5 mooie cadeau-ideeën voor een West Highland Terriër

Bijna iedereen kent dit hondenras! De West Highland White Terriër, beroemd geworden in de jaren negentig door tv-reclames, is zeker een van de bekendste hondenrassen ter wereld. Bent je op zoek naar een geschikt cadeau voor een Westie of wil je een Westie-eigenaar een plezier doen? Dan vertellen we je op de blog van Snuffelbox welke verrassingen de harten van beide sneller doen kloppen.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Geschenken voor een West Highland Terriër: achtergrondinformatie over het ras

West Highland Terriër hond op een stoep voor een trapWestie wacht op zijn verrassing: "nou, heb je een cadeautje voor me?"

Zonder twijfel is de Westie een van de bekendste hondenrassen. Dit rad kwam weer in de mode in de jaren '90, vooral door de reclame. De Westie is een geweldige familiehond, wiens karakter kan worden omschreven als evenwichtig, moedig en goedmoedig. Daarnaast is dit ras ook dol op kinderen.

Al in het Schotland van de 19e eeuw werden deze terriërs gebruikt voor de jacht op vossen, marters en otters. Westies zijn directe afstammelingen van de oude Schotse jachtterriërs, maar door hun lichtere kleur waren ze tijdens de jacht beter zichtbaar, zodat er een ware trend ontstond en de West Highland White Terriërs steeds populairder werden. En dit is nog steeds het geval.

Tegenwoordig is de Westie een van de populairste kleine hondenrassen en is hij thuis in vele gezinnen. Zijn bouw is stevig en robuust, zijn karakter moedig, levendig en vriendelijk. Hij houdt van beweging, rent graag en snuffelt naar muizen en andere kleine dieren.

Vijf ideeën om een West Highland Terrier cadeau te doen

Nu je wat nuttige informatie hebt over de West Highland Terriër, wordt het kiezen van een cadeau nog leuker en gemakkelijker. Je kent nu de behoeften van dit kleine, maar machtige hondenras en Snuffelbox weet zeker dat je de perfecte verrassing vindt voor zowel hond als baasje.

#1 West Highland knabbelspeelgoed

Knabbelen is belangrijk voor honden en het is leuk voor ze. Westies houden ook van knabbelen. Daarom kun je ook voor elke Westie een lekker knabbelspeeltje kopen. Let er bij de aanschaf op dat je geliefde viervoeter geen materialen kan inslikken. Er zijn speciale kauwspeeltjes voor honden van alle maten die bijzonder robuust en compatibel zijn. Knabbelen bevredigt de natuurlijke kauwdrang van de hond en reinigt tegelijkertijd het gebit en verzorgt het tandvlees. Veel kauwspeeltjes voor honden hebben noppen of groeven, zodat de ruimtes van de tanden ook door knabbelen gereinigd kunnen worden.

Westie ligt op rug met kauwspeeltje op de grondEen kauwspeeltje is een nuttig cadeau voor Westies - veel plezier en tandverzorging inbegrepen!

#2 Westie Fanshirt - een t-shirt voor Westie eigenaren

Dit is zeker een plezier voor elke Westie-vriend. Een geweldig T-shirt waarmee de trotse 'West Highland Terriër'-eigenaar direct laat zien voor welk hondenras zijn hart klopt. Of het nu voor mannen of vrouwen is, zo'n T-shirt met Westie-motief zorgt gegarandeerd voor jaloerse blikken bij de volgende wandeling. Een super cadeau voor elke gelegenheid, dit shirt is geweldig voor Kerstmis of een verjaardag.

Westie t-shirtMet een modieus T-shirt met een cool Westie-motief zal de trotse hondenbezitter zeker jaloerse blikken trekken.

#3 Knuffeldeken als cadeau voor een West Highland Terriër

Zoals de meeste honden, houden Westies van knuffelen. Wat is er natuurlijker dan een knuffeldoekje voor de Westie zelf of zijn baasje. Misschien zelfs voor allebei, zodat ze samen op de bank kunnen knuffelen. Vooral in de winter is een deken het perfecte geschenk voor een Westie en zijn beste vriend. Er zijn veel motieven met Westie-patroon, wat vind je van onze favoriet?

Westie hondendekenEen leuk knuffeldoekje voor een echte Westie-fan. Vijf sterren voor dit geweldige cadeau!

#4 Snuffeldoos: Het perfecte cadeau voor een West Highland Terriër.

Zoals je al weet, houden Westies van snuffelen en zijn ze fel en nieuwsgierig. Ze houden ook van knabbelen en tijd doorbrengen met hun familie. Daarom is de Snuffelbox het perfecte cadeau voor een Westie of hun familie. Deze creatieve geschenkdoos bevat hoogwaardig hondenspeelgoed, kauwartikelen en natuurlijk beloningssnacks. Er valt dus genoeg te ontdekken. Je kunt de Snuffelbox eenmalig of elke maand bestellen voor veel opgewonden gekwispel.

Registreer je West Highland Terriër voor de Snuffelbox!

Of geef de Snuffelbox eenmalig cadeau!

Cadeau voor WestieZou je West Highland Terriër niet dol zijn op zo'n cadeauverpakking?

#5 Koop een mooie sjaal voor een Westie

Een echte blikvanger! Je ziet veel Westies die een bandana dragen. We weten niet zeker waarom, maar het is waarschijnlijk, omdat het er gewoon heel goed uitziet! Dus wat dacht je van een modieuze bandana voor je geliefde hond? De witte vachtkleur kan met bijna alle kleuren worden gecombineerd. Dit is echter meer een kleine blikvanger en meer geschikt voor een wandeling dan voor wild rennen in het bos.

Westie met bandanaDeze Westie ziet er echt cool uit met zijn halsband, nietwaar?

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!