De 5 beste cadeaus voor hond en baas

Het seizoen van het geven en het krijgen van cadeaus staat weer voor de deur en wat is er leuker dan een cadeau voor hond en baas te ontvangen van iemand. Er zijn genoeg leuke cadeaus voor honden, denk aan een snuffelmat of aan een Kong. Ook zijn er voor hondenliefhebbers leuke cadeaus, denk bijvoorbeeld aan een mok met honden erop of aan een sleutelhanger van een teckel. Snuffelbox wil vandaag echter een stap verdergaan met cadeaus die speciaal gemaakt kunnen worden voor jullie: gepersonaliseerde cadeaus. Daarom hebben wij de 5 beste cadeaus voor hond en baas voor je op een rij gezet.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Wat is een leuk cadeau voor een hond?

Het leuke van jouw trouwe viervoeter is dat hij eigenlijk met heel veel tevreden is. Het is voornamelijk het baasje dat geniet van gepersonaliseerde cadeautjes. Mocht je een gepersonaliseerd cadeau voor hond en baas kopen, dan is het dus verstandig om je voornamelijk te richten op het baasje.

Hondenportret 

Hoe leuk is het om voor kerst een hondenportret te ontvangen van jouw grote harige vriend? Uiteraard hebben we meer dan genoeg foto’s van onze trouwe viervoeter, maar uit eigen ervaring weet ik dat een dierenportret bijzonder waardevol kan zijn. Er zijn ontzettend veel mensen die prachtig kunnen tekenen en jouw hond levensecht kunnen weergeven. Wellicht wil je zelfs wel een tekening van jou en jouw trouwe viervoeter samen. Hoe mooi zou dat staan? 

Twee jaar geleden heb ik een dierenportret laten maken en ik was bijzonder te spreken over Dyenne van www.dyenne.nl. Ik raad je zeker aan jouw hondenportret hier te laten maken. 

Er zijn meer mensen die tekeningen maken van honden, kijk eens hier.

OlieportretDit portret is niet van Dyenne, maar wil jij ook een portret van jouw hond?

Deurmat hond

Hebben jullie nog steeds een simpele deurmat bij de deur liggen, maak hier nog voor het einde van het jaar verandering is en schaf een deurmat hond aan met het gezicht of de gezichten van jouw vrolijke viervoeter(s). Met de naam of namen van jouw hond(en) erbij kan jouw visite niet meer om deze deurmat hond heen. Het is direct duidelijk wie de baas is in huis. 

Bij www.Petprinted.nl is het mogelijk om een foto van jouw trouwe viervoeter op een deurmat hond af te laten drukken met de naam van jouw hond. 

Witte hond op deurmatDeze trouwe viervoeter wil graag een deurmat met zijn eigen trouwe gezicht erop.

Hondensokken 

Jij bent het liefste baasje dat jouw hond zich kan wensen. Hij ligt letterlijk en figuurlijk aan jouw voeten. Hoe leuk zou het daarom zijn als je het gezicht van jouw harige vriend tientallen keren terugvindt aan jouw voeten. We geven onze mannen vaak sokken voor de viering van Sinterklaas of Kerstmis, omdat het bijzonder lastig is om een goed cadeau te vinden. Met hondensokken, het cadeau voor hond en baas, zit jij zeker goed. 

Er zijn verschillende bedrijven die sokken met het gezicht van jouw trouwe viervoeter op sokken of ander textiel printen. Kijk eens bij www.faceprints.nl of bij www.sokkenmetgezicht.nl

Zoek je een bijpassende hondenjas voor bij jouw hondensokken, zodat jullie samen warm de winter door kunnen, kijk dan hier.

Hond met baasje op bedLeuk die kerstsokken, maar ik heb liever dat mijn baasje sokken met mijn gezicht draagt.

Historisch portret hond

Zie jij jouw hond als een echte prinses of als een heuse gouverneur, dan is een historisch portret hond het uitgelezen cadeau voor hond en baas voor jullie. Dit cadeau is gemakkelijker te maken dan het hondenportret, dat brengt dit historisch portret hond ook in een andere prijsklasse. Het enige wat jij als baasje hoeft te doen, is een goede foto te maken van het gezicht van jouw trouwe viervoeter en deze op te sturen naar een aanbieder die een historisch portret voor jullie maakt. 

Een aantal jaar geleden hebben mijn vriendinnen en ik een historisch portret hond laten maken voor een vriendin bij www.lavistique.nl. Het was een groot succes!

Puppy hondZie jij dit lieve koppie al op een historisch portret?

Hondenkussen

Een ander origineel gepersonaliseerd cadeau voor hond en baas is het hondenkussen. Het hondenkussen is in dit geval niet het kussen voor jouw hond, maar een kussen met een afbeelding van jouw trouwe viervoeter. Je kunt met dit hondenkussen knuffelen met jouw hond op de bank of in bed, zonder dat jouw hond overprikkeld raakt en zonder dat jij onder de haren zit. Daarnaast kun je het hondenkussen natuurlijk ook aan je trouwe viervoeter geven om mee te knuffelen. 

Bij www.pillowbudddies.nl maken ze kussens met een afbeelding van jouw huisdier. Wij hebben deze website zelf nog niet uitgeprobeerd, maar het lijkt ons een heel leuke cadeautip. 

Hond op grasDeze trouwe viervoeter zou dit kussen niet kapot gemaakt hebben als zijn eigen gezicht erop stond.

Naast deze 5 tips voor het beste cadeau voor hond en baas zijn er natuurlijk nog tal van andere cadeautjes. Wat dacht je van een mok met het gezichtje van jouw viervoeter of een leuke sleutelhanger? Er zijn in ieder geval meer dan genoeg cadeautjes waar jij dit feestseizoen mee vooruit kunt. 

Geef jij liever een cadeau dat zich niet in het bijzonder richt op de hondenliefhebber, maar op de hond, geef dan de Snuffelbox cadeau. De Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!