heerlijke beloning!

Het winterseizoen zit er voor veel hondenclubs bijna op. Dat betekent dat de voorjaarscursussen binnenkort van start gaan. Heb jij je al ingeschreven voor een leuke cursus? Gehoorzaamheid, speuren of misschien wel een sport zoals flyball of behendigheid? Samen trainen met je hond is erg leuk en geeft jou en je hond veel voldoening.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Hondentraining

Variatie in trainingssnoepjes

Als je gaat trainen met je hond, zal je merken dat het prettig is om te werken met voer als beloning. Echter... niet elke hond reageert even sterk op hetzelfde soort beloning. Soms moet je even zoeken naar het juiste voertje of snackje waarmee je je hond goed kan laten werken (of eigenlijk: waarvóór je hond graag wil werken). Daarnaast is het belangrijk om af en toe te wisselen in het soort voerbeloning dat je aan je hond geeft. Als hij af en toe een andere beloning krijgt, is hij alerter en zal hij beter zijn best doen om dat overheerlijke snoepje te verdienen.

Wil je eens variëren, maar weet je niet zo goed waarmee? In onze Snuffelshop hebben we ook een aantal heerlijke trainingssnoepjes. Zijn ze wat te groot voor je hond? Snijd of breek ze dan in een kleiner snoepje.

We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen! Veel plezier met trainen :-) 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!