Gefeliciteerd met jullie puppy, wat heb je nodig?

Yeah, gefeliciteerd met jullie nieuw puppy! Of jullie nu zelf thuis biedt aan jullie nieuwe puppy, op zoek bent naar een puppy cadeau of op zoek bent naar spullen om te kopen die je misschien vergeten bent. We hebben 7 producten op een rij gezet die elke hondeneigenaar nodig heeft (maar dat misschien niet eens beseft).

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Gefeliciteerd met jullie nieuwe puppy, welke spullen kopen?

Meestal herinnert iedereen zich de basisprincipes die nodig zijn als je een nieuwe puppy thuis mag verwelkomen. Een halsband, riem, puppyvoer, drink- en etensbak en een hondenmand. Maar, zoals elke doorgewinterde hondenbezitter je zal vertellen, draait het leven van je nieuwe pup niet alleen om eten, slapen en behoeftes doen! 

Begrijp ons niet verkeerd, dat zijn beslist belangrijke onderdelen van de dag van iedere hond. Toch zijn er nog tal van andere kleine dingen die gemakkelijk over het hoofd gezien worden, zoals spelen en trainen. Daarom nemen we in onze top-7 spullen die je nodig hebt voor je nieuwe puppy, ook de zaken mee die de veel nieuwe hondeneigenaren vergeten.  

Pup in huis: welke spullen heb je nodig?

1. Hondentrainingsboek

Elke nieuwe hondeneigenaar heeft op z'n minst één echt geweldig hondentrainingsboek nodig. Hoewel er waarschijnlijk honderden boeken zijn om uit te kiezen, bevelen wij Zak George of Victoria Stillwell aan. Beiden leggen de nadruk op positieve beloning en gerichte training tegenover archaïsche ‘alfa training’-methoden. Beloningstraining is niet alleen menselijker, het is wetenschappelijk bewezen dat het beter werkt dan wrede en verouderde dominantie methoden. 

Hondentrainingsboek van Victoria Stilwell - Puppy opvoedenThe Ultimate Guide to Raising a Puppy - Een goed boek om je hond te trainen.

2. Smakelijke trainingssnoepjes puppy

Als je de eerste tip opvolgt om je nieuwe puppy op te voeden volgens de positieve beloningsmethode, dan heb je ook smakelijke trainingssnoepjes nodig. Kies niet alleen voor lekkere, maar ook gezonde trainingssnoepjes voor je puppy, diespeciaal voor deze jonge leeftijd zijn samengesteld. Trakteer jezelf op een fancy beloningstasje waar je de snoepjes in kan stoppen. Zo heb je ze altijd bij de hand tijdens jullie trainingen en wandelingen. 

Trainingssnoepjes voor pugTrainingssnoepjes zijn een lekkere traktatie voor je hond.

3. Snuffelbox puppy cadeau

Geef je kleinste en nieuws gezinslid een Snuffelbox puppy cadeau. Met een beetje voorbereiding, oog voor de behoeften van je puppy, liefde en geduld, zal de komst van je viervoeter vlot verlopen. En als je nieuwe puppy er is, vergeet dan niet onze Puppybox te bestellen, gevuld met puppy-proof hondenspeeltjes, trainingssnoepjes en een puppy bot. Het Snufflebox puppy cadeaupakket is perfect afgestemd op de behoeften van je kleine viervoeter. En natuurlijk gefeliciteerd met jullie nieuwe puppy!

PuppyboxDe puppybox is hét perfecte cadeau voor jouw hond.

4. Interactief hondenspeelgoed

Terwijl bijtspeeltjes geweldig zijn om pijnlijk puppyvlees te helpen verzachten en hun kauwdrang te bevredigen, helpen interactieve hondenspeeltjes tijdens training en saamhorigheid. Zoals een hondenpuzzel voor puppy’s. Interactief hondenspeelgoed helpt niet alleen de intelligentie en concentratievermogen te verhogen, maar gaat ook verveling tegen. Misschien verdient jullie nieuwe puppy niet één speeltje maar een hele zak. In dat geval koop je een assortiment hondenspeelgoed met piep erin voor ze. Van piepende speeltjes kunnen onze trouwe viervoeters geen genoeg van krijgen. Voor jong, maar ook oudere honden geschikt. 

HondenpuzzelHondenpuzzel om jouw viervoeter aan het denken te zetten.

5. Comfortabele hondendeken voor op de bank

Elke hond heeft een knus plekje nodig om te slapen, nietwaar? Iedereen denkt bij een nieuwe puppy aan een hondenmand kopen. Maar een comfy hondendeken komt ook goed van pas. Eenvoudig overal mee te nemen en neer te leggen voor je pup. Je kan de hondendeken over de bank leggen, in de auto of in de bench (als je deze gebruik). Je nieuwe gezinslid zal zich heerlijk voelen op de fleece deken en snel naar dromenland vertrekken om alle nieuwe indrukken van de dag te verwerken. Vergeet namelijk niet dat een puppy alles moet verwerken wat op de dag gepasseerd is. Een comfortabele hondendeken helpt hierbij. 

HondendekenEen comfortabele hondendeken is essentieel voor jouw hond.

6. Handschoen voor vachtverzorging hond

Een handschoen voor de vachtverzorging van je hond mag niet ontbreken in onze top-7 puppycadeaus. Met deze handschoen haal je eenvoudig overtollige haren en vuil uit de vacht. Door je hond te ‘aaien’ met de vachtverzorgingshandschoen herstelt de vacht en krijgt het een mooie zijdeachtige glans. Ook masseer je gelijk de huid, wat de bloedsomloop activeert. Start juist met de vachtverzorging op jonge leeftijd, zodat je hond hieraan gewend is voor de rest van zijn leven. Het is ook gelijk een momentje samen, wat goed is voor jullie band.

7. Cadeau voor hondeneigenaar

Vergeet niet een kleinigheidje in te sluiten voor de nieuwe puppy-ouder! Met de herfst en winter op komst is een “Best Dog Mom” hoodie een lief cadeau-idee. Andere leuke ideeën zijn ras specifieke mokken, een gepersonaliseerde fotolijst of een verjaardagskalender met foto’s van de nieuwe hond en eigenaar. 

We hopen jullie met deze 7 producten een stukje in de goede richting te helpen met de spullen en cadeaus die jullie nodig hebben voor jullie nieuwe harige gezinslid. Rest ons nog te zeggen Gefeliciteerd met jullie nieuwe puppy.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!