Wat zijn Barkbox alternatieven in Nederland en België?

Een Barkbox is een honden verwenpakket gevuld met speeltjes, lekkernijen en kluifjes. Elke maand wordt er een honden cadeau pakket voor je samengesteld en naar je huisadres verzonden. Wat zijn de alternatieven voor een Barkbox in Nederland en België? 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Wat is een Barkbox Nederland of België?

Barkbox met pug - Barkbox Nederland - Barkbox BelgiëPug met zijn Barkbox.

Een Barkbox Nederland of Barkbox België is een doos vol hondenplezier, welke maandelijks bij je thuisbezorgd wordt. Iedere doos verteld een ander verhaal en is samengesteld aan de hand van thema. De speeltjes, traktaties en andere lekkernijen zijn rondom dit thema gesorteerd. 

De klassieke Barkbox bestaat uit 2 speeltjes, 2 traktaties en 1 kauwstaafje voor je hond en worde geleverd in Amerika, Australië en delen van Canada. Echter in Nederland en België wordt ook vaak gesproken over een Barkbox, maar deze komt dan van en andere leverancier waarbij het idee hetzelfde is. Namelijk een hondenbox vol verrassingen. Wat zijn de keuzes voor een Barkbox Nederland of Barkbox België?

Top-5 Barkbox opties in NL en BE

We hebben uitgezocht wat de mogelijkheden zijn voor een Barkbox in Nederland of België. Hiervan hebben we een lijst voor je gemaakt. 

#1 - Snuffelbox volwassen honden cadeau

Hond blij met Valentijnsbox van Snuffelbox

Ben je als baas ook zo gek op verrassingen? En houd je ervan om je hond te verwennen? Dan is een Snuffelbox honden cadeau ideaal voor jullie. Iedere maand ontvang je een ander honden verrassingspakket. Iedere Snuffelbox is overigens, net als de Barkbox, gevuld met twee geweldige speeltjes, twee zakjes met lekkernijen en een honden kauwsnack. De Snuffelbox wordt iedere maand samengesteld rondom een thema. Zoals zomervakantie, lente, zwembad feestje en meer. 

👉 Meld jouw hond aan voor Snuffelbox en ontvang een welkomstcadeau!

#2 - Snuffelbox puppy

Hond met Puppybox - Puppypakket - van SnuffelboxHond blij met zijn Snuffelbox Puppybox!

Speciaal voor de allerkleinste viervoeters kan je ook een Snuffelbox puppy bestellen. De inhoud van de doos is specifiek gericht op een pup. De speeltjes zijn hier of gekozen, als ook de gezonde hondensnacks. Bij een pup zijn de tandjes nog niet zo sterk en ontwikkeld als bij een volwassen hond. De snacks zijn daarom niet te hard, zoals bij een volwassen hond wel kan zijn. De twee hondenspeeltjes zijn ook gericht op het formaat pup. Iedere maand ontvang je een verrassing Snuffelbox puppy. En is je pup groot geworden, dan stap je een eenvoudig over naar de Snuffelbox volwassen hond.

👉 Shop het Deluxe Puppypakket van Snuffelbox.

#3 - Gift box mand gepersonaliseerd

Cadeaumand hond - riet - botvormLuxe rieten cadeaumand voor hond in botvorm.

Een gepersonaliseerde Gift box mand is geschikt voor alle formaten honden. Deze unieke gift set wordt geleverd in een hondendoos met de naam van je hond erop gedrukt. In de hondenbox zitten hondentraktaties, gepersonaliseerd hondenspeelgoed, honden bandana en hondenhoed met naam van je hond. Een geweldig gepersonaliseerde hondencadeau voor een verjaardag bijvoorbeeld.

👉 Shop in onze shop. (zolang de voorraad strekt)

#4 - Pluto's favoriete themabox!

Pluto's favoriete themabox - SnuffelboxPopulairste themabox van Snuffelbox.

De Jurassic Barkbox is een cadeaubox die helemaal rondom het thema Jurassic World is samengesteld. Met deze verrassingsdoos maak je samen met je hond een avontuur dat al 65 miljoen jaar in de maak is. Dat is in hondenjaren echt heel lang geleden. Ontdek samen de dinosaurussen die in deze tijd leefde. Zoals de hoogvliegende dinosaurus die op de grond landt, grijp de gekke knisperende vleugels, waar je hond verzot op zal zijn. Natuurlijk is Raptor ook van de partij die heerlijke piepgeluiden maakt. Met de Jurassic Barkbox Nederland en België beleven hond en baas een groots avontuur.

👉 Shop Pluto's favoriete themabox via de shop. (zolang voorraad strekt)

#5 - Go British met UK speelgoedmand

Britse hondenspeeltjes - Honden speelgoed EngelandHondenbox met Engels hondenspeelgoed.

Ben je gek op alles wat met de UK te maken heeft, dan mag je deze Britse honden speelgoedmand niet missen. Een hondenbox speciaal samengesteld rondom het UK-thema. De honden speelgoedmand is gevuld met 5 typische Britse speeltjes. Van de Londense dubbeldekker bus tot de bekende rode postbussen. Natuurlijk ontbreekt de rode telefooncel ook niet, waarbij de rood-witte en blauwe ballen versierd zijn met het Union Jack of het PetLondon logo.

👉 Shop Brits (UK) hondenspeelgoed via Etsy.

Laat je verrassen met één (of meerdere) van onze top-5 alternatieven Barkbox Nederland en België. Zowel hond en baas beleven aan een verrassingsbox veel plezier.


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!