Regenjas voor honden of de hondenparaplu? ☂️

Het najaar is weer begonnen of we het willen of niet. Als je de herfstmaanden in ons koude kikkerlandje doorbrengt, dan weet je als geen ander dat er in de laatste maanden van het jaar genoeg regenachtige dagen op de planning staan. Je weet dat jouw hondenvriend meerdere keren per dag uitgelaten moet worden. Om jouw trouwe viervoeter niet nat te laten regenen, vertelt Snuffelbox je vandaag meer over de regenjas voor honden en de hondenparaplu.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Is een hondenparaplu of een regenjas voor honden nodig?

Net als een paraplu voor mensen is een hondenparaplu of regenjas voor honden per definitie niet nodig, maar jij en ik weten heel goed hoe vervelend het is om natgeregend te worden. Dit is voor onze trouwe viervoeter niet anders. Wij mensen kunnen ons natte pak uittrekken op het moment dat we thuiskomen. Daarnaast kunnen we een warme douche nemen en ons lekker in een kleedje wikkelen. Alles om te voorkomen dat we kou vatten, maar wist je dat onze trouwe viervoeter ook kou kan vatten? Wanneer de temperaturen laag zijn, kan onze hond onderkoeld raken. Dit is gevaarlijk en moet je te allen tijde proberen te voorkomen.  

Deze hond lijkt een beetje regen niet erg te vinden.

Welke opties zijn er?

Wat betreft het drooghouden van onze viervoeters zijn er eigenlijk twee verschillende opties. Zo is er de hondenparaplu, maar ook de regenjas voor honden. Het is belangrijk om goed te bedenken wat het beste bij jou en je trouwe vriend past. Is jouw hond vrij angstig, dan is het verstandig om te kiezen voor een regenjas voor honden, want het is heel goed mogelijk dat de paraplu boven het hoofd van jouw trouwe viervoeter intimiderend is voor hem. Houd jouw hond niet van dingen om en aan zijn lijf, dan is het wellicht juist verstandig om te gaan voor de hondenparaplu. 

Een hondenparaplu of regenjas voor jouw viervoeter 

Een paraplu voor onze trouwe viervoeter is dus niet per definitie nodig, maar wel zeer verstandig om het natregenen en daarmee het kouvatten tijdens het koude najaar van jouw hond te voorkomen. Snuffelbox heeft twee soorten beschermers tegen de regen voor jou gevonden: de hondenparaplu en de regenjas voor honden. 

Deze hond neemt het heft in eigen... bek.

United Entertainment hondenparaplu

We starten met deze hondenparaplu van United Entertainment. Deze betaalbare hondenparaplu beschermt jouw hond tegen de regen en andere neerslag. Dit model is simpel te bevestigen aan de halsband van je hond. De doorschijnende kunststof zorgt ervoor dat je hond zicht op jou heeft en andersom. Jouw trouwe vriend heeft met deze paraplu weinig bewegingsruimte. Dat is zeker een specificatie om rekening mee te houden. 

Hondenparaplu van United Entertainment.

Dutchwide regenjas 

Voor de beweeglijke honden die liever vrij bewegen en niet graag iets boven hun hoofd hebben, bestaat er de regenjas voor honden. Deze regenjas van Dutchwide is verkrijgbaar in verschillende maten en beschermt jouw trouwe viervoeter tegen regen en wind. Met de reflecterende strepen op de regenjas is jouw hond niet alleen beschermd tegen regen en wind, maar is hij ook beter zichtbaar. De regenjas heeft ook een capuchon, maar de kans is zeker aanwezig dat deze meer dan eens van het hoofd van je trouwe viervoeter glijdt. Het is zeker iets om rekening mee te houden. 

Regenjas voor honden van Dutchwide.

Of je nu gaat voor de hondenparaplu of voor de regenjas voor honden, wij van Snuffelbox hopen dat je wijzer bent geworden over de opties voor het drooghouden van jouw trouwe viervoeter. 

Heb je lekker met je trouwe hondenvriend een wandeling gemaakt en wil je hem nu een traktatie geven? Koop dan de Snuffelbox voor jouw hond. Deze Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!