Maltezer Nova & Border Collie Tess unboxen de Guilty Pleasure box

Mijn naam is Arlette en ik ben het baasje van Bordercollie Tess en Maltezer Nova. Beter bekend als @la_tess_bordercollie op Instagram. Tess wordt 2 jaar in september en Nova is onlangs 9 jaar geworden. Dit is ons ervaringsverslag van de uitpaksessie (unboxing) van de Guilty Pleasure Snuffelbox (zie shop).

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Tess en Nova poseren voor de foto!

Ons Instagram kanaal

Vorig jaar september heb ik een hondenaccount geopend op Instagram en ik was aangenaam verrast hoe leuk het is om zoveel andere hondenvriendjes daar te leren kennen. En ook hoe leuk het is om content te maken. Zelfs de hondjes vinden het leuk. Die staan al te springen zodra ik mijn camera erbij haal. Nou ja waarschijnlijk meer om de snoepjes die ze dan krijgen haha, maar het is gewoon ontzettend fijn om met je honden samen bezig te zijn.

Dogfluencer op Dogfluence.com

Omdat we inmiddels ook een mooi aantal volgers hadden, besloot ik ons een tijdje geleden in te schrijven als heuse dog influencer op het platform Dogfluence.com. Het leek me namelijk wel heel erg leuk om hondenproducten te gaan promoten en onder de aandacht te brengen bij andere hondenbaasjes, waaronder dus ook die hele leuke Snuffelbox.

Bekijk ons profiel op Dogfluence.com!

Snuffelbox promoten via Dogfluence.com

Ik had de Snuffelbox al wel eens vaker voorbij zien komen op Instagram. Deze zag er ontzettend leuk uit. Mijn interesse was gewekt, dus hier was ik dan ook wel onwijs nieuwsgierig naar. Dus ja, toen onlangs de gelegenheid langs kwam om deze Snuffelbox te mogen promoten, zei ik natuurlijk geen nee.

Het thema 'Guilty Pleasure' van Snuffelbox!

En deze week was het dan zover! Wij mochten onze eerste Snuffelbox in ontvangst nemen! En om precies te zijn de Guilty Pleasure box!

Hoe ging de levering?

De verzending was ontzettend snel. We hadden de box na 1 werkdag al in huis. De box was bij binnenkomst ongehavend, maar het is dan ook een mooie stevige doos, waar weinig mee kan gebeuren. De box kwam in een leuke turquoise kleur (mijn lievelingskleur) en met een leuke opdruk.

Uitpakken maar!

Het feest begon natuurlijk al meteen met het openen van de box! Alles zat heel netjes verpakt. Nou ja, tenminste totdat de hondjes ermee aan de haal gingen haha. Want toen lag alles er vrij snel uit ;) Maar nou wil je natuurlijk graag van mij weten, wat zit er dan in de box?

Wat zat er in de box?

Dat zal ik zo goed mogelijk proberen te vertellen, zodat je een goed beeld van de box krijgt.

Gratis entree ticket Bark in the Park!

Allereerst zat er een coupon in voor een gratis ticket voor Bark in de Park. Dat is hét hondenevenement waar je samen met je hond deel kunt nemen aan leuke workshops, speelmaatjes kunt ontmoeten, heerlijk kunt shoppen voor je hond, spectaculaire demonstraties kunt bekijken, je hond op de foto kunt laten zetten en nog veel meer. Super leuk dus!

Guilty Pleasure boxkaartje

Verder zat er een handig boxkaartje in de box met daarop een introductie van het thema 'Guilty Pleasure' en op de achterkant een toelichting van een aantal van de producten in de box:

Achterkant van het boxkaartje in de Guilty Pleasure box.

En dat is allemaal heel erg leuk, hoor ik jullie zeggen, maar jullie willen natuurlijk liever weten welke producten erin zitten?! Tuurlijk! Snap ik! Let op, want hier komt het!

Dog surprise Play & Gnaw egg

In onze box (iedere box is namelijk uniek, daarom kan de inhoud van de box afwijken) zat een Dog surprise Play & Gnaw egg van Mugue oftewel een heus surprise-ei voor honden. Hoe leuk is dat dan?! En aan de reactie van Tess te zien was deze naast leuk ook nog eens heel erg lekker.

Hoe leuk?! Hondenbier!

Daarnaast troffen wij aan, een heerlijk hondenbiertje met kipsmaak van Snuffle. Burp!! Wees gerust het is alcoholvrij! ;)

Natuurlijke kauwsnacks van topmerk Riverwood

En ook nog heerlijke runderpens staafjes van Riverwood, een behoorlijke zak ook nog! Onze honden zijn hier ontzettend dol op! Dus daar zijn we heel erg blij mee!

WonderSnaxx

En dan ook nog eens een WonderSnaxx in de smaak pindakaas & appel nomnomnom!!! Wat een verwennerij! Maar naast al dit lekkers zat er natuurlijk ook nog wat te spelen in de box.

Al het lekkers uit de box viel heel erg goed in de smaak. 

Speelgoed van ZippyPaws!

Welteverstaan een geweldig leuke pizzapunt van ZippyPaws en een lief en heel schattig banaantje. De speeltjes waren hier dus gelijk favoriet en daar werd dan ook meteen uitbundig mee gespeeld. Nou is Tess best wel een sloper, dus ik was dan ook erg blij verrast dat deze speeltjes wonderbaarlijk sterk zijn en tot op heden dus ook gewoon nog steeds heel zijn. Wellicht wel al toe aan een bezoekje wasmachine, maar hey, dat is een goed teken toch!?

Resumé, eindoordeel Snuffelbox

Dus om een lang verhaal kort te maken. De Snuffelbox is een erg leuke box met kwalitatief zeer goede, smakelijke en leuke producten. Voor elke hond wat wils. Zowel iets lekkers als iets leuks om mee te spelen. En zeg nou zelf, wat wil een hond nou nog meer???

Onze ervaring met de Snuffelbox is dan ook dat het een hele leuke box is, die zeker het bestellen waard is. Hij is verkrijgbaar in vele leuke thema’s van dierendag tot honden verjaardag en van lente tot zelfs Valentijnsdag voor honden en vakantie cadeau hond en kerstcadeau voor honden. Elke maand is er een ander thema. Het is zelfs mogelijk om een abonnement te nemen. Zo ontvang je elke maand zo’n leuke box thuis!

Schrijf in en ontvang een gratis welkomstcadeau!

Wil je na het lezen van dit verslag ook graag themaboxen vol met speelgoed en snacks ontvangen, afgestemd op jouw hond? Ontdek de huidige themaboxen die verkrijgbaar zijn, kies er één en ontvang direct een gratis welkomstcadeau bij jouw inschrijving!

Zelf aanmelden óf Geef Snuffelbox cadeau

Want wat is er als hondenbaasje nou fijner, dan dat je je hond zo ziet genieten!


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!