FortiFlora hond, ervaringen van hondeneigenaren

Is de ontlasting van je hond dun, heeft hij momenteel een antibioticakuur of lijkt zijn algehele conditie niet helemaal in orde? Wellicht is het immuunsysteem of de darmflora van jouw hond niet geheel in orde. Met FortiFlora hond kun je deze problemen tackelen en jouw hond een goede intestinale gezondheid en de juiste microflorabalans bieden. Maar wat is FortiFlora hond en wat doet het bij honden? Snuffelbox vertelt het je in deze Snuffelpost.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Wit FortiFlora hondje Probiotica biedt jouw hond een goede intestinale gezondheid en de juiste microflorabalans bieden.

Wat doet probiotica bij honden?

Probiotica bij honden houdt de darmflora van jouw hond in balans. Het immuunsysteem van jouw hond bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal met elkaar in verbinding staan. Een gezonde darmflora zorgt er namelijk voor dat het immuunsysteem van jouw hond verbetert en dat hondenvoer op de juiste manier door de darmen wordt verteerd. Probiotica versterkt het natuurlijke immuun- en afweersysteem van jouw hond, biedt ondersteuning bij ziekte en bevordert de spijsvertering. 

Wat is de beste probiotica voor honden?

Een probiotica voor honden die door veel hondeneigenaren wordt gebruikt en aangeraden, is de probiotica van Purina, het Pro Plan FortiFlora hond. Probiotica zijn levende, helpende bacteriën die, wanneer ze in een bepaalde hoeveelheid aan een hond gegeven worden, de darmgezondheid bij honden bevorderen en het immuunsysteem sterker maken.

Wat is FortiFlora?

FortiFlora hond is een probiotica voor honden die de gezondheid en darmflora helpt te bevorderen. Dit hondenvoer van Purina heeft een bewezen positieve invloed op het immuunsysteem van jouw hond en bestaat uit mineralen, vlees en dierlijke bijproducten. Daarnaast bevat het de juiste hoeveelheid van een melkzuurbacterie waarvan is aangetoond dat het de darmflora bij honden ondersteunt. Dit hondenvoer bevat alles wat jouw hond nodig heeft voor een goed immuun- en afweersysteem en een goede darmflora. 

FortiFlora hond | voedingsadvies

Het is aan te bevelen om FortiFlora minimaal een aantal weken aan jouw hond te geven. Wanneer de FortiFlora hond langere tijd wordt gebruikt, is het uiteindelijke resultaat dat jouw hond een betere darmflora heeft en een sterker immuun- en afweersysteem. 

Hoe snel werkt FortiFlora?

In principe is het verstandig om FortiFlora hond een aantal weken te gebruiken om het juiste en maximale resultaat te krijgen. Het immuun- en afweersysteem heeft tijd nodig om de invloeden van de FortiFlora hond te verwerken. 

FortiFlora hondGebruik Fortiflora voor een beter immuunsysteem, bij antibioticagebruik en wanneer jouw hond last heeft van een slechte kwaliteit ontlasting.

Wanneer FortiFlora hond?

Purina adviseert hondenbaasje om FortiFlora onder de volgende omstandigheden in te zetten. Het voedingsadvies is om één zakje per dag over het normale hondenvoer te strooien. Echter, het voedingsadvies en de bijbehorende dosering hangt af van de achterliggende reden. 

Immuunsysteem

Wanneer je het immuunsysteem van jouw hond wilt verbeteren, wordt aangeraden om FortiFlora hond één keer per dag over het hondenvoer te strooien voor minstens dertig dagen. Er zitten dertig zakjes in één verpakking, dit betekent dat je precies genoeg hebt om jouw hond een maand lang dit hondenvoer te geven. 

Antibioticagebruik

Het gebruik van FortiFlora hond wordt ook aangeraden bij honden die een antibioticakuur ondergaan. In dit geval wordt door Purina aangeraden om één zakje over het hondenvoer heen te strooien tot een week (zeven dagen) na de laatste toediening van de antibiotica. Geef FortiFlora op een ander moment dan de antibiotica.

Ontlasting

Wanneer jouw hond last heeft van dunne ontlasting of andere problemen met zijn ontlasting, dan raadt Purina ook aan FortiFlora hond te gebruiken. Ook in dit geval is het afdoende om één zakje FortiFlora hond over het hondenvoer heen te strooien. Blijf dit doen tot minstens één week (zeven dagen) na het ontstaan van gangbare ontlasting. 

Heeft jouw hond last van diarree? Snuffelbox heeft de gouden tip voor een hond met diarree.

Pug ligt ontspannen op de vloerEr zijn verschillende redenen om jouw hond Fortiflora te geven.

FortiFlora hond | ervaringen 

De ervaringen van hondeneigenaren betreffende FortiFlora hond zijn bijna unaniem positief. Veel hondeneigenaren zetten dit hondenvoer in op het moment dat hun hond een antibioticakuur ondergaat of last heeft van dunne ontlasting. Ook het verbeteren van het immuunsysteem is voor baasjes een reden om FortiFlora hond aan hun hond te geven. Zij zien binnen een aantal weken verbetering in de ontlasting of in de algehele conditie van hun hond. 

FortiFlora hond kopen

FortiFlora kun je gemakkelijk en met gratis verzending kopen bij Bol.com. Deze unieke probiotica van Purina is niet goedkoop, maar is wel bewezen effectief voor honden. Het bevordert de intestinale gezondheid, ondersteunt het immuunsysteem en de darmflora, helpt de microflorabalans en helpt bij het behouden van een goede kwaliteit ontlasting. 

Heb je het idee dat er iets aan jouw hond markeert of maak je je zorgen om jouw hond, neem dan altijd contact op met jouw dierenarts. Bel liever te veel, dan één keer te weinig. 

Dierenarts met hondFortiflora hond is dieetvoer dat door dierenartsen wordt geadviseerd.

Wil je jouw trouwe viervoeter een traktatie geven? Geef dan de Snuffelbox cadeau. De Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!