Underdog; hondse superkrachten

Ken jij de film Underdog al? Natuurlijk kennen we films als Beethoven en Lassie, maar Underdog is een vrij onbekende film uit 2007. De film gaat – hoe kan het ook anders – over een hond. Niet zomaar een hond, deze bom-expert.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Beagle heeft superkrachten!

Beagle SuperkrachtenDe Beagle help de politie om explosieven op te sporen, op een dag wordt hij ineens ontslagen. Een gekke professor dog-napt hem die avond en geeft de Beagle een injectie. In deze injectie zit een soort elixer waar je superkrachten van krijgt...

Voel je hem al aankomen?

De Beagle ontsnapt en wordt gevonden door een bewaker die vroeger bij de politie werkte. De bewaker neemt hem mee naar huis, daar ontmoet de Beagle Jack, het chagrijnige zoontje van de bewaker. De Beagle krijgt de naam Shoeshine. Al snel ontdekt Jack dat Shoeshine superkrachten heeft en stiekem reddingsacties onderneemt. Het is hun geheimpje.

Trailer

Terwijl Shoeshine mensen in nood red, is de gekke professor samen met zijn team op zoek naar Shoeshine! Ze willen hem opnieuw dognappen en de wereld overnemen. Een race tegen de klok dus. O ja, er is ook nog een meisje waar Jack verliefd op is en zelfs Shoeshine vind zijn 4-potige dame.

Ben jij benieuwd geworden naar de film The Underdog?

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!