Zoek je onverwoestbaar hondenspeelgoed?

Jouw hond is een echte vernieler en haalt elk hondenspeeltje direct en met volle kracht uit elkaar. Zoek je een speeltje voor je hond dat langer meegaat dan een paar minuten? Wij hebben een paar bijzonder robuuste en bijna onverwoestbare hondenspeeltjes voor je samengesteld, waar jij en je hond langer plezier van zullen hebben!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Wat zijn onverwoestbare hondenspeeltjes?

Dit is hoe echt knabbelplezier eruitziet voor honden!

Alle hondenspeeltjes waarvan de materialen als bijna onverwoestbaar worden beschouwd, worden onverwoestbaar en bijzonder robuust hondenspeelgoed genoemd. Meestal zijn deze hondenspeeltjes gemaakt van bijzonder hard (en niet-giftig) rubber of zijn de naden van het hondenspeelgoed bijzonder sterk genaaid. Dus als je hond graag elk knuffeldier kapot maakt, moet je een speeltje zoeken dat aan zijn behoeften voldoet, zodat zijn speelsheid wordt aangemoedigd en ook langer meegaat.

Je bent niet alleen! Veel honden hebben er extreem veel plezier in om zelfs de schattigste en pluizigste knuffel uit elkaar te halen. Als de binnenkant van de knuffel door de kamer vliegt, dan is het geluk van de hond perfect. Maar dit is precies wat we willen vermijden. Laten we hondenspeelgoed vinden dat gewoon langer meegaat!

Zoek je een mand om je onverwoestbare hondenspeelgoed in op te bergen? Bekijk deze blog dan eens!

Waarom zou je speciaal robuust hondenspeelgoed kopen?

Vond je het tot nu toe geen probleem als je hond zijn hondenspeeltje vernielde? Neem dan twee minuten de tijd en ontdek waarom het voor jou en je hond zinvol is om voortaan de voorkeur te geven aan hondenspeelgoed van hoge kwaliteit:

Reden 1 - Kosten

Veel hondenbezitters gaan elke week naar de plaatselijke hondenwinkel en kopen voor hun hond nieuw speelgoed, omdat het vorige weer is vernield. Als je slechts één keer per maand een nieuw hondenspeelgoed koopt voor slechts 15 euro en je hond maakt het na korte tijd kapot, komt dit neer op 180 euro per jaar voor nieuw speelgoed voor je hond. Wat een geld, hè? Op lange termijn is het dus vaak goedkoper om steviger en duurder speelgoed voor je hond te kopen.

Reden 2 - Gezondheid

Als je hond dat leuke zachte speeltje weer vernielt, zorg er dan voor dat je hond de binnenste wol (meestal synthetisch) niet opeet en inslikt. Dit kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, omdat het maagzuur deze stoffen niet volledig kan oplossen. Dit kan leiden tot constipatie. Ook bestaat altijd het risico dat je hond in deze stoffen stikt.

Reden 3 - Duurzaamheid

Stel je voor hoeveel vernietigde knuffels er dagelijks in heel Nederland in de vuilnisbak worden gegooid. Met veel honden in Nederland is dit een enorme hoeveelheid (onnodig) afval. Hondenspeelgoed met een lange levensduur is daarom veel duurzamer en dus goed voor het milieu.

Zoals je ziet, zijn er een paar redenen waarom je moet nadenken over de keuze van je volgende hondenspeelgoed. Om je te helpen, hebben we drie zeer robuuste speeltjes voor je hond uitgezocht. Ze staan garant voor extra lang speelplezier.

De klassieker - KONG

De KONG garandeert onbeperkt speelplezier, want hij is bijna onverwoestbaar!

KONG is een absolute klassieker onder de onverwoestbare hondenspeeltjes. Al miljoenen keren verkocht, inspireert Kong honden over de hele wereld. KONG Classic is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. De natuurrubber samenstelling is ultra-robuust en uiterst duurzaam. Je kunt de Kong ook vullen met leverworst of andere lekkernijen. Zo heeft je hond langdurig kauwplezier en wordt hij zeker urenlang beziggehouden.

Tandverzorging kauwplezier - PANTOFFEL

Niet alleen grappig, maar ook nuttig: een slof die de tanden van je hond reinigt.

Knabbelt je hond graag aan je slippers? Geef hem dan dit zeer robuuste knabbelspeeltje van natuurrubber. Je hond kan urenlang kauwen en tegelijkertijd zijn tanden poetsen. De structuur werkt als een tandenborstel en helpt bij de tandhygiëne. Absoluut verantwoord kauwspeeltje voor alle honden die graag knabbelen.

Zoek je naar hét beste voor jouw hond om op te kauwen? Klik dan hier.

Pluche knuffel deluxe - TUFFY

Extra stevige naden en tot zeven lagen onverwoestbare stof, TUFFY hondenspeelgoed!

Als je geen hondenspeelgoed van rubber of natuurrubber voor je hond wilt kopen of als je hond de voorkeur geeft aan speelgoed van stof, dan moet je hem een speeltje geven van het Amerikaanse merk "TUFFY". Deze zijn gemaakt van wel zeven lagen stof, die niet zo gemakkelijk kunnen worden doorgebeten, en de naden zijn bijzonder stevig. Bijna alle honden zullen wekenlang plezier beleven aan het spelen met de ring van TUFFY.

Een cadeau speciaal voor je hond

Wil je niet alleen hoogwaardig speelgoed voor je hond kopen, maar ook wat lekkers en kauwartikelen? Geef hem dan de Snuffelbox - een geschenkdoos tot de nok toe gevuld met alles waar honden van houden!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!