Wat maakt een hondenhotel Limburg zo speciaal?

Ben je op zoek naar een hotel voor je hond? Dan biedt een hondenhotel Limburg een unieke accommodatie voor jouw trouwe viervoeter. Gelegen in het prachtige Limburgse landschap, biedt een hondenhotel alles wat jouw viervoeter nodig heeft om zich thuis te voelen. Wat heeft een hondenhotel Limburg nog meer te bieden? Snuffelbox zocht het uit.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Een hondenhotel is een plek waar honden tijdelijk kunnen verblijven.

Wat is een hondenhotel?

Een hondenhotel is een plek waar honden tijdelijk kunnen verblijven als hun baasjes bijvoorbeeld op vakantie gaan of een dagje weg zijn. Het is een soort pension voor honden waar ze professioneel verzorgd worden en waar ze genoeg ruimte en aandacht krijgen. Sommige hondenhotels bieden ook extra diensten aan, bijvoorbeeld hondentraining of extra lange uitlaatservice.

Wat heeft hondenhotel Limburg te bieden?

Een hondenhotel in Limburg heeft veel te bieden. Wanneer je jouw viervoeter niet mee kan nemen op reis of als je een tijdelijk onderkomen voor hem zoekt, omdat je jouw huis gaat verbouwen, dan biedt een hondenhotel Limburg onderdak aan je harige metgezel. Je wilt immers het beste voor je hond, dus waarom boek je dan niet een hotel gelegen in de Limburgse vallei? Een hondenhotel is anders dan een pension, het biedt meer luxe en er zijn diverse activiteiten te boeken. Net zoals wij mensen een hotelkamer boeken, kan je kiezen uit verschillende opties. We nemen deze opties eens met je door.

Een hondenhotel is anders dan een pension, het biedt meer luxe en er zijn diverse activiteiten te boeken.

Kamers hondenhotel Limburg

De kamers in een hondenhotel Limburg zijn ruim en comfortabel, zodat jouw hond zich helemaal op zijn gemak voelt. Bovendien zijn de hotelkamers voor honden allen voorzien van verwarming en airconditioning, zodat jouw hond het altijd comfortabel heeft. Of het nu buiten vriest of bloedheet is door de sterke zonnestralen, de temperatuur binnen is altijd perfect (net zoals bij jou thuis). 

Activiteiten hondenhotel

In een hondenhotel kun je ervoor kiezen om je hond op te geven voor activiteiten. Natuurlijk voor een dagelijkse wandeling door het Limburgse landschap, maar je kunt hem ook mee laten nemen op één van de vele activiteiten die een hondenhotel te bieden heeft. Zoals spelen in de speeltuin, meedoen aan een hondenshow of een boswandeling. Maar ook een heerlijke trimbeurt kun je voor je viervoeter boeken. 

In hondenhotel Limburg komt jouw hond volledig tot rust.

Restaurant hondenhotel Limburg

Een hondenhotel heeft vaak ook een restaurant, waar jouw hond heerlijk kan eten en drinken. Er is keuze uit verschillende voedingsmiddelen, zodat jouw hond altijd iets naar zijn smaak kan vinden. Bovendien kan je jouw hond ook verwennen met een lekkere snack of een overheerlijk stukje vlees. Je kan het zo gek niet maken, wat je allemaal van de menukaart kunt kiezen. 

Professionele zorg en verpleging

Het personeel dat bij een hondenhotel in Limburg werkt, staat altijd klaar om jouw hond te verwennen en te verzorgen. Zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw harige vriend zich helemaal thuis voelt tijdens zijn verblijf. Uiteraard is er ook professionele zorg en verpleging aanwezig. Zo kun je jouw hond ook laten trimmen, wassen en knippen door een ervaren professional. Bovendien kun je ook terecht voor advies over de verzorging en het welzijn van jouw hond.

In het hondenhotel Limburg wordt jouw hond volledig verzorgd.

Wat is het beste hondenhotel?

Wat het beste hondenhotel is, is compleet afhankelijk van jouw eigen mening. Sommige hondenverblijven worden aangegeven als 5 sterren hondenhotel, wat betekent dat alle luxe aanwezig is. Belangrijk is dat jij en jouw hond je goed voelen bij de keuze van het hotel. Het advies van Snuffelbox is dan ook om altijd eerst samen een kijkje te nemen, alvorens je een kamer boekt voor je hond. 

Je moet het hondenverblijf en het personeel waar je jouw hond gaat achterlaten kunnen vertrouwen, dus zorg ervoor dat je van tevoren onderzoek doet:

 • Zoek uit welke hondenhotels er in Limburg of andere omgeving zijn;

 • Onderzoek online feedback en beoordelingen;

 • Scan het internet en het lokale nieuws op verhalen waarin het specifieke hondenhotel wordt genoemd;

 • Vraag vrienden, familie, deskundigen om aanbevelingen.

Je kan op de volgende tien punten letten als je een bezoek brengt aan een hondenhotel Limburg: 

 1. Grootte van de kamer;

 2. Beveiliging: muren en omheining;

 3. 'Katvrij' is voor de meeste honden een must;

 4. Natuurlijk licht;

 5. Voorzieningen van de kamer;

 6. Verwarming/Airconditioning;

 7. Algemene hotelvoorzieningen;

 8. Personeel;

 9. Activiteitenaanbod;

 10. Professionele verzorging aanwezig;

Zodra je jouw lieve viervoeter weer ophaalt uit het hondenhotel, zorg je dat er thuis een Snuffelbox staat om samen uit te pakken. Dat is nog eens fijn samen thuiskomen. Een hondenbox die vol verrassingen zit. In ieder geval kun je erop rekenen dat er twee hondenspeeltjes, twee zakjes met hondensnoepjes en een heerlijke kauwsnack in de Snuffelbox zitten.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om met hond op vakantie naar het buitenland te gaan.

In een hondenhotel Limburg worden honden volledig verzorgd een lange wandeling hoort daar ook bij.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!