Hond jarig? Koop een verjaardagsbox of ander hondencadeau

Je hond verdient een van verjaardagsbox vol lekkers en speelgoed. Laat de ‘pootjes’ tijd beginnen met onze top 3 verjaardagsbox hond vol lekkernijen waar je jarige metgezel dol op zal zijn. Als ook het speelgoed dat in de hondenbox verstopt zit.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Verjaardagsbox hond uitzoeken

Verjaardagsbox Wufers Ter inspiratie, check deze leuke box van Wufers (helaas alleen verkrijgbaar in Canada)

Het leven zit vol belangrijke data, van verjaardagen tot vakanties tot grote deadlines, maar al die data verbleken in vergelijking met de verjaardag van je hond. Een verjaardagsbox voor je hond uitzoeken is dan ook alleen maar heel erg leuk om te doen. Honden brengen zoveel vreugde in ons leven, en het is niet meer dan gepast dat we één keer per jaar slingers ophangen, een speciale hond vriendelijke traktatie voor ze halen om te verorberen, en op Instagram posten hoeveel we van onze harige vriend houden. Ja, we geven toe-de verjaardagsvieringen zijn meer voor ons dan voor hen, maar kun je het ons kwalijk nemen? De foto's van je hond met een verjaardagsmuts zijn het zeker waard. 

Top 3 verjaardagscadeau hond

Om inspiratie op te doen voor een verjaardagscadeau hond hebben we een top 3 samengesteld van de leukste en lekkerste verrassingsboxen voor je trouwe viervoeter. 

1. Snuffelbox verjaardagsbox

Verjaardag hond cadeauHét ultieme honden verjaardagscadeau voor wanneer jouw hond verjaart.

De Snuffelbox verjaardagsbox is het ultieme hondencadeau voor baas en hond. De box is namelijk gevuld met heerlijke en gezonde lekkernijen voor de viervoeter en er zitten ook nog tenminste drie hondenspeeltjes in. Bij de Snuffelbox verjaardagsbox kan je kiezen uit 4 soorten welke gericht is op het formaat van je hond. Een Snuffelbox verjaardag doos voor kleine honden (0-8 kg), middelgrote honden (8-22 kg), grote honden (23-26 kg) en nog grotere hondenrassen (>37 kg). De hondensnacks zijn graan- en glutenvrij, waardoor deze verrassingsbox ook geschikt is voor honden met een voedselallergie of -intolerantie. Dit is het perfect cadeau voor hond en baas en staat daarom op nummer 1! 

Maartje krijgt een Verjaardagsbox (vanaf 0:45) voor haar tweede verjaardag.

Review van een andere klant:

"Ik had de box snel binnen. Zag er heel verzorgd uit. Er zaten 2 dingen in welke echt te groot waren voor Ollie. Hierover heb ik contact gehad en ik kreeg gelijk 2 nieuwe producten opgestuurd en de te grote zijn naar het asiel gebracht door mij. Heel netjes en goed opgelost. Verder lekkere snacks en leuke speeltjes. Ollie was er blij mee."

Verwen jouw hond met hét verjaardagscadeau voor honden.

2. Feesthoedje met honden bandana!

Verjaardag reu blauw feesthoedje met bandanaHonden verjaardags set Birthday Boy.

2-delige Honden verjaardags set Birthday Boy donker blauw. Deze set bestaat uit een geruite bandana met in wit de tekst Birthday Boy bijpassende blauwe party hoed met pompom. Lange kant van de bandana is 60 cm. De taart is niet inbegrepen.

Shop dit cadeau op Bol.com.

3. Gepersonaliseerde print (digitaal toegezonden)

Laat een print maken voor jouw hond - digitaalEen unieke - gepersonaliseerde - print voor jouw hond via Etsy.

