Voorkom teken met Tickless hond

Voorkom teken zonder chemicaliën te gebruiken met Tickless Hond. Het kleine apparaatje, Tickless, is geheel geur- en gifloos en verkrijgbaar in 5 kleuren. Dit apparaat helpt je hond vrij te houden van vlooien en teken. Hoe wordt een hond besmet met teken of vlooien en hoe werkt Tickless daar tegen? Snuffelbox legt dit aan je uit.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Ultrasone teek- en vlooienverjager Tickless

Teken komen steeds vaker in de natuur voor. Honden, katten en andere dieren kunnen erg ziek worden van een beet van een besmette teek. Ook mensen worden hier erg ziek van, waarbij de ziekte van Lyme kan optreden. Niet alle teken zijn besmet met de Borrelia-bacterie, maar hoe langer een besmette teek aanwezig is, hoe groter de kans op infectie. Het is daarom des te belangrijker dat je jouw viervoeters beschermt tegen teken en vlooien. De teek- en vlooienverjager Tickless werkt anders dan druppels of een anti-vlooien- en tekenband voor honden. 

Vlooien en teken kunnen jeuk veroorzaken.

Hoe werkt Tickless voor honden?

Tickless is een klein apparaatje dieje als een sleutelhanger aan de hondenhalsband bevestigd. Niet alleen honden kunnen dit apparaatje dragen, ook voor mensen werkt dit anti-tekenmiddel effectief. Tickless zendt namelijk ultrasone pulsen uit die onmerkbaar zijn voor mens en huisdier, maar het vermogen van de parasieten om zich te oriënteren verstoren. Daardoor blijven ze uit de buurt van jouw viervoeter. En als je er zelf eentje draagt blijven de teken ook weg bij jou. 

Het bereik van het ultrageluid is 1,5 meter. Het apparaat is vooral bedoeld voor preventieve doeleinden. Na activatie houdt de Tickless Hond middels ultrasone pulsen de parasieten gedurende 6 tot 12 maanden op afstand. Daardoor kunnen jij en je huisdier vrij genieten van de natuur, zonder je zorgen te maken over teken en vlooien die jouw harige metgezel en ook jou willen bespringen. Bovendien heeft dit anti-tekenmiddel geen bijwerkingen of bijeffecten.

Voorkomen is beter dan genezen.

Hoe activeer je Tickless Hond?

Tickless activeer je door het plastic lipje om de lithiumbatterij te verwijderen. Het apparaatje geeft 4 lichtflitsen, als teken dat Tickless Hond werkt en aanstaat. Na activatie werkt de meegeleverde batterij zo’n 10 tot 12 maanden. Om te checken of het apparaat nog werkt, druk je op de knop. Wanneer je een lichtflits zie, is dit het teken dat het alles nog naar behoren werkt.

Tickless Hond en Kat is spatbestendig. Dit betekent dat je prima in de regen kan lopen, maar een zwempartij beter kan vermijden. Houd je hond van zwemmen? Dan is het aan te raden de Tickless Hond af te doen voordat hij een frisse duik neemt in het water. 

Deze teckel is blij met zijn Tickless Hond.

Hoe effectief is Tickless Hond?

Uit onderzoeksresultaten blijkt dat Tickless Hond 94% efficiënt is tegen teken, zonder gebruik te maken van gevaarlijke chemicaliën. Dit anti-tekenmiddel is niet giftig, bevat geen chemische stoffen en geeft geen geur af. Daardoor is dit anti-tekenmiddel veilig te gebruiken, zelfs voor pups en oudere, zieke of drachtige honden. 

De Tickless technologie onderging strenge tests en werd effectief bevonden in een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory van de Italiaanse Universiteit in Camerino. Tickless is dan ook in Italië uitgevonden.

Anti-tekenmiddel voor dieren en mensen

'Tickless teek en vlo afweer' is verkrijgbaar als anti-tekenmiddel voor mensen en voor dieren. Volwassenen en kinderen kunnen het apparaatje middels de geïntegreerde clip of aan een koord bij zich dragen. Bij honden en katten is de Tickless via een ring eenvoudig aan de halsband te bevestigen.

Vooral bij dieren die vanwege hun leeftijd, gezondheid, of omdat ze veel met kinderen in aanraking komen, liever niet met een chemisch bestrijdingsmiddel worden behandeld, is Tickless een goed alternatief. 

Bij honden is de Tickless via een ring eenvoudig aan de halsband te bevestigen.

Waarom Tickless kopen?

  • Chemicaliënvrij;

  • Geurloos;

  • Wetenschappelijk bewezen;

  • 94% doeltreffendheid tegen teken zonder gebruik van chemicaliën;

  • Veilig voor mens en dier: zelfs voor jonge, oudere, zieke of drachtige honden;

  • Preventieve oplossing;

  • Bescherming voor het hele seizoen;

  • Te gebruiken in combinatie met een anti-tekenband of pipetten.

Snuffelbox adviseert je om geregeld je hond te controleren op een vlo of tekenbeet, want geen enkel product werkt 100%. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!