Ultieme hondencadeau top 14 voor meer kwispels

Wat geef je jouw harige viervoeter voor een hondencadeau op zijn verjaardag, Dierendag of met Kerst? Honden toveren iedere dag een glimlach op ons gezicht. Welk hondencadeau geef jij om nog meer kwispels te mogen ontvangen? Bekijk onze top 14 hondencadeau voor meer inspiratie.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Wat is een perfect hondencadeau?

Of je nu in de lente een nieuwe harige metgezel vond om je gezelschap te houden terwijl je thuis werkt, of je hebt meer dieren gered dan je kunt tellen. Elke huisdierbezitter droomt ervan zijn metgezel het perfecte hondencadeau te geven. Ze maken immers deel uit van het gezin. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat ze graag slordige kusjes of bankknuffels uitdelen als je thuiskomt.

Wat geef je een hond cadeau? Een honden cadeau waar je hond blij mee is. Honden houden van spelen, eten en activiteiten. Geef je hond een cadeau waar hij zich urenlang mee vermaakt. Dit kan zijn een hondenspeeltje, maar ook een heerlijk gezonde kauwsnack.

Wat is het ultieme hondencadeau? Om je een idee te geven hebben we een top 14 ultieme hondencadeau lijst opgesteld.

Cadeau voor hond uitkiezen

Een hond kan niet een verlanglijstje aan je geven voor wat hij of zij graag wil ontvangen als hondencadeau. Een cadeau voor hond uitzoeken verloopt dan ook op jouw gevoel en enigszins op de gok. Gelukkig heeft je huisdier je in de loop van jullie tijd samen waarschijnlijk al een paar stevige aanwijzingen gegeven voor zijn of haar ultieme honden cadeau.

Als je hond een apporteermeester is, is de kans groot dat hij een nieuwe zak tennisballen kan gebruiken. Als je viervoeter van mensen kijken houdt, pak dan een pluizige hondenmand. En als je huisdier, net als jij een grote snacker is, zal hij of zij Oreo koekjes voor honden heerlijk vinden.

Het is tijd om te winkelen voor je geliefde dieren in je leven. En of je BFF nu een koude neus heeft, pluizige oren, snorharen, of piepkleine pootjes, hij zal zo opgewonden zijn om één van deze cadeaus voor Kerstmis, dierendag of zijn verjaardag te ontvangen.

Top 14 hondencadeau

1. Pratende bal

Een pratend hondenspeeltje? Dat is precies waar je hond de Kerstman om vroeg. De Babble Ball start automatisch met praten zodra deze wordt aangeraakt.

2. Snuffelbox cadeau voor hond en baas

Een Snuffelbox is gevuld met meerdere verrassingen. Het is daarom een uitstekend cadeau voor hond en baas. Er zit hondenspeelgoed in, kauwlekkernijen en hondenkoekjes.

3. Puppycadeau: het beste voor de allerkleinste

Een minibal voor de allerkleinsten honden. Je puppy heeft energie te over. Geef als puppycadeau een mand vol verschillende balletjes. Gesorteerd van groot naar klein.

Check ook het luxe puppypakket (Puppybox Deluxe) van Snuffelbox, waarbij je kunt kiezen tussen een reu en teef variant.

4. Fluffy hondenmand

Op nummer vier ultieme hondencadeau staat de fluffy hondenmand. Heerlijk zacht voor urenlang rust. Het ziet er zo comfortabel uit dat jij er misschien ook een dutje in wilt doen.

5. Pindakaas voor honden

Blijkbaar is gewone pindakaas niet meer genoeg voor je viervoeter. Mag een hond pindakaas? Je mag je hond zeker trakteren op pindakaas voor honden, want deze lekkernij bevat geen xylitol (de stof die leverbeschadiging kan veroorzaken). Let wel, pinda’s bevatten veel calorieën, dus ook bij honden mag je niet te veel pindakaas geven.

6. Binnen hondenhok op maat

Honden willen net zo graag hun eigen ruimte als jij. Trakteer jouw hond op een luxe overdekt hondenhuis, het perfect hondencadeau met een beetje privacy.

7. Gepersonaliseerde hondensnoepjes

Laat je hondje zich extra speciaal voelen door ze gepersonaliseerde hondensnoepjes te geven. Ze merken het verschil misschien niet, maar het is de gedachte die telt.

8. Bandana voor hond

Je hond wil er fris uitzien in zijn nieuwe levensjaar. Geef hem daarom een modieus hondencadeau. Maak je hond klaar om de stad in te trekken met een nieuwe bandana voor hond.

9. Hondencadeau voor de sportieveling

Een hond kan nooit genoeg krijgen aan tennisballen. Koop als hondencadeau een net gevuld met de beste tennisballen. Leuk om samen de apporteer sport te beoefenen.

10. Dentastix hondensnoepjes

Ook je hond geeft om die parelwitte tanden. En met Dentastix hondensnoepjes zullen ze lekker fris aanvoelen en ruiken, zelfs na de stinkendste ‘vuilnisproeverij’.

11. Het beste voor de koekjesliefhebber

Het punt is dat jouw viervoeter je elke avond koekjes ziet eten. Het wordt tijd dat ze hun eigen traktatie krijgen in de vorm van hondse “Oreos’ en “Fig Newtons”.

12. Kauwspeelgoed hond voor agressieve kauwers

Als je hond door zowat alles heen kauwt wat je hem geeft, is het tijd om je viervoeter een wat steviger kauwspeelgoed hond te geven. Bijvoorbeeld een kauwspeeltje hond met speksmaak die langdurig meegaat.

13. Hondenspeelgoed met piep voor pup

Misschien verdient je pup niet één speeltje maar een hele zak. In dat geval koop je een assortiment hondenspeelgoed met piep voor ze. Piepende speeltjes kunnen onze trouwe metgezellen geen genoeg van krijgen.

14. Waterbak en eetbak hond

WeelyWally - Hondenvoerbak hout met pootjes - Grijs

Een hondencadeau hoeft niet altijd speelgoed te zijn. Met een nieuwe, schone en glanzende waterbak hond en of eetbak hond, kan je nooit de fout ingaan. Jouw viervoeter voelt zich speciaal als hij zijn favoriete merk brokjes uit zijn nieuwe eetbak mag eten.

Dit was de top 14 ultieme hondencadeau lijst samengesteld door Snuffelbox. Met één van deze honden cadeaus zal jouw viervoeter enorm kwispelen van blijdschap. En alleen daarom is het al leuk om een cadeau voor hond uit te zoeken.


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!