Gratis puppypakket [tips en aanvragen]

Gefeliciteerd met de komst van jullie nieuwe puppy. Wanneer een vrouw in verwachting is van een kindje krijgt ze een kraampakket. Het puppypakket kun je hier een beetje mee vergelijken. In een gratis puppypakket zitten een aantal essentiële puppybenodigdheden die jou kunnen ondersteunen met het grootbrengen van jouw puppy. Snuffelbox licht een 3-tal gratis puppypakketten voor je uit.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Een gratis puppypakket zitten een aantal essentiële puppybenodigdheden.

Wat doe je in een puppypakket?

Er zijn verschillende gratis puppypakketten aan te vragen. Een gratis puppypakket bevat een aantal essentiële puppybenodigdheden die jouw puppy én jij goed kunnen gebruiken. Een gratis puppypakket moet niet verward worden met een betaalde puppybox. In een betaalde puppybox zitten vaak lekkere snacks, kauwproducten en speeltjes met een hogere waarde dan dat de klant betaalt en de producten hebben vaak een betere kwaliteit. In een gratis puppypakket zitten enkel een aantal essentiële spulletjes.

  • In een gratis puppypakket zit vaak een klein zakje met puppyvoer om jouw puppy kennis te laten maken met het voer van het merk van het gratis puppypakket.

  • Daarnaast zit in een gratis puppypakket vaak een informatieboekje, zodat je kunt lezen over de behoefte en opvoeding van jouw puppy. 

  • Verder zit er een klein speeltje bij van het desbetreffende merk waar jouw puppy kennis mee kan maken. 

Ben je op zoek naar een cadeaupakket voor een hond en baas, bekijk dan deze eerdere blog.

Gratis puppypakket [top 3] 

Er zijn een aantal merken waarbij je een gratis puppypakket kan aanvragen. Snuffelbox heeft een top 3 voor je samengesteld met gratis puppypakketten die je kunt bestellen. 

#1 Gratis puppypakket Beeztees 

Het gratis puppypakket van Beeztees is een leuk, klein pakketje om de start van het leven met jouw puppy samen te vieren. In het gratis puppypakket van Beeztees zit een vlechttouw gemaakt van textiel, een paspoorthoesje om belangrijke papieren van jouw hond in op te bergen, een ansichtkaart en een puppyboekje met tips en informatie over de opvoeding van jouw puppy.  De puppybox heeft een waarde van €12,50, maar jij betaalt alleen de verzendkosten. 

Het gratis puppypakket Beeztees.

#2 Gratis puppypakket Fokker

Het gratis puppypakket van Fokker ontvang je in een leuk doorzichtig tasje met drukknoopjes. In het gratis puppypakket van Fokker zit onder andere puppyvoer van dit merk: Fokker opti-grow voor puppy’s. Daarnaast vind je een informatiekaart, een verjaardagskaart die je kunt versturen aan een dierbare, een maatbeker om het voedsel fatsoenlijk in af te wegen en een speeltje in de vorm van een trektouw. Jij betaalt alleen de verzendkosten. 

#3 Gratis puppypakket Royal Canin

Het gratis puppypakket van Royal Canin biedt jou als hondeneigenaar vooral de mogelijkheid om kennis te maken met dit merk. In het gratis puppypakket zit een zakje natvoer van dit merk, een giftcard met een waarde van €10,- om te besteden aan puppyvoer van Royal Canin, een boekje met informatie en tips over het eerste jaar van jouw puppy en informatie over het hondenvoer van Royal Canin. 

Deze trouwe viervoeter kan niet wachten op zijn gratis puppypakket.

Gratis puppypakket van de fokker

Heb je al een gratis puppypakket aangeschaft, maar is jouw puppy nog niet bij jullie thuis, wacht hier dan nog even mee. Het is namelijk heel goed mogelijk dat jij een gratis puppypakket van de fokker ontvangt op het moment dat je jouw puppy komt ophalen. Uiteraard is dit niet verplicht en je mag er ook niet automatisch van uitgaan, maar het gebeurt wel steeds vaker dat een fokker een gratis, zelf samengesteld, puppypakket meegeeft aan de nieuwe eigenaar van de puppy, aan jou dus!

Nadeel gratis puppypakket   

Er zitten een aantal nadelen aan het aanvragen van een gratis puppypakket. Natuurlijk is het leuk om te krijgen, maar houd er wel rekening mee dat een gratis puppypakket een bepaalde marketingtruc is. Dit is helemaal niet erg, want het is een slimme manier om kennis te maken met een bepaald merk en het is natuurlijk leuk om kennis te maken met verschillende merken, maar bekijk wel goed welk puppyvoer geschikt is voor jouw viervoeter, voordat je de proefzakjes uit de gratis puppybox aan hem geeft.  

Mocht je al een bepaald merk op het oog hebben wat betreft de voeding van jouw trouwe hondenvriend, schaf dan het gratis puppypakket of het betaalde puppypakket van dit merk om te bepalen of deze voeding bij jouw hond past. Zoals gezegd is het essentieel om het juiste puppyvoer aan jouw puppy te geven. In deze blog zocht Snuffelbox naar het juiste puppyvoer voor jouw puppy. 

Tip: Snuffelbox puppypakket 

Niet gratis, maar wel veel waar voor je geld krijg je met de puppybox van Snuffelbox. In de puppybox van Snuffelbox zitten minstens 10 producten van topkwaliteit, waaronder twee tot drie speeltjes, snacks en verzorgingsproducten. Leuk om te geven en om te krijgen. 

Een gevulde Puppybox van Snuffelbox.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!