Vrouw adopteert alle honden uit asiel

Danielle Eden, mede-oprichtster van een hondenopvangcentrum, heeft onlangs een hondenasiel bezocht Israel. Het asiel had plek voor 70 honden, maar er zaten 250 honden… Danielle zou een aantal honden uitzoeken om mee te nemen, maar de conditie waar ze in verbleven was zo slecht dat ze besloot om ze ALLEMAAL te redden!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

AsielhondZelfs ratten probeerden te overleven in de kennels en vochten met de honden om de broodrestjes die in de kennels werden gegooid. Veel ratten gingen dood en bleven liggen in de kennels, waar meestal meerdere honden in verbleven.

Dog Tales Rescue and Sanctuary

Danielle Eden en Rob ScheinbergIn 2014 hebben Danielle Eden en Rob Scheinberg de ‘Dog Tales Rescue and Sanctuary’ opgericht. Ze hebben 50 hectare land met wandelpaden en therapiebaden. Het getrouwde stel leeft in Canada, maar zijn beide afkomstig uit Israël en dit heeft dan ook een speciaal plekje in hun hart  ze gaan graag hier naar toe terug om honden te redden.

Normaal gesproken maakt Danielle een lijst van 10 tot 20 honden die dringend medische zorg nodig hebben en dan neemt ze deze honden mee naar hun eigen hondenopvangcentrum. Dit keer liep het echter anders… De aanwezigheid van ratten was slechts één ding. De honden waren verhongerd en zaten onder de teken en zweren. Danielle kon er niet maar een handvol meenemen en de rest achter laten. Daarom besloot ze om het hele asiel over te nemen en alle honden te redden! Danielle bleef nog een maand extra om alles te regelen. Daarna vlogen de eerste 25 honden die gezond genoeg waren naar Canada.

HondenasielDanielle huurde ook een team in om het asiel schoon te maken en om de honden goed te eten te geven. Niet lang erna konden de 90 andere honden naar andere Israëlische asielen verguisd worden. De overige 150 honden gaan ook naar Canada zodra ze gezond genoeg zijn. Binnen een week ontspanden de honden en kwam hun ware karakter naar boven. Binnen een maand werden de eerste honden al geadopteerd in Canada!

Bron: http://www.lifewithdogs.tv/2016/03/woman-cant-pick-just-one-dog-so-she-buys-the-whole-shelter/

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!