Twee zieke honden worden elkaars beste maatjes

Olaf kwam terecht in een asiel in New York net voor kerstmis. Puppy Mariah was achtergelaten op een parkeerterrein. Beide zieke honden hadden dringend medische verzorging nodig, maar ze kregen nog iets extra's!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Mastiff

Second Chance Rescue centrum

Second Chance Rescue centrumEen giftige slangenbeet zorgde ervoor dat de baasjes van Olaf niet meer voor hem konden zorgen. Ze moesten hem overdragen aan een asiel... Hij had echter wel dringend medische verzorging nodig en daarom werd hij behandeld in het Second Chance Rescue centrum. Daar brachten ze hem naar een dierenarts voor een operatie en zo ontmoette hij Mariah.

Behoefte aan vriendschap

Op kerstavond vond Second Chance Rescue centrum puppy Mariah. Nog maar 6 weken oud en al achtergelaten op een verlaten parkeerterrein, terwijl ze nog geen eens oud genoeg was om haar moeder te verlaten. Zelfs na een paar dagen in het ziekenhuis, had haar kleine lichaam nog moeite om een stabiele lichaamstemperatuur te behouden. Ze had meer nodig dan alleen medische verzorging... namelijk een vriend.

Samen geadopteerd?

Zoals alle Mastiffs, is Olaf een grote vent, maar met een puppy hart. De één jaar oude mastiff was in een enge en voor hem onbekende plek en had ook wat liefde nodig. Beide honden worden goed verzorgd, maar wat nog beter is, is dat ze elkáár verzorgen! Hopelijk zijn ze snel gezond genoeg voor adoptie en worden ze samen, in één gezin, geadopteerd!

Bron: Life With Dogs

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!