Review klant

Reactie van een klant zegt alles:

"Yulia is geweldig! Als je overweegt een aandenken aan de grote dag van jouw hond te kopen, is dit de print om te kopen! Yulia past de kleuren voor je aan. Ik stuurde haar een foto van het ras van mijn hond omdat hij niet een super bekende mix-ras is (en ze maakte de kleine tekening van hem perfect na), en ze heeft zelfs de grootte voor mij aangepast toen mijn lokale drukkerij niet wilde afdrukken in de originele grootte die ik had uitgekozen.

Het mooiste is dat je deze duidelijke PDF van perfecte kwaliteit toegestuurd krijgt om voor altijd te bewaren. Als ik het ooit wil afdrukken en inlijsten als herinnering aan Bruno's speciale dag, dan kan dat.

We kozen ervoor om het op een foamboard af te drukken voor Bruno's verjaardag en dat zie je op de foto in de bijlage van deze review. Zal het zeker weer kopen voor meer verjaardagen!

Bruno's verjaardag printBruno's eigen print.

Laat jouw gepersonaliseerde print maken via Etsy.

Verjaardagscadeau voor hond kopen

Naast de verjaardagsbox voor je hond kan je natuurlijk ook nog andere leuke cadeaus kopen. Een verjaardagscadeau voor hond kopen is een leuke aangelegenheid. Of het nu voor je eigen hond is, of voor een hond van je beste vriend of familielid. Er zijn namelijk zoveel leuke hondenspeeltjes om uit te kiezen. En een verjaardagscadeau hond hoeft niet altijd een speeltje te zijn, het mag ook iets lekkers zijn. Want iedereen weet ‘dat liefde door de maag gaat’. 

1. Onverwoestbaar hondenspeelgoed

Hond met stevig speelgoedHond speelt met stevig hondenspeelgoed.

Onverwoestbaar hondenspeelgoed is vooral voor de grote kauwers onder ons ideaal. Kong hondenspeelgoed is gemaakt van zeer robuust natuurlijk rubber materiaal. Daardoor gaat het speelgoed heel lang mee. Een stevige hondenspeelbal of een Kong classic waar je iets lekkers in stopt, zorg voor urenlang speelplezier. De Kong frisbee is ideaal als je hond zijn energie even kwijt moet. Is je hond een waterrat, dan is de Kong Aqua met werptouw het beste verjaardagscadeau voor je hond. Spelen, afkoelen en samen veel plezier hebben dat het Kong hondenspeelgoed.

Shop onverwoestbaar hondenspoedgoed op Bol.com.

2. Hondenfontein voor zomerhond

Waterfontein hondIs je hond in de zomer jarig? Dan is een hondenfontein een prachtig verjaardagscadeau. Als het buiten warm is willen honden graag afkoelen. Dit kan zijn door koud water te drinken, maar wat is er leuker dan met water spelen? Tenminste als je hond van water houdt. Een hondenfontein sluit je aan op de tuinslang en geeft waterspatten af zodra je hond op de fontein stapt. Onderschat onze viervoeters niet, ze hebben namelijk snel genoeg door hoe de hondenfontein werkt.

Wil jij een waterfontein? Check onze shop.

Honden opbergmand gevuld met hondenspeeltjes

Chihuahua's met eigen speelgoed opbergmandChihuahua's trots op hun eigen opbergzak.

Stel je eigen verjaardagsbox hond samen door verschillende piepspeeltjes in een doos te verpakken. Of nog leuker koop een opbergmand hondenspeelgoed en vul deze met allemaal leuke hondenspeeltjes waar jullie samen urenlang mee kunnen spelen. Je hebt gelijk een mand waar je alles in opbergt, zodra het tijd is voor een lekkernij en daarna naar bed toe te gaan. Na intensieve verjaardag van spelen en hondenkoekjes eten, zullen jullie beiden heerlijk dromen.

Zoek je meer inspiratie?

Lees onze uitgebreide blog post met de 9 leukste verjaardagscadeua's voor jouw hond. We gaan er vanuit dat je na het lezen van die blog voldoende cadeau-ideeën hebt opgedaan om er een geweldig verjaardag van te maken. Alvast heel veel plezier met jouw lieverd!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!