Luxe hondencadeau voor speciale gelegenheid

Ben je op zoek naar een luxe hondencadeau, omdat je pup 1 jaar wordt of je senior de mooie leeftijd van 10 jaar heeft bereikt? Of zoek je een cadeau voor hond en baas voor de feestdagen? Snuffelbox geeft je 5 ideeën voor het kopen van een luxe hondencadeau. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Een luxe hondencadeau kun je geven aan jouw hond voor zijn verjaardag of tijdens de feestdagen.

Beste luxe hondencadeaus om dit jaar te geven

Gefeliciteerd, we hebben 2022 bijna gehaald. Zonder onze lieve viervoeter zou het jaar wellicht moeilijker zijn verlopen. Daarom verdienen onze honden een extra speciale traktatie, omdat ze ons ieder jaar weer steunen, vreugde geven en onvoorwaardelijke liefde bieden. Om de keuze voor een luxe hondencadeau eenvoudiger te maken, heeft Snuffelbox een top 5 samengesteld van beste luxe hondencadeaus om je harige vriend deze feestdagen mee te verwennen.

#1 - Luxe hondenbed

In een luxe hondenbed slaapt jouw viervoeter als een koning of koningin. Deze hondenbedden zijn gemaakt van hoge kwaliteit en met een aantrekkelijk design. Ze zijn vervaardigd van duurzame materialen, zoals leer of hoogwaardig stof en hebben vaak extra comfortabele functies. Denk hierbij aan een dikke, zachte bodem of extra kussens. Deze bedden zijn meestal ook groter en ruimer dan gewone hondenbedden, wat ze ideaal maakt voor grotere hondenrassen. Maar ook voor de kleinere rassen weet Snuffelbox raadt, zoals de WeelyWally design hondenbed in wit

Een luxe hondenbed is niet alleen comfortabel voor jouw hond, maar is ook een mooie aanvulling zijn op het interieur. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, zodat je er zeker van bent dat er één is die bij jouw inrichting past. Sommige luxe hondenbedden zijn zelfs ontworpen door beroemde designers en zijn net zo elegant als de meubels in je huis. 

Het WeelyWally design hondenbed staat stijlvol in jouw huis en biedt comfort aan jouw hond.

#2 - Snuffelbox Kerstbox

Verras je hond met een Snuffelbox voor de feestdagen. De Snuffelbox Kerstbox editie bevat maar liefst 10 producten. Waaronder tenminste twee hondenspeeltjes, zes snacks en een kauwproduct. En wil je het feestelijke cadeau voor hond en baas helemaal optimaliseren? Geef dan een maandabonnement op Snuffelbox cadeau. Iedere maand worden hond en baas verrast met een Snuffelbox, die gevuld is met speeltjes en gezonde lekkernijen. Ook geschikt voor honden met een voedselintolerantie. Een honden Snuffelbox staat daarom in ons top-5 beste luxe hondencadeaus.

Een Snuffelbox Kerstbox bevat maar liefst 10 producten.

#3 - Luxe hondentas

Onmisbaar voor jouw kleine viervoeter is een luxe hondentas. Deze stijlvolle en praktische tassen zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben vaak extra comfortabele functies. Zoals extra ruimte voor hondenbenodigdheden en comfortabele schouderbanden. Als je op zoek bent naar een mooi kerst hondencadeau dan is een luxe hondentas een schot in de roos. Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, zodat je er zeker van bent dat er een is die bij jouw persoonlijke stijl past.

Luxe hondentassen zijn ideaal voor kleine hondenrassen, omdat ze klein, licht en daardoor gemakkelijk mee te nemen zijn. Ze zijn ook geschikt voor hondenbezitters die graag op reis gaan met hun huisdier, zodat je hond ook comfortabel en veilig reist. 

Lees verder waar je op moet letten als je een hondentas kopen wilt.

Luxe hondentassen zijn ideaal voor kleine hondenrassen, omdat ze klein, licht en daardoor gemakkelijk mee te nemen zijn.

#4 - Luxe hondenmand

Een luxe hondenmand staat niet alleen prachtig bij je interieur, maar biedt een hoog slaapcomfort. Een hond heeft in huis een eigen plekje nodig waar hij kan uitrusten. Een luxe hondenmand is daarom niet zomaar een mand, maar een plek die vertrouwd is en je viervoeter het nodige comfort biedt. Zeker met een puppy in huis is het belangrijk dat je kleine viervoeter even kan uitrusten en alle indrukken van de dag kan verwerken. 

Ze bieden ook vaak orthopedische ligkwaliteit vanwege het matras dat gemaakt is van traagschuim. Een goede hondenmand is bovendien handig om je hond te trainen op zijn eigen plek te blijven. Al met al zijn luxe hondenmanden een goede investering voor zowel jou als je hond. Verkrijgbaar als een kleine hondenmand tot een grote slaapplek in huis.

Een luxe hondenmand biedt vaak orthopedische ligkwaliteit vanwege het matras van traagschuim.

#5 - Hondencamera

Een slimme hondencamera is zoveel meer dan alleen je viervoeter van veraf op je smartphone bekijken. Naast foto- en videomogelijkheden op afstand bevat een hondencamera een tweeweg audio, stuurt blafwaarschuwingen, houdt een hondendagboek bij en kan zelfs een lekker hondenkoekje aan je harige vriend geven. Met infrarood nachtzicht en zoom-mogelijkheden mis je geen moment van de dag (of nacht) van je hond, of je nu op kantoor bent of een avondje op stap bent. Er zijn verschillende hondencamera’s verkrijgbaar, zoals de hondencamera van huisdierenkoning

Met een hondencamera kun jouw hond dag en nacht in de gaten houden.

Natuurlijk mag tijdens de feestdagen een lekkernij ook niet ontbreken. Kies voor een gezonde lekkernij, zoals een natuurlijke hondensnack. Denk hierbij een aan varkensoren, gedroogde runderhuid voor honden of kies voor een yakstaaf. Heerlijk van smaak en ook nog eens goed voor de gezondheid van jouw trouwe viervoeter.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!