10 Handige Honden Gadgets voor Hondenliefhebbers

Honden en hondenbezitters zijn altijd op zoek naar nieuw, vermakelijk hondenspeelgoed. Of het nu voor binnen of buiten is, samen spelen is gewoon leuk en versterkt de band tussen mens en hond. En er zijn veel spannender speeltjes voor honden dan alleen een bal of een zacht speeltje. Het Snuffelbox team heeft de top 10 coolste gadgets voor honden samengesteld.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Honden gadgets voor hondenliefhebbers

Alle honden zijn dol op speelgoed en elke hond heeft een ander favoriet speeltje. Sommigen zijn dol op hun werpbal, anderen spelen graag met hun zachte speeltjes en nog anderen houden van spelen met hun baasjes hondentouw.

Als je een innovatief en creatief hondencadeau zoekt, kijk dan eens naar onze top 10 gadget voor hondenliefhebbers. Je maakt er gegarandeerd elke hondenliefhebber en elke hond blij mee. Deze leuke cadeaus voor pups worden je gebracht door het Snuffelbox team!

Top 10 honden gadgets

#1 Pootreiniger voor honden

Potenreiniger voor hondenInnovatief en praktisch - een potenreiniger.

Iedere hondenbezitter kent het wel: je komt thuis van een lange wandeling en de pootjes van je geliefde viervoeter zitten vol vuil en modder. Tot nu toe was het altijd een vervelende procedure om de pootjes schoon te maken voor je het huis binnengaat. Met de "PfotenBlitz" kan dit in luttele seconden en tegelijk geeft het je hond een kleine massage aan zijn poten.

πŸ‘‰Β Bestel een potenreiniger via Bol.com.

#2 Praktische hondenpoepgrijper

Hundekot einsammeln HilfeZo gemakkelijk en stijlvol is πŸ’© verzamelen.

We houden van onze harige vrienden, maar hun poep oprapen is beslist een van de onaangename taken. Een hondenpoepgrijper bewijst dat dit ook leuk en een grappig kan zijn.

πŸ‘‰ Bestel een hondenpoepgrijper op Bol.com.

#3 "Treat & Train" - op afstand bediende traktatie-automaat

Beloning honden gadgetBreng hondentraining naar een hoger niveau.

De Treat & Train is een op afstand bedienbaar beloningssysteem dat met een druk op de knop traktaties afgeeft voor het trainen van puppy's en volwassen honden. Op deze manier wordt het gewenste gedrag gemakkelijk aan een beloning gekoppeld. Deze coole gadget kan binnen en buiten geplaatst worden en heeft een afstandsbediening die meer dan 30 meter reikt. Optimaal voor alle hondenrassen en geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

πŸ‘‰ Bestel de "Treat & Train" via Bol.com.

#4 Zwemvest "Haai"

Honden zwemvest haaien vorm - Golden RetrieverDit zwemvest zal je hond en de toeschouwers doen glimlachen.

Je hond zal de ster zijn op elk hondenstrand. En hij zal ook veilig zijn. Dit zwemvest voor honden verandert je viervoeter in een schattige kleine haai die zeker de aandacht trekt. Wie zou niet glimlachen bij deze aanblik? 🦈 Ideaal om te zwemmen, te varen of te surfen met je geliefde pelsneus.

πŸ‘‰ Bestel dit haaienzwemvest via Bol.com.

#5 Eerste hulp kit voor honden

EHBO set kit hondenEerste hulp voor honden.

Sommige sets bevatten de belangrijkste gebruiksvoorwerpen voor snelle eerste hulp, zoals wond- en reinigingsdoekjes en een reddingsdeken.

πŸ‘‰ Bestel een eerste hulp kit via Bol.com.

#6 Matt Saga - Drink- en zuigfles voor buiten

Aktive Hunde lieben dieses GeschenkPraktisch: 2-in-1 drink- en eetfles voor actieve honden.

Als je veel met je hond op stap bent, dan is deze combinatie drink- en voerfles misschien iets voor jou. Deze innovatieve 2-in-1 outdoor gadget is de perfecte metgezel op elke wandeling met je viervoeter. Je hebt altijd vers water en een lekker tussendoortje bij je. Ook leuk als geschenk voor een hondenbezitter die graag met zijn hond in de natuur is.

πŸ‘‰ Bestel de Matt Saga via Bol.com.

#7 Snuffelbox - DΓ© geschenkbox voor honden!

Geschenkbox voor hondenJe kunt zien: Hier zit veel vreugde in!

Deze box is tot de rand gevuld met uitgezochte lekkernijen voor de hond, met grappig en kleurrijk hondenspeelgoed en steeds nieuwe creatieve motieven, brengt deze geschenkdoos zowel hond als baasje in verrukking. De Snuffelbox kan ook elke maand opnieuw verpakt worden en rechtstreeks bij je thuis bezorgd worden.

πŸ‘‰ Registreer je hond HIER voor de Snuffelbox.

#8 tractive - GPS tracker voor honden

GPS Tracker voor hondenZo zal je geliefde viervoeter niet verdwalen!

Met de GPS tracker van Tractive weet je altijd precies waar je hond is. Vooral geschikt voor honden die actief in beweging zijn, want je kunt ook meten hoeveel je hond beweegt. Op je smartphone app kun je live volgen waar je geliefde pelt-neus op dit moment rondloopt. De Tractive tracker heeft in vele tests zeer goed gepresteerd en is wereldwijd de populairste tracker voor honden - zelfs hondenexpert Martin RΓΌtter is overtuigd van dit hebbeding.

πŸ‘‰ Bestel de Tractive GPS tracker voor honden bij Bol.com.

#9 Dr. Zoo verzorgings- en massagehandschoen

Massage handschoen hond - Golden RetrieverJoepie, eindelijk verzorging en massage voor honden in één!

Je hond zal dol zijn op deze handschoen! Terwijl je hond geniet van de kalmerende massage, wordt tegelijk het haar uit de vacht geborsteld. Verzorging kan zo mooi zijn. De zachte nopjes aan de binnenkant zijn zacht voor de vacht en huid van je viervoeter. Of het nu voor de jaarlijkse vachtwissel is of voor de dagelijkse knuffelsessie, deze handschoen is een must voor elke hondenbezitter.

πŸ‘‰ Shop een massagehandschoen voor honden op Bol.com.

#10 Toozey - klauwenslijper voor honden

Klauwverzorging was nog nooit zo gemakkelijk en comfortabel voor harige neuzen.

De meeste honden hebben er een hekel aan dat hun klauwen getrimd worden. Tot nu! Want de Toozey klauwenslijper biedt ideale omstandigheden om de klauwen snel en veilig in te korten met 4 heldere LED's. Dit voorkomt verwondingen die kunnen ontstaan bij het doorsnijden van de bloedvaten binnenin. De nagelslijper zorgt voor een perfect en afgerond resultaat van de klauwverzorging.

πŸ‘‰ Shop bovenstaande nagelslijper voor honden op Bol.com.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!