Zeeleeuw pikt vissnoepjes van hond

Wanneer een zeeleeuw in Taltal, een plaatsje langs de kunst in Chili, een voedsel verkoper stukjes vis zag weggooien in 'zijn' richting, dacht hij oprecht dat de snoepjes voor hem waren. Hij wist echter niet dat de verkoper de snoepjes naar zijn hond gooide, die lekker buiten naast de deur lag. Het gratis eten zorgde voor een ongewone vocale confrontatie tussen een hond en een zeeleeuw. Wie er won...?

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Zeeleeuw vs hondAfbeelding: Hond probeert zeeleeuw weg te jagen.

Wie krijgt de vissnoepjes?

Gelukkig was fotograaf Alberto Ghizzi Panizza in de buurt met zijn camera om de tweestrijd vast te leggen. De visstukjes landde nabij de zeeleeuw en deze pikte ze gelijk op. De hond rende er echter ook naar toe om vervolgens heftig naar de zeeleeuw te gaan grommen in de hoop dat hij de vissnoepjes zou loslaten. In plaats daarvan gromde de zeeleeuw terug, liet het zijn tanden zijn en sprong terug de zee in... mèt de vissnoepjes.

Panizza zegt dat dit soort duellen vaker voorkomen bij de cafetaria. De honden zijn gewend dat pelikanen en zeeleeuwen hun eten stelen, maar dit was de eerste keer dat het er zo heftig aan toe ging en dat het kon worden vastgelegd. Dit keer won de zeeleeuw, maar de hond weet dat er meer vissnoepjes volgen...

Dit keer wint de zeeleeuw, maar de volgende keer...?

Bron: Daily Mail.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!