CaroCroc puppyvoer zorgt voor een goede start

Vanaf de geboorte van een puppy starten de wonderlijke fases in de ontwikkeling al. Het kiezen van het juiste puppyvoer is in deze fase cruciaal. CaroCroc puppyvoer bevordert een goede huid- en vachtconditie door een ideale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren. Gist en vitamine E ondersteunen het immuunsysteem van je puppy. Waarom staat CaroCroc hondenvoer zo hoog aangeschreven? Snuffelbox zocht dit voor je uit.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Waarom CaroCroc Puppy een goede keuze is

Wanneer je op zoek bent naar hoge kwaliteit puppyvoer, maak je met CaroCroc zeker een goede beslissing. Door de evenwichtige samenstelling van het puppyvoer kan je kleine viervoeter zich effectief ontwikkelen, waardoor een stevige basis wordt gelegd voor een gezond en vitaal hondenleven. 

De CaroCroc-filosofie staat bekend als voeding op basis van energie en door de bijzondere eiwit-vetverhouding van dit voer heeft je pup volop energie. De droge brokken bevatten 28% eiwit en 18% vet, wat hoger is dan de gebruikelijke voeding voor volwassen honden (resp. 23% eiwit en 12% vet). Daardoor krijgt je pup precies genoeg energie om zich volledig te ontwikkelen. 

Dit puppyvoer is geschikt voor kleine tot middelgrote pups (tot 30 kg volwassen gewicht), waarbij het brokje een diameter heeft van 8 mm. Voor grote hondenras kies je CaroCroc puppy large voeding.

Zoek je naar een goed voedingsschema voor jouw puppy, lees dan deze blog van Snuffelbox even.

CaroCroc Puppy in hondenvoerbakVan CaroCroc krijgt je pup precies genoeg energie om zich volledig te ontwikkelen.

CaroCroc Puppy Large tot welke leeftijd?

CaroCroc puppy large brokken voor middelgrote honden geeft je vanaf 5 maanden oud tot de leeftijd van 12 maanden. Voor grote hondenrassen start je met de CaroCroc puppy large breed voeding al vanaf 4 weken tot de leeftijd van 15 maanden. Na deze periode schakel je over op volwassen hondenvoer van dit merk. 

CaroCroc puppy large is geschikt voor middelgrote- en grote hondenrassen. Bij pups van grote rassen is het van belang dat ze niet te snel groeien. Dit kan namelijk de kans op gewrichtsproblemen op latere leeftijd vergroten. De CaroCroc puppy large brokken bevatten een optimale energie- en calciumverhouding voor een gelijkmatige groei en goede ontwikkeling van je pup. 

Vanaf 4 weken mogen pups van grote hondenrassen al starten met de CaroCroc puppy large brokken. Deze brokken zijn verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg zakken. Puppy’s van middelgrote rassen starten op een leeftijd van 5 maanden met deze voeding. Tot die tijd kan je middelgrote rashonden gewoon de CaroCroc puppybrokjes geven. 

Hond snoept uit de voerbakCaroCroc puppy large is geschikt voor middelgrote- en grote hondenrassen.

Wat maakt CaroCroc hond uniek?

Het merk CaroCroc heeft een lange geschiedenis als familiebedrijf, die al vanaf 1932 dateert. Het is een unieke Nederlandse onderneming gevestigd in de stad Veghel (provincie Noord-Brabant) die uitsluitend hoogwaardige ingrediënten gebruikt. De hondenbrokken worden vervaardigd zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen, waardoor ze volledig natuurlijk zijn. 

Het bedrijf houdt zich aan de CaroCroc-filosofie, die stelt dat elk voer een unieke eiwit- en vetsamenstelling bevat die is afgestemd op de energiebehoefte van je hond. Wanneer je voor je pup kiest voor CaroCroc puppy, dan kies je voor 100% natuurlijke voeding van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. CaroCroc puppy is verkrijgbaar in gewichten van 3 kg en 15 kg.

CaroCroc hondenvoer is geschikt voor alle viervoeters

CaroCroc stelt aanzienlijke eisen aan het hondenvoer. Daarom hebben ze een voeding samengesteld die geschikt is voor honden in alle ontwikkelingsstadia. CaroCroc puppy is een hoogwaardige voeding die de pup in de groeifase volledig ondersteunt. De juiste verhouding omega 3 en 6, samen met vitamine E, bevordert de gezondheid en de weerstand van huid en vacht. Daardoor krijgt je puppy een uitstekende verzorging tijdens deze belangrijke ontwikkelfase in zijn leven.

Hond krijgt snacks tijdens honden fotoshootDe juiste verhouding omega 3 en 6, samen met vitamine E, bevordert de gezondheid en de weerstand van huid en vacht.

Hondenvoer voor volwassen honden

Naast puppyvoer heeft CaroCroc ook hondenbrokken voor de volwassen hond, die uiteraard zijn afgestemd op deze fase van het hondenleven. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor hondenvoer voor viervoeter met een laag of juist heel hoog activiteitsniveau. CaroCroc low energy en CaroCroc high energy zijn de twee soorten. Heeft je hond een voedselallergie of -intolerantie? Ook daarvoor kan je bij dit oer-Hollandse merk terecht, kies dan voor de super premium lijn. 

CaroCroc Senior voer

CaroCroc senior hondenvoer is bedoeld voor de oudere viervoeters. CaroCroc droogvoer bevordert de nier- en leverfunctie, waardoor senior honden gezond en vitaal blijven. Ondanks de hoogstaande kwaliteit zijn de prijzen van CaroCroc hondenvoer relatief concurrerend in vergelijking met veel andere diervoeders. Bovendien zijn er geregeld aantrekkelijke CaroCroc hondenvoeracties, zoals gratis extra kilo, waardoor je nog voordeliger uit bent. 

Hond ligt na een zware maaltijdCaroCroc droogvoer bevordert de nier- en leverfunctie, waardoor senior honden gezond en vitaal blijven.

Geef CaroCroc cadeau

Ben jij binnenkort eigenaar van een puppy of ken je iemand die een pup verwacht? Geef dan een zakje CaroCroc hondenvoer cadeau. Geef daarnaast een Snuffelbox puppy cadeau. Deze cadeaubox is gevuld met verrassingen voor zowel de hond als de baas. In de Snuffelbox zitten namelijk twee speeltjes, twee zakjes met lekkernijen en één kauwsnack voor de viervoeter verpakt. Speciaal afgestemd op de jonge levensfase. Een Snuffelbox is altijd handig om te hebben, want er zijn altijd snacks en speeltjes in huis. Een origineler hondencadeau kan je niet vinden!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!